אנחנו ה-עתיד.. (אז פקששתי קצת עם האותיות..)
ו ויינר הקטנה New member 12/4/04 #64 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif
ה ה טמבל New member 12/4/04 #95 ואיי אתה חתיחת דביל רציני אה? שוב אתה שואל את השאלה הזאת?! אני יזכיר לך למה אני מתכוון, ישיבה שניה על הסמינר, אצלך בבית, טוקר נותן לאלה לכתוב פרוטוקול בגלל שהיא הכי צעירה, ואתה שאלת מה התאריך לידה שלה!
ואיי אתה חתיחת דביל רציני אה? שוב אתה שואל את השאלה הזאת?! אני יזכיר לך למה אני מתכוון, ישיבה שניה על הסמינר, אצלך בבית, טוקר נותן לאלה לכתוב פרוטוקול בגלל שהיא הכי צעירה, ואתה שאלת מה התאריך לידה שלה!
א א ל ו ש ה New member 14/4/04 #217 זה לא העניין בכלל אני די נמוכה, וכן- טיילר יותר גבוה ממני- אבל באופן כללי- הוא נמוך!
א א ל ו ש ה New member 14/4/04 #218 חוצמזה.... הוא שמאלני פציפיסט והוא קטן ממני ביום מסקנה אין לו זכויות בכלל!!!
ה הרא קרישנה New member 14/4/04 #220 תחסמו אותה! פה זה סדאם??! פה זה טאליבאן זה?! זה דמוקרטיהה! יש לי זכויות! אלה, כשאמרת שירדת עלי בפורום ציפיתי למשהו יותר שנון... :/
תחסמו אותה! פה זה סדאם??! פה זה טאליבאן זה?! זה דמוקרטיהה! יש לי זכויות! אלה, כשאמרת שירדת עלי בפורום ציפיתי למשהו יותר שנון... :/
א א ל ו ש ה New member 14/4/04 #223 תחסום לעצמך ת'פה! לך תזדיין, טוב? בסדר? ואני לא אמרתי שזה שנון, וחבל שאתה מצפה לכל מיני דבררים- אבל בכל זאת- עובדות...
תחסום לעצמך ת'פה! לך תזדיין, טוב? בסדר? ואני לא אמרתי שזה שנון, וחבל שאתה מצפה לכל מיני דבררים- אבל בכל זאת- עובדות...