אוף! כמה חדשים! :)

שלום רוני

וברוכה המגיעה! אני גילי מכפר מונאש שתהיה לך השתלבות מהנה וכתיבה.. משהו משהו אז מאיזה חצי של בר-חן את? לילה טוב

../images/Emo6.gif זה בן.. הוא גרעינר בלב שרון..

לא נורא אני מניחה שזאת טעות נפוצה..

נ ו ם

New member
חח מזכיר לי שהיה פה את שירן

בחתימה שלו היה כתוב - אני בן, ז-כ-ר!!!

סליחה על הטעות.. זה לא יקרה שנית!

גרעינר באמפריית לב השרון ובפנימיית ויצו הדסים.. גרעינר באמפריית לב השרון ובפנימיית ויצו הדסים גרעינר באימפרית לב השרון ובפנימיית ויצו הדסים *ממלמלת לעצמי כדי לזכור את זה
*

שלום אור../images/Emo39.gif

אנחנו אוהבים אותך אור. חיבוקים נישוקים. בלה בלה בלה. שלום קוראים לי יפעת וגם אני מכורה לתנועה. שלום יפעת. אנחנו אוהבים אותך יפעת. חיבוקים נישוקים. ידה ידה ידה. דה! כאילו ברור שאנחנו התנועה הכי טובה שיש! הלו! ועכשיו ברצינות, תקרא את ה"מדריך לפורומיסט הנבוך" ואת הכללי התנהגות בפורום. אולי עוד יצא לנו פורומיסט מחונך וטוב.... תהנה! מאיפה אתה אור? ספר לנו על עצמך. סאלם עלינו ועל כל העולם. עוד יום אחד ואפשר לאכול חמץ!!!!

shivie

New member
הייי לכולם

כמו שכבר אמרתי אני מאלון הגליל (עמק יזרעאל) אההה אני כיתה ט בן 14 וחצי... הייתי באתר של חטב"ם וגיליתי שיש לי יותר מ7 תסמינים של מורעל!!!!!! ואז ראיתי שיש פורום וקפצתי על ההזדמנות... אההה מי שכותב תגובה שיכתוב בקשה גם מאיפה הוא וכמה פרטים שאני יוכל להתמצא קצת.... תודה... עכשיו חזרתי מ5 ימים של תזמורת ושם פגשתי עוד אחת שאיתנו בבני המושבים ואז נזכרתי באתר והכל וגם גיליתי עד כמה אני מורעל!!! חחח

shivie

New member
כן... חחחח

כן אני מנגן וכן גם על כינור... ולא אני לא חננת על אני פשוט אוהב את זה... אני חייב ללכת בייי לכולם לילה טוף

kedeman

New member
מוכשר ובעל סיבולת!!

כולנו התחלנו מתישהו בבדיקה של הסימנים וכשגילינו שיש לנו רק 6 התאכזבנו אז עבדנו קשה - ומאז התחלנו לכתוב סימנים מיוחדים כדי שיהיו לי מספיק :) בכל אופן ברוך הבא אור!!

למעלה