ושלא תשתה לי שם סמים!!!
ק קשתונה New member 12/4/04 #115 הייייי מישהו תמיד אומר את זה!! מי אומר את זה תמיד?!?! *זהר חושבת חז חזק ולא הולך לה*
ו ויינר הקטנה New member 12/4/04 #69 חחחחח תרגישו כמו בבית.. אבל בבית שלי מה שאמרת הזכיר לי את המשפט הזה איזה עצלנים! אפילו קישור קשה לכם לשים?!?! אה?? קבלי קישור.. (וגם לאור (אם אתה רוצה את ההודעה הזאת לפני שאתה קורא את "המדריך לפורומיסט הנבוך" =)
חחחחח תרגישו כמו בבית.. אבל בבית שלי מה שאמרת הזכיר לי את המשפט הזה איזה עצלנים! אפילו קישור קשה לכם לשים?!?! אה?? קבלי קישור.. (וגם לאור (אם אתה רוצה את ההודעה הזאת לפני שאתה קורא את "המדריך לפורומיסט הנבוך" =)
ה הרא קרישנה New member 13/4/04 #170 שמע עצה ליד הכפתור של השלח.. רשום "לחץ שלח פעם אחת, תודה" יש לזה סיבה... בחברות חום ואהבה
ו ויינר הקטנה New member 13/4/04 #187 אתה לא מבין..../images/Emo70.gif מרב ההתרגשות נשלח לו פעמיים.. =)
ג גילי מעמק חפר New member 12/4/04 #105 ברוכה המגיעה אופיר! שלום שלום. אני גילי ברייר, מד"צית מכפר מונאש. אני משוכנעת שיהיה לך כאן טוב. תהני מילא השתלטות טרומ"פים על הפורום.. זו השתלטות של עמק חפר!
ברוכה המגיעה אופיר! שלום שלום. אני גילי ברייר, מד"צית מכפר מונאש. אני משוכנעת שיהיה לך כאן טוב. תהני מילא השתלטות טרומ"פים על הפורום.. זו השתלטות של עמק חפר!
ג גילי מעמק חפר New member 12/4/04 #126 דווקא לא התכוונתי להגיד את זה.. אבל- אז השם הזה קיים אצל יותר מבן אדם אחד?? מטורף! סתם סתם.. קורה. אגב, אופיר- לא נראה לי שאני מכירה אותך. מה השם משפחה? לילה טוב.
דווקא לא התכוונתי להגיד את זה.. אבל- אז השם הזה קיים אצל יותר מבן אדם אחד?? מטורף! סתם סתם.. קורה. אגב, אופיר- לא נראה לי שאני מכירה אותך. מה השם משפחה? לילה טוב.
S shivie New member 12/4/04 #140 הייי אופיר הייי אני טרומ"פ וגם אני די חדש בפורום הזה... אני מאלון הגליל... ברוכה הבאה!!!!! דרך אגב את טרומפית?
הייי אופיר הייי אני טרומ"פ וגם אני די חדש בפורום הזה... אני מאלון הגליל... ברוכה הבאה!!!!! דרך אגב את טרומפית?
R Ronush14 New member 13/4/04 #190 ../images/Emo41.gifאני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif קוראים לי רוני ואני טרומפית מעמק חפר (ואני רושמת רק בגלל שהילה הכריחה אותי )
../images/Emo41.gifאני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif קוראים לי רוני ואני טרומפית מעמק חפר (ואני רושמת רק בגלל שהילה הכריחה אותי )