אוף! כמה חדשים! :)

shivie

New member
משתמש חדש

הייי מה קורה? עכשיו מצטער שזה נשמע כמו קבוצה טיפולית אבל זאת נשמעת לי הדרך הכי טובה לעשות את זה... שלום קוראים לי אור ולאחרונה נעשיתי מכור תנועה. אני לא יודע מה איתכם אבל אניח תמיד אהבתי תתנועה אבל השנה (דרך אגב אני טרומ"פ) פשוט נעשיתי מכור!!! לדעתי בני המושבים זאת התנועה הכי טובה שקיימת!!! אנחנו לא כמו הנוער העובד שלא עושים כלום או הצופים שהם כל מקום בפניי עצמו... אנחנו כל בני המושבים מכל הארץ ביחד!!! למי שבא להתכתב... או סתם... חג שמח אור

אני חדשה פה

היי כולם וטרומפים בעיקר - אני אופיר מגוש ויתקין, בעמק חפר.. אני אשמח לקבל תגובות מעוד טרומפים ביי ביי אופיר.

אני גאה להכריז על ...

הטרופית החדשה בפורום, שקצת התביישה להציג את עצמה ... אני לא יגיד כלום אבל כרגע הפעלתי לחץ חברתי! ;) בתקווה שזה יעזור ... ואם לא, גל תעזור לי עם זה (ואני מניחה שכבר הבנת על מי מדובר) ובאותה הזדמנות מישל בהצלחה עם האתר,כל הכבוד!!!!!!! נתראה ביום שבת ואני די צריכה לדבר איתך! נורית.

ברוך הבא!!!

אתה מוזמן לקרוא את המאמר "מדריך לפורומיסט"(נמצא בקטגוריה מאמרים בחלק העליון של הפורום) מאיפה אתה?

Hilaloosh

New member
היי אני טרומפית!

חחח נעים להכיר אופיר... אני הילה... חחח חדש בשבילך הא?! (ממש...) אמ... לא כדאי לך להכיר רק טרומפים כי אז תכירי 3 אנשים... תנסי להכיר גם אנשים זקנים... הם לא נוראים כ"כ... חחח זהו... Have fun....

אוי אופס אופס אופס ...

כניראה היא התחרטה! נשבעת לכם שהיא אמרה לי שהיא לא מתכננת לפתוח שרשור! שי אתה מוזמן למחוק את זה ... סורי =\ ..

מה כזה מסובך?

הבאתי ילדה לפורום שהתביישה להציג את עצמה אז כתבתי הודעה שתגרום לה לעשות את זה ואז היא לא הבינה נכון תפורום ופתחה בעצמה שרשור חדש עם מסר לילדה אחרת בפורום (שכולנו במקרה מאותה שכבה) ואז כתבתי "אופס היא כבר התחילה לכתוב לבד" ואמרתי לשי שהוא מוזמן למחוק תשרשור שפתחתי כי הוא כניראה לא ממש רלוונטי

חחחחח מיה!

זה לא צ'אט את לא אמורה לכתוב פתאום הודעה לטלי פה .. יש דבר כזה מסרים ש ... טוב אני יסביר לך כבר .. וכשאמרתי שטלי פה התכוונתי בכלליות לא עכשיו חחחח אם היא לא מחוברת באיי סי קיו סביר להניח שהיא גם לא פה בפורום!

Hilaloosh

New member
עכשיו הבנתי!

סליחה שאני קצת קשה... חח אני מבינה מהר שמסבירים לי לאט.....

Hilaloosh

New member
אני אברר בקשר לאגן/עגן...

וחזקי הוא הרכז נוער של עמק חפר...

Hilaloosh

New member
למה צמצמו את כל ההודעות של החדשים

להודעה אחת?! זה ממש ממש מבלבל.... חחח הסתבכתי עד שגיליתי לאן נעלמו ההודעות...חחחח

THE sky angel

New member
בגלל שיש יותר מידי...

מצטערת אבל זה מעצבן כל כך הרבה הודעות חח :) אז עשיתי לכם שרשור משלכם!!

למעלה