אוף! כמה חדשים! :)

Hilaloosh

New member
ברוך הבא....

חחח אמ... אני הילה אני מעמק חפר.. ואני גם טרומפ"ית... אמ.. אני גם דיי חדשה... ואני מקווה שתהנה מהפורום... כי אני.. עד עכשיו.. נהנית...! אז... שיהיה לך בהצלחה ב... וואט אבר... חח זהו...! בהההייי

אחח.. אני אוהב פעורים

סתם סתם :) אתה, אתה בסדר אתה רק תדע שקשה להיות מכור... אז שים לב לאן אתה הולך יום אחד עוד תמצא את עצמך מבקר 4 פעמים ביום בפורום... בודק את האתר פעם ביום.. בונה סמינרים... גונב כסף מזקנות כדי לממן נסיעות לתל אביב לתנועה... מתקשר לאייל חפר הבייתה ומנתק, רק בשביל לשמוע את הקול שלו... אני צריך עזרה

חחחחחחחח

מתקשר לאייל חפר הבייתה ומנתק, רק בשביל לשמוע את הקול שלו.. הרגת אותי עכשיו!! אתה צריך עזרה בדחיפות!! אגב.. תכיר - זה מתן טיילר (לא יפה שלא הצגת את עצמך!!) הוא ביב' מגליל תחתון.. והוא קצת.. טמבל(!) מתבלבל בפניות ליד הכנרת.. אומר שטויות (שים לב הודעה למעלה^) קיצר - טמבל! אל תתרגש ממה שהוא אומר.. P= ויש כאן עוד טמבל אחד.. אבל אני אתן לו להציג את עצמו לבד..

ה טמבל

New member
ואני גל

גם מעמק יזרעאל, י'בניק מאחוזת ברק אם היית במחנה פסח אז כנראה סבלת אותי חמישה ימים...

shivie

New member
הייתי ואם היית אז ראית אותי...

הופעתי במסכת אז כנראה שראית אותי... חחח אני זוכר אותך (נראה לי)

shivie

New member
שאלה מטומטמת

יש פה ילדה ששואלת אם הכנת עם מאיה שוקו

../images/Emo124.gifברוך הבא!!../images/Emo24.gif =)

שלום אור! אני עדי נעים מאוד! יש כאן עוד כמה טרומ"פים.. לדוגמא את הילה שכתבה לך..^ עוד אור אחת שכותבת ככה מדיי פעם אני(!) =) ואתה ואני לא בטוחה אם יש כאן עוד.. כמו שאמרתי כבר קוראים לי עדי אני מנס ציונה עכשיו אתה בטח שואל את עצמך "מה?! אז מה היא עושה בתנועה הזאת?!" אז שתדע - עברתי לכאן לפני 4 חודשים (מי סופר?!
) ממ.א. גן רווה (בטח לא שמעת עליה..=) אממ חוץ מזה התנועה שלנו לא ממש פעילה בתנועה הזאת.. אבל הגעתי לכאן בזכות אחותי ואני ממש שמחה על כך! =) כמו שהבנת בטח גם אני טרומ"פית.. וכל שנותר לי לאחל לך זה השתלבות מהירה בפורום! שתהנה כמובן ו.. זהו! ברוך הבא לפורומינו הקט(
)
ערב טוב!

Hilaloosh

New member
אני בנסיון להוסיף טרומפים לפורום...

חח ייקח זמן אבל גם זה יקרה בסופו של דבר...

למעלה