אוף כל כך רע לי

natalyrst

New member
אוף כל כך רע לי

אני לא יודעת מה לעשות עם התחושת חרא הזו שיש לי אני אספר בקצרה מה היה: חברה שלי הכירה לי מישהו, והוא ממש חמוד, התחלנו לדבר באיסיקיו, הכרנו במסיבה שלה פנים מול פנים, החלפנו טלפונים ואפילו יצאנו יום שישי. עד כאן הכל היה סבבה. הוא שלח לי כל מיני הודעות ממש ממש רומזות שהוא מעוניין בי ומעוניין בקשר. אחרי היציאה יום שישי הוא בא אליי ואמר לי שהוא רוצה בקשר איתי רוב הזמן אבל יש לו קטעים שלפעמים הוא לא בטוח, שלפעמים הוא לא רואה אותנו ביחד בעתיד כזוג. לא שהיציאה הלכה רע או משהו, אבל פשוט היה חסר משהו, שגם אני הרגשתי בו. קיבלתי את הטענה שלו בהבנה, ואני מעריכה את הכנות, אבל רע לי. מה אני אמורה לעשות עכשיו? הוא אמר: "אז נדבר, נראה אם יסתדרו לי הרגשות או שנשאר ידידים". אז למה הוא מצפה ממני? שאני אשב בבית ואחכה שהוא יחליט? אתמול שנינו היינו באיזה אירוע משותף לכבוד יום העצמאות. הוא ידע שאני שם ולא ניגש לומר שלום, אבל אמר לחברה שלי שיש לו תחושה רעה שאני אתעלם ממנו ולא אגיד לו כלום. אז ניגשתי לומר לו שלום, דיברנו כמה דקות וזהו. כל הערב הוא התעלם ממני לחלוטין! אני לא יודעת מה לעשות. חלק יעצו לי לדבר איתו ולסגור את העניין, אבל חלק אמרו לי לא להגיד לו כלום כדי לא לסגור אף דלת, אבל בתוך תוכי לשכוח ממנו. רע לי שהוא משאיר אותי ככה באוויר. רע לי שהוא נתן לי להרגיש ולהבין שהוא רוצה אותי ואז בא ואמר הפוך. אחרי יציאה אחת בלבד. אוףף כל כך רע לי. אני כל כך מתוסכלת. מה אני אמורה לעשות עכשיו
לתת לו ללכת ולהגיד יפה שלום? נקשרתי אליו באיזשהוא אופן, ואני כל כך מאוכזבת עכשיו

enjoi butterfly

New member
שלום......./images/Emo140.gif

ראיתי את ההודעה שלך ואהיתי חייב להגיב פשוט חייב כי גם לי קרה מקרה כזה.. ולהרבה זה קורה...וכל מי שמכיר את זה יודע כמה זה משגע ולא יודעים מה לעשות ואני מבין אותך... מה לעשות רק את יודעת...אבל אני חושב שאת צריכה אולי לתת לו זמן לחשוב קצת..תפגשו תדברי איתו..רגיל ..כאליו כלום ואז תפסי אותו לשיחה טובה כזאת על הנושא..ותגידי לו את מה שרשמת בפורום.. ושהו יגיד מה הוא חושב...ושלא ישאיר אותך באויר ויתן תשובה.. ואני מקווה שזה יסתדר בניכם ושתיהיה מאושרת...

Aussie Girl

New member
היי../images/Emo70.gif

איזו הרגשה באסה.
מבינה בהחלט אבל אני בטוחה שגם הוא לא מרגיש הכי נעים עכשיו, ושזה שהוא ביקש קצת זמן בשביל "לעשות סדר ברגשות" בהחלט מראה שהוא רוצה כבר להגיד לך תשובה אבל פשוט עדיין לא יודע. מצד אחד הוא לא רוצה להגיד לך "כן", כי מה אם הוא יבין שהוא לא רוצה את הקשר, זה יהיה כואב יותר בשבילך להפרד אחר כך, ומצד שני הוא לא רוצה להגיד "לא", כי מה אם הוא כן רוצה איתך קשר... ועכשיו אם תלחצי עליו הוא עלול פשוט להגיד לא ואז לשניכם יהיה חבל. לדעתי תני לו את הזמן שהוא צריך ואל תלחצי למרות שזה ממש משגע. כמובן שלא ימשוך יותר מידי. כמה זמן את כבר בחוסר מודעות הזה?!

סושסוש

New member
אוף..=\

שונאת ת'מצב הזה היה לי בידיוק אותו הדבר בתחילת השנה... ונראה לי שעדיין יש לי מקום בשבילו..=\ קיצר תקשיבי.. מה שיש לי להגיד לך... שהזמן ירפא.. ואל תידאגי יבוא מישו.. מישו יותר טוף.. ואל תיהיהי בדיכי בגללו... או שתדברי איתו..

SummerSpirit

New member
לפי דעתי, עדיף לדעת מלהשאר באויר

זה גוזל ממך המון זמן, אנרגיה וזה נורא מתסכל. תאמיני לי, אני יודעת על מה אני מדברת. לפי דעתי כדאי לך ללכת לדבר איתו. אם דלתות יסגרו סימן שהן צריכות להסגר ותמשיכי הלאה. עדיף לך לדעת מה הוא רוצה משאר לא לדעת, להשאר באויר ולהיות מתוסכלת כי את לא מבינה אותו. וחוץ מזה, תגדירי לו את זמן! מה זה אמור להביע שהוא יחליט כשנוח לו ובינתיים תשבי בבית ותחכי לו? תגידו לו: "מותק, יש לך שבוע להחליט- רוצה אותי או לא".

natalyrst

New member
תודה רבה....

אבל שוב הדעות מפוצלות, אפילו כאן חלקכם אמרתם שאני צריכה לתת לו זמן וחלקכם אמרתם שאני צריכה לבגדיר לו לו את הזמן ולדבר איתו, ובסוף שוב, אני צריכה להחליט לבד מה לעשות, מה שהיה די ברור
למשל עכשיו הוא מחובר לאייסיקיו, ולא שולח הודעה כמו בדרך כלל. אז מה אני אמורה לעשות
לשלוח לו? או לחכות שהוא יזכר בי? כל מה שאמרתם נכון, מילה במילה אני פשוט במצב כל כך מתסכל

natalyrst

New member
חוסר הידיעה הסתיים

אומנם לא כמו שרציתי, אבל לפחות הסיוט נגמר אמרתי לו שאני לא יודעת מה הוא מצפה ממני לעשות, לחכות עד שהוא יחליט ושאני רוצה לדעת איפה אני עומדת אז הוא אמר שאותה שיחה שניהלנו נועדה להבהיר שבינתיים זה נגמר, ושאני לא אשב ואחכה, אבל הבלבול הפנימי שלו עדיין תופס אז אמרתי לו תודה על הכנות ובזה הסיפור בינינו נגמר
כמה מילות עידוד יעזרו...

sh53

New member
../images/Emo24.gif

אל תהיי עצובה, יהיה לך מישהו אחר

נינושש

New member
אמממ

עדיף שזה נגמר בזה מאשר שהייתם ביחד ושהרגשות שלו לא היו מסתדרים. ואת הית נפגעת.. תמיד יבואו אחרים..!!

בתכלס....

אל תתני לו לתלות אותך באוויר ובטח שלא להשאיר אותך על אש קטנה כי אז את רק תעשי לעצמך ייסורי מצפון (מנסיו אני עובר את זה עכשיו) וקחי עצה שנתנו לי כשסיפרתי את הסיפור שלי לידידה שלי (סילחו לי כל חברי פורום חברויות שלא שיתפתי אתכם) דברי איתו תציבי לו מין אולטימטום כזה שיחליט מה הוא רוצה לעשות תאמיני לי שככה הכי טוב מקווה שעזרתי.. חתול

למעלה