אוף [ט'?]

אוף [ט'?]

איך מתמודדים עם ההסגר הזה עם האשמה הזו למה תמיד זה להרחיק אנשים ולנסות להתמודד לבד למה זה לעשות דווקא למה זה בכוח להרוס את עצמך למה אוכל לא יכול להיות אוכל ולמה שומן חייב להיות מגעיל ומה עושים כשאתה נאבד ואף אחד לא רואה ואיך מתמודדים עם זה? איך מפסיקים? ולמה אני רוצה להמשיך? למה אני לא אפסיק עד שאשיג את מטרתי?? ל-מ-ה [אוף..לשלוח? לא? מתלבטת..מה הקשר..אוף..טוב..שיהיה.."שלח"]

אוכל יכול להיות אוכל ../images/Emo24.gif

זה לוקח זמן להפוך אותו שוב לאוכל, ולא לכלי לבריחה מרגשות ומפחדים. זמן, וטיפול ותמיכה והרבה הרבה אומץ מצידך. ואז, נשבעת לך בכל היקר לי - זה מצליח.

מי יודע?!

תודה

magenta73

New member
הפרעות אכילה

בדרך כלל קשורות לשליטה. משהו קורה, ואים לך שליטה עליו... משהו קורה שאין לך שליטה בחיים שלך, ואת מוצאת דרך אחרת לשליטה - כמו האוכל. כשההורים שלי התגרשו בגיל 14, אני הפכתי לאנורקסית ואז לבולמית. (מה לעשות, אני אוהבת לאכול...)... כי לא היתה לי שליטה על מה שקורה שם, אז שלפחות תהיה לי שליטה על הגוף שלי. דרל להעניש את עצמי, כי הרגשתי אשמה... וגם דרך להעניש אותם... שהבת שלהם לא מושלמת... אולי... אני חושבת שהצעד הראשון הוא קודם להבין מה גורם לזה. כי זה רק סימפטום. לא הבעיה עצמה... זה הופך לבעיה, אבל יש שם משהו מעבר. אני פה אם את צריכה.

ולמה הסימפטום לא יכול להיות פשוט

ההפרעה עצמה? למה חייב להיות משהו מעבר?

BellA עלמה

New member
למה אוכל הוא לא רק אוכל?

שאלה קשה למה באמת אנחנו נותנים לאוכל אלמנטייל ריגשיים? הרי מטיבעו אין לו שום אלמנט כזה. הרי מטיבעו אוכל= דלק לגוף (כל מיני ויטמינים ומנרלים וכאלה שמאפשרים לגוף לתפקד). שאלה קשה.

למעלה