part of the queue בייס מKH איזה גירסה\שילוב עדיף?
P poohandme New member 9/7/05 #19 ../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifpart of the queue בייס מKH איזה גירסה\שילוב עדיף?
M Miss Naama New member 9/7/05 #32 ../images/Emo48.gif ../images/Emo99.gif מדהימה. אני חושבת שעדיף את החוטים המתנופפים [כי רוח - ואם כבר אז כבר ] ואת הגרסא הימנית עם הגרביים וזה מאוד יפה. בהצלחה לך [|מתה| תחרות קשה מדי ]
../images/Emo48.gif ../images/Emo99.gif מדהימה. אני חושבת שעדיף את החוטים המתנופפים [כי רוח - ואם כבר אז כבר ] ואת הגרסא הימנית עם הגרביים וזה מאוד יפה. בהצלחה לך [|מתה| תחרות קשה מדי ]
A arui tknud New member 10/7/05 #177 צד ימין עם הגרביים, אבל גם עם החוט שמתעופף ימינה... שיתאים לשער[שאגב הוא השלמות בהתגלמותה]... אררר...
צד ימין עם הגרביים, אבל גם עם החוט שמתעופף ימינה... שיתאים לשער[שאגב הוא השלמות בהתגלמותה]... אררר...
2 2ofir New member 11/7/05 #269 צד ימין *מאוהב* ממש אהבץתי זה מהממם..רק לדעתי תוסיפי יותר בצד ימין..כאילו תגדילי תחצאית בצד ימין אם הבנת
צד ימין *מאוהב* ממש אהבץתי זה מהממם..רק לדעתי תוסיפי יותר בצד ימין..כאילו תגדילי תחצאית בצד ימין אם הבנת
P PinK inK New member 9/7/05 #20 ../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifשאני אמות, את תבלבלי אותי בסוף. רציתי שהיא תהיה די הפתעה בערך, אבל אני לא יכולה להתאפק. בייס מוואיוקיס פלייס. היא לטופ מודל השלב השני.
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifשאני אמות, את תבלבלי אותי בסוף. רציתי שהיא תהיה די הפתעה בערך, אבל אני לא יכולה להתאפק. בייס מוואיוקיס פלייס. היא לטופ מודל השלב השני.
8 8ar8ie New member 9/7/05 #21 WOWהיא יפה../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif אילנע רעה! לא רוצה להתחרות בך... -יותר מדי ברק בנעליים אני מניחה...
WOWהיא יפה../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif אילנע רעה! לא רוצה להתחרות בך... -יותר מדי ברק בנעליים אני מניחה...
8 8ar8ie New member 9/7/05 #45 ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif...גמשלך
G GalGul000 New member 9/7/05 #24 חוץ מהעובדה שהיא מזעזעת, ../images/Emo5.gif היא מדהימה כל כךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!1111111
P PinK inK New member 9/7/05 #47 ../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifהיא לא מזעזעת../images/Emo10.gif אה..תודה.
M Miss Naama New member 9/7/05 #34 ../images/Emo48.gif תחיי ../images/Emo99.gif שאת תחיי ../images/Emo99.gif אבל לא הרבה התיק, הנעליים, השמלה, ה-אוי גאד. השיער. מה אמרת שם בבואו נשלים? שאני משתפרת ואת מדרדרת? הנה מה שיש לי להגיד על זה: חה. |:
../images/Emo48.gif תחיי ../images/Emo99.gif שאת תחיי ../images/Emo99.gif אבל לא הרבה התיק, הנעליים, השמלה, ה-אוי גאד. השיער. מה אמרת שם בבואו נשלים? שאני משתפרת ואת מדרדרת? הנה מה שיש לי להגיד על זה: חה. |:
C chompi2 New member 9/7/05 #36 החצאית ../images/Emo99.gif אבל מה קרה לחלק העליון? :X אין אור..הקפלים תקועים... ממ..מציעה לשחרר טיפה את השיער יותר שוונצים..
החצאית ../images/Emo99.gif אבל מה קרה לחלק העליון? :X אין אור..הקפלים תקועים... ממ..מציעה לשחרר טיפה את השיער יותר שוונצים..
P PinK inK New member 9/7/05 #50 ../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifמ'סתומרת הכפלים תקועים אם אני יעשה עוד גוון אז הקפלים יהיו שנייזל כזה..יותר מידיי..ניסיתי ואני לא רוצה להוציא שוונצים, זה מתוח..כמו של דלפינה
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifמ'סתומרת הכפלים תקועים אם אני יעשה עוד גוון אז הקפלים יהיו שנייזל כזה..יותר מידיי..ניסיתי ואני לא רוצה להוציא שוונצים, זה מתוח..כמו של דלפינה
P poohandme New member 10/7/05 #54 ../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo99.gif חצאית רק הקפל באמצע- הוא נורא חד,תעשי ש"יגלוש" לקראת הלמטה. בלמעלה של השמלה, שימי פחות מהגוון הכי בהיר ויותר משאר הגוונים. העקבים של הנעליים ממש ממש דקים. תנסי לעבות אותם קצת לקראת הלמעלה:]
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo99.gif חצאית רק הקפל באמצע- הוא נורא חד,תעשי ש"יגלוש" לקראת הלמטה. בלמעלה של השמלה, שימי פחות מהגוון הכי בהיר ויותר משאר הגוונים. העקבים של הנעליים ממש ממש דקים. תנסי לעבות אותם קצת לקראת הלמעלה:]
D Dirtbag New member 10/7/05 #65 גרררר.. ../images/Emo62.gif ממש יפה. איזה הצללות אלוהימ . מה שכן, לא ממש הבנתי מאיפה באה הרוח .