אוף חברה מה עושים..:S

ItsyPitsy

New member
אוף חברה מה עושים..:S

זוכרים את החברה שאני חופרת עליה כל הזמן? אני לא מפסיקה לחשוב עליה (לא אני לא לסבית) וכל הצרות שלי נערמות כזה יש לי רגשי נחיתותמפחידים בשבועות האחרונים ואני מנסה להישאר חברותית למרות הרגשות האלה אני מרגישה סתם לוזרית שלא מיצתה את עצמה ולא הראתה שהיא "מישהו" במשך כל השנים בבצפר ואפילו אני כנראה לא ישתתף בטקס סיום יב' כי הברזתי ממבחן באותו יום ולא היה לי אומץ ולבוא לבקש מהרכזת שכבה שתכניס ותי כי זה היה המקצוע שלה והיא סוג של "מכשפה" כזאת.אני יוגעת שיש לי חברים במידה שאנשים רבים היו מסתפקים בה אבל אני מרגישה לבד כי אין לי את הקשר העמוק הזה שהיה לי עם החברה ההיא. מישהי שאני ממש יתחבר אליה פשוט החברה הכי טובה. יש ל חברה הכי טובה שהיא באמת אחלה אבל אנחנ לא בקשר צמוד. וגם לא היתי סובלת אותה אם היא היתה ככה. רק את ההיא רציתי בקשר כזה. ואני כל הזמן רוצה לדבר איתה לחשוף את מה שהיה פעם במקום זה סתם שיחות חולין סתם כאלה. וזה מפריע לי ללמוד וכבר לא נשאר לי זמן ללמוד אני בקושי לומדת בגלל המצב רוח המעפן שנגרם כתוצאה מכל זה ואני בתקופת בגרויות למען השם. לא יודעת מה נסגר איתי. אם משהו יוכל ללמד אותי מהנסיון שלו אני יותר מישמח.תודה.

ItsyPitsy

New member
ואם מישהו זוכר את עניין עם החבורות

-מישהו מכם בכלל יטרח לשמור איתי על קשר אחרי הלימודים? -מה??? מאיפה הבאת את זה עכשיו......חחחח ואת שואלת אותי כאילו אני הדוברת של כולם.....מה קרה לך? -את לא יודעת שאני מרגישה ככה כל השנה?כי אני יודעת בוודאות שבזמן הלימודים אין לכם שום קשר ואתן גם לא רוצות מעבר ללימודים לא משנה את מי אני יזמין וכמה זה לא יעזור. עוד מעט נגמרים הלימודים ואני כל השנהנה לא יודעת מה יקרה אז. כי חופש שעבר אני לא התקשרתי אז אף אחד מכם לא התגעגע אלי וגם נפגשתם בלעדי אזלמה שהפעם זה יהיה שונה? אולי הפעם אתם פשוט תנתקו קשר וזהו? אלוהים יודע מה נסגר איתכם. -למה את חושבת שאני הייתי כל כך הרבה בקשר......למשל כל החגים שהיו גם אני לא הייתי כל כך בקשר עם משהו.....את יודעת חוץ מהביצפר ומהחברות שלי יש לי ת'משפחה וידידים שלי.....אבל ברור שאחרי סוף השנה יהיו מפגשים....למרות שכל אחד ילך לצבא וכל זה.... -אני לא מדברת על מפגשים בכלל.ואני המשפחה שלי לא גרה פה 3 מטר ואני לא נוהגת לבקר אצלהם הרבה כל כך מה שיש לי זה החברים. אבל אפילו טלפון לא לקבל מחברות טובות שלך זה כאילו אומר משהו ואני סיפרתי את זה לגיתית ולילך כל השנה והם אומרות לא את סתם אומרת. אבל אם אני לא יוצרת קשראף אחת לא יוצרת קשר ואני לא ממינה בקשרים חד צדדים. גם אם מישהו לא אוהב להיפגש טוב אז מנצלים את הבמה של המחשב שזה זמין וקל כדי לדבר ולשמור על קששר. גם זה קשה מידי כנראה לכולם חוץ ממני. אלא אם כן צריכים ממני משהו. ואחכ אני אמורה לחשוב שאני איכשהו חשובה לכם.שלא תחשבי שאני באה אליך בטענות כולם יודעים את זה כבר אני בהלם שאת לא.פשוט לא ממש אכפת להם ואני יצטרך לקבל את זה ולהיות עם מי שכן אכפת לו ממני וב"ה יש גם כאלה -אני לא יודעת מה לומר לך.. ככה זה כל פעם שהעלתי את זה בפני כל אחת מהחבורה הזאת של הילדות מהכיתה שמכורות לטלויזיה ולדברים ילדותיים ואני מרגישה שהחבורה הזאת לא מקבלת אותי וגם לא מודה בזה ובחבורה השניה אני סתם לא מישהו חשוב במיוחד אולי זה סתם אני אז יוצא שאני די נתלית על חבר שלי. הוא לא רמרגיש את זה כי הוא בצבא אבל זה מה שעושה שלי את החוסר בטחון הזה והגעגועים לחברות ככ קרובה ש]פעם היתה לי. אולי משהו בגישה שלי לא בסדר ואני מנסה לא להאשים ולהיות חיובית אבל זה לא קל אי אפשר להיות צבוע וללכת נגד המצפון שלך כל הזמן. -

sh53

New member
העתקתי חלק שנראה לי חשוב ואתייחס

"זוכרים את החברה שאני חופרת עליה כל הזמן?" אני חושבת שמצב כזה קורה לנו בחיים בד"כ כשיש לנו יותר מדיי זמן לחשוב על מי שאנו לא רוצים לחשוב עליו/עליה. לדוגמא אם יש חוגים או משימות שצריך לעשות ואין ממש זמן, אז ייצא שלא נחשוב עליהם. לכן מה שאפשר להציע במקרה כזה, זה לעשות דברים, ליזום יותר (חוגים/התנדבות/לימודים/חברויות חדשות). כלומר כל מה שתעשי כדי להיות פעילה ואנרגתית יהיה מעולה. "יש לי רגשי נחיתות" תוכלי להכין רשימה של 3 דברים שאת טובה בהם? רשימה של 3 תכונות שכיף שהן אצלך? "אני כנראה לא ישתתף בטקס סיום יב' כי הברזתי ממבחן באותו יום ולא היה לי אומץ ולבוא לבקש מהרכזת שכבה שתכניס ותי כי זה היה המקצוע שלה והיא סוג של "מכשפה" כזאת." יש רק אפשרות אחת - לפנות אליה, לנסות ולקוות. לא מבטיחה שזה יעזור, אבל אין אפשרות אחרת. "אני יוגעת שיש לי חברים במידה שאנשים רבים היו מסתפקים בה אבל אני מרגישה לבד כי אין לי את הקשר העמוק הזה שהיה לי עם החברה ההיא." לפעמים צריך לחיות את החיים עצמם ולא לחיות את החיים בעצב מה היה קורה אילו, וחבל ש..., אלא להנות ממה שיש ולהפיק ממנו את המיטב כמה שאפשר. "למה את חושבת שאני הייתי כל כך הרבה בקשר......" כמו שאמרה לך החברה, לא תמיד המצב במציאות הוא כמו שהוא נראה. לפעמים הדשא של השכן נראה יותר ירוק, אבל הוא לא באמת ירוק יותר, אלא כך אנו חושבים. אני מאמינה שלא כולם בילו וחגגו כל החופש ובאמת שבי"ס הוא מסגרת שמלכדת ומן הסתם הוא עוזר יותר לשמור על קשר עם חברים. לסיום לא להתייאש ולא להרים ידיים, יהיה טוב ולהאמין שיהיה טוב.

ItsyPitsy

New member
תודה רבה

את ממש עזרת. גם כןאזרתי אומץ לשאול את המורה ובסוף היא היתה רק נחמדה אלי ועוד יש הזדמנות אז אני ילך ומקווה שזה יעבוד. מה שכן אחרי שיום שלם ביליתי עם החברה הכי טובה שלי היה לי ממש טוב הרגשי תחיתות נלעמו לי קצת והיום בבצפר ראיתי איך לחברה שאני בקושי בקשר איתה התגעגעה אלי. ובערב היה לי כיף לדבר עם חבר שלי... אני חושבת שתפסתי את הדרך הנכונה...הבעיה שזה עלול להשתנת אז אני לא רוצה לפתוח את הפה.. בכל מקרה תודה רבה הפורום הזה ממש עוזר לי ואני מרגישה שאני יכולה לספר פה הכל וזה עוזר לי להרויד את כל המשא הכבד מהכתפיים. תודה רבה לכולם

ItsyPitsy

New member
אז דיברתי איתה באייסי

שאלתי אותה אם היא קיבלה תאימייל ואמרה "קיבלתי..אין לי מה להגיד לך נועה..כל אחת המשיכה בדרך אחרת..נחמד לי לדבר איתה לפעמים אבל כל פעם את טורחת לעקוץ ולהזכיר לי למה התרחקתי ממך.." "אוקי אבל אני נפגעת ולומדת להתרחק..וזה לא רק איתך..אני אולי חלשת אופי..אבל זו ההתגוננות שלי..." אז השורה הבאה היא היחדיה שלי פה"תכלס שורה תחתונה מה שנסיתי להגיד לך שאני חשבתי שהשנה כן נחזור לדבר לא כמו סופשנה שעברה כי כן פתחנו הכל ולא הבנתי למה בחרת שלא. פשוט השוויתי את זה למה שהיה לי פעם עם מתן היא הפריעה לי מאוד המון זמן לא דיברנו איזה חצי שנה ואז חזרנו להיות חברות טובות והכל התאים בדיוק כי ידענו מה המגבלות של כל אחת" שוב היא:"לא סגרתי הכל..את התעלמת ממני בבצפר..מצידי להגיד שלום ולדבר באייס /טלפון...פשוט בתקופה הזו ספציטפית אני לא בקשר עם הרבה אנשים בגלל כל הלחץ..הלימודים,הנהיגה, מצב בריאותי במשפחה..." שוב אני"אני לא מדברת על עכשיו. ולהגיד לך את האמת? אחרי שכל החופש לא דיברנו התביישתי לפנות אליך בכלל חשבתי שאת לא רוצה לדבר איתי מצידך"את ראית שהיה איזה שבוע שבאתי עם טל להיות איתך כל הזמן...ודיברנו קצת וזה היה נחמד אבל הרגשתי שאת לא ממש רוצה אותי שם" היא"לגבי שבאת עם טל...נאי זוכרת שהיו פעמיים כאלה.לא ידעתי/ חשבתי שבאת בגללי..." זה הדברים החשובים שהיו בשיחה אחכ גלשנו לדבר על הא ודא והיה נחמד. מה שכן אני מרגישה שלמרות שידעתי שבסוף נשלים אפילו שהיססתי. אני מרגישה שאיבדתי אותה כי עכשיו אסור לי "להידבק" אני חייבת לשמור מרחק גדול כי אנחנו לא ממש חברות. למה ככ קשה לי לנתק קשר? איך חיים עם קשר שאבד? קשה לי להאמין שנחזור להיות חברות במיוחד כי היא בנאדם עסוק כזה והיא מתגייסת מוקדם בחיים לא יהיה לנו זמן לחזור למה שהיינו אפילו לא חלק מזה. אז עכשיו אני באמת בטוחה שאיבדתי אותה ואז זה נחמה מהולה העצב שהשלמתי איתה כי אני עדיין יאבד קשר איתה עוד חודשיים מקסימום נדבר פעם בכמה זמן באיסי וזהו.

תגובה

חשוב שתאמיני בעצמך ותאהבי את עצמך, מצאי את החלקים הטובים בך. נסי ליצור קשר עם החברה ההיא וקשרים עם אנשים שאת אוהבת, פני אליהם והיי נחמדה אליהם.

ItsyPitsy

New member
תוכל לענות לי על התגובה האחרונה שלי

פה בבקשה? חשוב לי לשמוע.. האמת אחרי דיברתי איתה לרגע הרגשתי שאנחנו מתקרבות ושמחתי ואחכ הבנתי שזה נגמר לתמיד כי היא תתגייס והכל וקיצר כנראה יש משהו בי שלא בסדר ...חוץ מהדברים שהיאעשתה לי היא גם לא ענתה אז לאימייל שהיא כן קיבלה אותו... אז הלכל כבר מבולבל לי אני לא יודעת מי אשם ומי לא ואיך להרגיש יותר טוב בעניין הזה

למעלה