אוף זבובים!

Sprite

New member
אוף זבובים!

יש לי זבוב ליד המחשב שמעצבן אותי! הם חיות כל כך מעצבנות!! והידעתם? לזבוב יש ביצים!! ולזבובה יש שחלות! יש להם את אותו המבנ של אברי הרבייה שלנו! שיעור ביולוגיה הסתיים! רונה

111liran

New member
ביולוגיה

ביולוגיה

למה לעזאזל היית/ה צריכים להזכיר לי את שיעורי מכיתה ט עד שסוף סוף אני לא לומדת את המקצוע המשעמממםםםםםםםםםם הזהההההההה :-()

PsiChO

New member
הגיע הזמן שאני יודה.... יש לי בעיה... תעזרו לי להיגמל...

אוקיי, יש לי בעיה, אני יודע שאני מכור אבל אני לא יכול להפסיק. הבעיה שלי היא להתעלל בזבובים... אני נהנה מזה. לפני דקה הרגתי שניים... אבל הם היו ברי מזל יחסית.. מוות מהיר... בבית ספר אני מאוד נהנה להתעלל בהם... כל זבוב שאני הורג... אני מדביק עם סלוטייפס לשולחן (את הגופה שלו)... וכמובן שאני נותן לו שם... בעיקר של מחבלים ערבים אבל גם של אנשים שנואים כגדון בני גורן גבי יקואל ואהרון אספיס. על השולחן שלי מודבקים כרגע בסלוטייפ 25 גופות של זבובים, כאשר לכל אחד מהם יש שם. כמו כן, יש גם זבוב אחד שהטבעתי אותו בטיפקס ועוד זבוב שנמעך על ידיד סרגל (מתחתי את הסרגל אחורה ו...). בנוסף ל25 (פלוס שניים) גופות הזבובים, נמצא עם השולחן גם חלקת גדולי האומה! זבוב ענק שנקרא סאדם חוסיין. אבל גולת הכותרת היא יאסר ערפאץ, לא אחר מאשר דבורה שמודקת לשולחן (כמובן שלצידו קבור זבוב בשם סוהא). בכל בית ספר כולם מכירים אותי בתור ``הזה של הזבובים`` הרוצח של הזבובים`` ``המתעלל`` ועוד שמות מגניבים שכאלה... אינ יודע שרובכם יחשבו שאני אידיוט, חסר מצפון וכיוצא בזה. אבל אל תזלזלו בזה עד שלא ניסיתם את זה. עוד ניסיון שערכתי זה כלאתי 8 זבובים חיים בתוך קופסה של טיק טאק (Vסוכריות , בבית ספר, בבת מילאתי את זה בנוזל של זיפפו והדלקתי... מגניב לאללה!. עכשיו יש לי טריק חדש... תופס זבובים עם יד אחת (זה אפשרי) ככה שהם חיים ומטיח אותם ברצפה\שולחןף והורג אותם. זה מגניב לאללה, שיטה קשה אבל תנסו. בכל מקרה... זאת הסטייה שלי... מה אתם אומרים? אני פסיכי אה? פסיכי*מודה בפעם הראשונה על התמכרותו

Panther

New member
איך תפסת אותם?

נראה מגניב, סופסוף רעיון מעניין לשאלה הקיומית מה לעשות בזמן השיעורים. איך תופסים אותם? אפשר לתפוס בד``כ רק כשהם עומדים על זכוכית גדולה או על רשת.

PsiChO

New member
מספר שיטות פשוטות.

סביר להניח שאחרי כל הניסיון שלי עם זבובים כבר פיתחתי הרבה טכניקות מסובכות לכל מצב. נדיר מאוד שזבוב שאני מחליט להורגו מתחמק ממני. בעיקרון יש לך את השיטה הפשוטה של יד אחת למעוך אותו... זה שיטה מטוממת וקשה לביצוע. השיטה הכי קלה זה פשוט למחוא עליו כפיים... איפה שהזבוב עומד, מוחאים כף בערך סנטימטר אחד עד שנים מעליו וככה מועכים אותו. זה השיטה הכי קלה שתתקשם אני ילמד אותך שיטות יותר קשות. אני כרגע עובד על שיטה מאוד קשה ומצליח... לתפוס זבוב עם יד אחת שהוא באוויר לשמור עליו חי ואז לשחרר אותו עד שאני יתפוס אותו שוב. מעניין אם תגיעל רמה כזאת... בכל מקרה בהצלחה.

Panther

New member
זה לא כ``כ טוב אבל!

ככה, אם מוחאים עליו כפיים, הוא נמעך. ובשביל חלקת גדולי האומה צריך זבובים נגיד עם שתי רגליים, או עם כנף אחת. צריך איכשהו לתפוס אותם חיים ואז לתלוש להם חלקים מהגוף.

imagine

New member
בנים, אתם שמים לב על מה אתם מדברים?

זה מזכיר לי את נשכחות כיתה ג`..... boys will be boys

imagine

New member
ווואיי תוכל ללמד אותי!

נראה לי אני אאמץ את זה כתחביב בשעות הפנאי! איזה כיף!

PsiChO

New member
אני מרגיש אני חייב להזהיר אותך מראש

יש כמה דברים שאני חייב להזהיר אותך. דבר ראשון זה תגובות הסביבה. היא תתחלק לחצי. חצי ישנאו את זה ויחשבו שאת מגעילה. חצי ימותו על זה ויחשבו שאת כלה סוף העולם. עוד דבר זה האלמנט ההתמכרותי שבדבר... מתמכרים לזה מהר מאוד... אני בשיא ההתמכרות שלי כבר הרגתי משהו כמו 12 זבובים ליום... זה מעביר את השיעורים מהר מאוד וזה יגרום לך לאבד את הכיתה בחומר. זה יכול להפוף אותך למפורסמת כמו אצלי. בבית ספר שלי אין אחד שלא מכיר אותי... ייש לזה יתרונות וחסרונות. נו אז את עדיין רוצה לעשות את זה?

imagine

New member
מה שאני צריכה לקחת בחשבון

זה את המורה שלי ללשון שהבטיחה שהיא תוציא כל אחד שיתעסק עם הזבובים! חוץ מזה חבל להרוס את השולחן אם הכתובת המופלאה עליו: ``נטליה אוריירו המלכה``, חחח.

PsiChO

New member
לגמרי לא הבנת את הקטע...

כל החוכמה זה להגיע לדרגת מומחיות ששהוא לא נמעך לגמרי... וזה לא יפה שאתה קובר זבוב עם שני רגליים מניסיון... כל היופי הוא שהזבוב לא נמעך... ואתה קובר אותו בסלוטייפ הצרה סימטרית ככה ששני הכנפיים שוות וגם הרגליים. זה ייצוגי מאוד וזה גם מאוד יפה. ודרך אגב לאט לאט תשתפר בסלוטייפ גם שתצטרך רק שכבה אחת לכסות את כל הזבוב כולל הדם אם יירד (גם משהו- יותר יפה להשאיר אותו יש לומדים את זה...). לגמרי לא הבנת את חלקת גדולי האומה. זה חלקה של דברים מיוחדים. זה זבוב ענק ודבורה למשל, זה לא משהו שאתה הורג סתם זה דורש תכנון, אתה שם דף על כל יד ורק ככה אתה יכול להרוג אותו אחרת לא יהיה נעים... יש לך עוד שאלות תלונות קובלנות משהו שלא הבנת?

Sprite

New member
אני כל כך....

גרועה בלתפוס זבובים!!! אמא שלי ממש טובה בזה אבל אני ממש גרועה אני לא מצליחה אפילו לגעת בהם!! אוך זה כל כך מעצבן! רונה

imagine

New member
לא נורא

אני בטוחה שתמצאי עיסוק אחר בשעות הפנאי שלך.

snoway

New member
מוות לזבובים וליתושים !

איכשהו תמיד, אבל תמיד, כשאני הולכת לישון מזמזמם לי מן יתוש גדול ליד האוזן, עם רעש מעצבן מ-א-ו-ד. שלא לדבר על כל היתושים שחושבים שהגוף לי הוא אחלה מקום לשאוב ממנו דם. נראה לי שרק בגללם אני אנמית.

goldy

New member
גם לי זה קרה פעם, הינה הפיתרון:

פשוט כסי את האף והפה עם השמיכה, ותנשמי מתחתיה! נכון שאחרי שאת נרדמת את נושמת מחוצה לה, אבל לפחות ככה את לא שומעת את טיסות האימונים שלהם. יתושים לא יכולים לגרום לאנמיה, אלא אם כן את ישנה ליד ביצה. (עם חיריק מתחת ל-ב`) יש לי בחדר מספר גופות של יתושים, הוותיקות מלפני שנתיים. אני מודה בזאת לספר היסטוריה שלי, שחוץ מלישון עליו בשיעורים גם עוזר לי עם היתושים

snoway

New member
כבר ניסיתי את זה

אבל זה חונק מדי, אני מעדיפה לנשום אויר צח (עד כמה שאויר בחדר שסגור ואטום לגמרי יכול להיות צח). גם לי יש תחביב למחוץ יתושים, במיוחד את הגדולים האלו שעושים לי צרות. יש לי אחד גדול במיוחד על הקיר. חשבתי ששאר היתושים יראו מה קרה לו ויפחדו אבל זה לא עוזר. 8-(

luka

New member
אל תזניחי את המצב

הייתי בקורס מד``צים וכשהלכתי לישון מה נכנס לי לתוך האוזן וסירב לצאת? נכון זבוב, והוא המשיך לזמזם שלי בתוך האוזן עד שלא שפכתי על האוזן מים הוא לא נרגע...

snoway

New member
כנראה שלפעמים

אלימות היא בכל זאת הפתרון הכי טוב.

black soul

New member
מגניב!

אני חושבת שאשתמש בממצאים האלו לביוטופ שלי :) black soul

למעלה