הגיע הזמן שאני יודה.... יש לי בעיה... תעזרו לי להיגמל...
אוקיי, יש לי בעיה, אני יודע שאני מכור אבל אני לא יכול להפסיק. הבעיה שלי היא להתעלל בזבובים... אני נהנה מזה. לפני דקה הרגתי שניים... אבל הם היו ברי מזל יחסית.. מוות מהיר... בבית ספר אני מאוד נהנה להתעלל בהם... כל זבוב שאני הורג... אני מדביק עם סלוטייפס לשולחן (את הגופה שלו)... וכמובן שאני נותן לו שם... בעיקר של מחבלים ערבים אבל גם של אנשים שנואים כגדון בני גורן גבי יקואל ואהרון אספיס. על השולחן שלי מודבקים כרגע בסלוטייפ 25 גופות של זבובים, כאשר לכל אחד מהם יש שם. כמו כן, יש גם זבוב אחד שהטבעתי אותו בטיפקס ועוד זבוב שנמעך על ידיד סרגל (מתחתי את הסרגל אחורה ו...). בנוסף ל25 (פלוס שניים) גופות הזבובים, נמצא עם השולחן גם חלקת גדולי האומה! זבוב ענק שנקרא סאדם חוסיין. אבל גולת הכותרת היא יאסר ערפאץ, לא אחר מאשר דבורה שמודקת לשולחן (כמובן שלצידו קבור זבוב בשם סוהא). בכל בית ספר כולם מכירים אותי בתור ``הזה של הזבובים`` הרוצח של הזבובים`` ``המתעלל`` ועוד שמות מגניבים שכאלה... אינ יודע שרובכם יחשבו שאני אידיוט, חסר מצפון וכיוצא בזה. אבל אל תזלזלו בזה עד שלא ניסיתם את זה. עוד ניסיון שערכתי זה כלאתי 8 זבובים חיים בתוך קופסה של טיק טאק (Vסוכריות , בבית ספר, בבת מילאתי את זה בנוזל של זיפפו והדלקתי... מגניב לאללה!. עכשיו יש לי טריק חדש... תופס זבובים עם יד אחת (זה אפשרי) ככה שהם חיים ומטיח אותם ברצפה\שולחןף והורג אותם. זה מגניב לאללה, שיטה קשה אבל תנסו. בכל מקרה... זאת הסטייה שלי... מה אתם אומרים? אני פסיכי אה? פסיכי*מודה בפעם הראשונה על התמכרותו