אוף........התלבטות.

I C E M A N 7

New member
זה לא זה

צורת ההסתכלות על קשר כעל תוכנית שלבים היא צורת הסתכלות אופיינית לנשים.
כשגבר רוצה לעבור לגור ביחד זה כי מתאים לו לגור ביחד.
כשאישה רוצה לעבור לגור ביחד זה לרוב כי זה מסמל משהו או בדרך למשהו.
בגלל זה אני טוען שהשתלטו על היוזר.
מי שלא תהיי, תעיפי ת'תחת שלך משם!

אייבורי

New member
עדיין חולק על דעתך

אין לי מושג מה זה מסמל או מהי תוכנית החומש שאתה מדבר עליה.
אני אומר, קשר שמתחיל יש לו צמיחה טבעית מבלי לסמל שום דבר
ובלי להיות בדרך.

I C E M A N 7

New member
מה זתומרת אין לך מושג

ציינת בהתחלה קואורדינטות של קשר.
וכשלא מתקדמים לפי הקואורדינאטות האלה זה קשר תקוע.
וקשר תקוע לרוב מסמל קשר מת.

את במחזור? :)

אייבורי

New member
הבנתי

אתה מתקשה ללכת בקו ישר
ולכן טוען שאני אישה.
נו, אני מבין ששתית קצת יותר מידי אתמול.

מה לעשות, 99% מהקשרים צועדים על הקו הזה.
כאשר נעצרים באחת מהתחנות, נושר 1% שזה טוב לו
והשאר או שמתקדמים או שמתפרקים.

אני מבין שהיית צריך משוואה בנעלם אחד עם הסתברות שגיאה.

עכשיו בסדר?

I C E M A N 7

New member
צודקת

חירותה1

New member
היו פעמים

שהוא הציע לי לגור אצלו.
אין לי מוכנות למגורים משותפים.ואין לי רצון להינשא.
אולי הסיבה היא שבתוך תוכי לא סומכת על גבר .תמיד המחשבה על פרידה יכולה לצוץ. מהבחינה הזאת בכל פרידה היה משבר רגשי ולא בעיה של עזיבת בית.
אגב.בענייני תחביבים....ועבודה יומי מלא ועמוס[אצלו בדיוק ההפך]אבל תמיד יחסר לי הביחד בערב .

אייבורי

New member
אל תדאגי

הבדידות הזאת והמחסור הזה, הם דרייב מצויין להכיר בחור אחר.

וכשיגיע הבחור הנכון, את תשמחי לגור איתו יחד.

V i n a

New member
ריקודים ובילויים

הם שני הדברים עליהם הקשר שלכם מתבסס, וזה עבד גם בשבילך עד עכשיו ולראיה - כתבת שאת פורחת..

יש אנשים שכאשר הם נכנסים לזוגיות שנייה לאחר התרסקות הראשונה - באופן טבעי פחות ממהרים להיכנס לזוגיות במובן הנורמטיבי
ומחפשים את הדרך ליהנות מקשר זוגי ללא הנספחים המקובלים (מגורים משותפים, חתונה, שגרה, ילדים נוספים ושאר ירקות).
בין אם בן זוגך הוא אחד מאותם אנשים או סתם בחור נהנתן שחולק אתך את האהבה לריקודים - משהו השתנה באיזון וכעת את מחפשת
את המחויבות במובן הרחב יותר של המילה בעוד הוא עדיין באותו מקום בו הייתם מלכתחילה - ריקודים ובילויים בסופי שבוע.

כמו שאמר אייבורי, כשהקשר "נתקע" בשלב מסוים ולא ממשיך להתפתח - זה בדרך כלל מסמל את מות הקשר,
אלא במקרים מסוימים בהם לשני הצדדים נעים ונוח להישאר באותו שלב וכנראה שזה לא המקרה.

עכשיו תקראי את מה שכתבת כקוראת מהצד ונסי לחשוב בצורה אובייקטיבית על מה שקראת.
הבחור נפגש אתך בסופי שבוע בלבד לריקודים ובילויים, נותן ומצפה לקבל חופש מוחלט בשאר השבוע ומבקש שלא תתקשרי כל יום -
נשמע שאם את מחפשת זוגיות במובן המקובל של המילה - הוא ממש לא האיש הנכון, מאחר והוא נמצא במוד שונה לחלוטין.
מצד שני, אם את מחפשת בן זוג לריקודים ובילויים - הוא הפרטנר המושלם, ולמרות שהוא מוכן גם לעטוף אותך בניחוח קל של זוגיות -
אל תתפתי לזרוק את עצמך לשם כי זה כל מה שתקבלי ממנו.. ניחוח קל ותו לא.

איך את מצטיירת בעיני ילדייך? אין לי מושג, רק ילדייך יודעים. (לא מבינה את השאלה הזו ומה היא קשורה לשאר הסיפור.)
איך מתמודדים עם רקדנים נוספים שממטירים שאלות בסגנון "מה קרה לבן זוגך"? פשוט מאוד - אומרים "נפרדנו".
זה קורה, את יודעת.. לא המצאת את הגלגל.

את כותבת שקשה לך עם תחושת הלבד וזה לגיטימי, אבל קחי בחשבון שלפעמים כדאי ורצוי להיות קצת "לבד"
מאשר למצוא את עצמך בקשרים אלטרנטיבים מסוג זה שמשאירים אותך כאובה ומבולבלת.
בדרך כלל - כשאדם לא מסוגל לחיות עם עצמו בשלום, הוא נוטה לעשות את ההחלטות הכי מטופשות ולהביא את עצמו
למקומות הכי לא נכונים והכל מתוך הנואשות והצורך של "לא להיות לבד".

בהצלחה.

קצת דומה ושונה מהאחרים

שלום רב
לעניות דעתי, הוא באמת התפיסה של הזוגיות. את רוצה קרוב ומורגש,

והוא רוצה גם וגם. כל אחד עם טיעוניו וזה בסדר, כל עוד זה מוסכם על שניכם.

אישית, לא מאמין בזוגיות פתוחה, ולגיטימי בגילאים מסויימים לרצות להרגיש

ולהתחלק עם מישהו, מישהי, לא רק בסופי שבוע ובאמצע שבוע.

בסופו של יום, זוגיות אמיתית נמדדת ביכולת להכיל איש את רעהו ביום יום,

אלא, אם לשני בני הזוג מתאים יחסי כן - ולא.

נראה לי שאת צריכה להחליט מה חשוב לך יותר ושם להיות. לכל החלטה

יש מחיר, בדקי את עצמך ע"י שתחליטי מה טוב להיפרד.... מה רע להיפרד,,,,

ואותו דבר גם בהחלטה להישאר יחד כמו היום. עכשיו החלק המעניין
, תבדקי ברע בכל מצב, אלו נקודות

טובות לך יותר. זו, כנראה ההחלטה הנכונה. בהצלחה

יש לך בעיה מערכתית

פרט לכיבוש והשתלטות על בן הזוג את צריכה גם את ההצגה החיצונית 'אני בזוגיות' כלפי כל העולם ואישתו, וילדיך.
אז מצד אחד הוא לא בר כיבוש, כי הוא לא מעוניין להיות רהיט של מישהי מחד, ומצד שני הצרכים הנוכחיים שלו מהזוגיות הם ספייס מירבי ופאן משותף, תחת חוזה בלעדיות.
אבל מצד שני יש לך משהו ביד שאת יכולה להציג כנוכחות גברית בחייך, אבל את לא יודעת איך למכור את זה שהוא לא מתמסר עד הסוף ולא תוקע כל יום גרפסים אצלך בסלון אלא בביתו שלו, בלי עדים.

אז לדעתי את צריכה להחליט מה מהבאים הכי משמעותי לך ולפעול בהתאם:

- האם פרטנר כיפי לבילויים שמחויב לך מינית באופן בלעדי, אך לא מעוניין במסגרת של חיים משותפים
- האם להגיד לכולם יש לי בן זוג
- האם לשים עליו חותמת בלתי מעורערת 'שלי'

לכל צורך כזה יש מחיר בתוך מערכת היחסים הזו. רק את יודעת מה את מוכנה לשלם ובשביל מה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
רגע רגע

היא רוצה מישהו לגור איתו, לישון איתו, לקנות איתו בסופר וכן הלאה. נראה לי רצון הגיוני, מקובל, לגיטימי ומובן. לא נראה לי נכון לתייג אותו כ"צורך "להראות שיש בן זוג", כי זה הרבה יותר מזה.

נכון שזו לא הדרך היחידה להיות בזוגיות, וגם דרכו (קרי: שני בתים נפרדים והרבה ספייס) לגיטימית באותה מידה.

אבל לא נכון בעיניי לרדת עליה על כך שזה הצורך שלה. איש איש וצרכיו העמוקים. צורך בקירבה וביטחון ונוכחות קרובה איננו מוגדר (עדיין...) כנוירוזה, או כאיזה שריד לעולם עתיק ולא רלוונטי. עדיין רוב האנשים מחפשים בדיוק קשר כזה.

למעלה