אוף - המידות האלו

אוף - המידות האלו

אני אישה שמנה ושמחה (טוב, נלחמת ועושה דיאטות אינספור - אבל באמת שבתוכי אני אוהבת את עצמי ואת חיי ואת ילדי ובנזוגי ועבודתי - בסדר, אני מפסיקה את ההשתפכות..) חסרות לי כמה חולצות לקיץ וכהרגלי הלכתי לאיקס מיקס ולעונות ולמתאים לי (בחיל ורעדה שלא אצטרך להוציא יותר מדי כסף..האוברדרפט אתן יודעות..). מידות ארבע וחמש שהיו עלי בעבר מצוינות (וזה מה שיש לי בארון), לא עולות. גם 6 ברוב בדוגמאות צמוד נורא (לא סובלת צמוד). בבהלה עליתי על המשקל. אותו הדבר כבר כמה שנים. האם החצופים האלה הקטינו את המידות ? האם הגוף שלי כל כך השתנה ? (לא נראה לי אבל אולי ? ) איפה לעזאזל מוצאים חולצות נחמדות מבדים קיציים שלא צריך לגהץ (לא טריקו בעקרון) במחיר סביר ? פעם קניתי ב L.V ואהבתי מאוד, האם גם שם המידות השתנו כל כך ? אנא עזרתכן. אני מרגישה כל כך פגועה וממש בא לי לפנק את עצמי בחולצות קיצייות וכיפיות. תודה מראש אגב אני כרגע מהצפון (צפונית לקריות)

אילאיל3

New member
במקרה הייתי היום בורדה לילית

יצאתי עם 4 חולצות מאוד נחמדות, בבדים נאים ונעימים ובגזרות נחמדות. המידות גדולות באמת ויש מקום ומרווח שם.

DREAM111

New member
היי אלכסנדרבלה ברוכה המצטרפת

לצערי את הצפון אני לא ממש מכירה ולכן לא ממש יכולה להמליץ אבל כן אשמח לעדכן כי ביום שישי עברתי בדרך ביקנעם בקניון ויש שם חנות שיש לה מידות גדולות (אלונה מירון מידה 3). לחנות קוראים אופנת חן. קניון הדרכים יקנעם. לגבי לילית ורדה יש להם שני ליינים אחד גדול מאוד ואחת קטן יותר כך שבדר"כ אפשר למצוא אצלהם בגדים. בהצלחה.

למעלה