אוף, דילמה ....

Mercyful God

New member
אוף, דילמה ....

יש לי מחשבות מעצבנות לגבי האוסף שלי, הנושא מעניין לאללה, אבל קצת מבאס אותי לאסוף דברים שקשורים לנושא שלדעתי אפשר להגדיר אותו כשלילי עד שלילי מאוד . ארגגג ... אני לא יודע מה להחליט. \:

תמיר1991

New member
כדאי לך להישאר איתו!

זהו נושא די מדהים, ועשיר בחומר. אם תרצה לעבור, אני ממליץ על תחביב שלך, כמו שאני אוסף בולי חלל, או על בולי ישראל כמובן, תחביב ממנו יהנה כל ישראלי, וגם לא ישראלים. תמיר.

תמיר1991

New member
ומנצל"ש - קיבלתי היום את הנושאון,

והסרתי דאגה מליבי. ניסים- מאמר נהדר! ראוי להעלותו לפורום לטובת מרבית הפורום, שאינם חברי איל"ת. תקנו אותי אם אני טועה - אריק, דרמסלה ניסים ואני הם החברי היחידים באיל"ת כאן? תמיר.

דרמסלה

New member
אחמ... אתה טועה ...

אני לא חברה באיל"ת. קראתי את הנושאון וגם אני נהניתי מכתבתו של ניסים. ואם אכן הכתבה תועלה לפורום אני אזכה לראות את הבולים באיכות טובה יותר ובצבע.

בּני

New member
לצערי אתה טועה שוב ../images/Emo13.gif

אני כן חבר באיל"ת ולא רשום ברשימה שלך

kerzman

New member
גלעד, אל תעבור בשום פנים ואופן!

אני מכיר אותך ואתה אוהב את הנושא וכבר הנתחלת להשיג חומר הנושא באמת טיפה כואב אבל זה לא צריך להפסיק בגלל זה!!!

kipod2

New member
אל תעזוב.

אתה עוסק כבר המון זמן בתחום הזה וחבל שתפסיק עכשיו!!!!

Mercyful God

New member
.....

בסדר , נראה לי לפחות שלביינתים אני ימשיך עם זה ... אבל תבינו, כל הזמן רק לעסוק בשואה,נאצים,מלחמה,הרוגים . זה יכול לבאס פילים .

תוסיף עוד צדדים:

גבורה, תקומה, תרבות, אנושיות, חסידי אומות העולם, הצלה, מזל... לכל מטבע, אפילו זה, יש שני צדדים, ולכל כוס שני חצאים.

python 4

New member
hang in there!

בחרת לך נושא מאוד מעניין! מלחמות בכלל זה אחד מהדברים המאפיינים ביותר את המין האנושי (לטוב ולרע) ואיסוף של הנושא ולמידתו יכול להיות דבר מרתק במיוחד. אם לא נוח לך עם בולים של גרמניה הנאצית, למשל, אז פשוט תחליט שאתה מתמקד בצד השני, או רק בתכנים שלא פוגעים בך אישית.

meytar

New member
ת'אמת אני מבינה אותך...

כל הזמן להעסק בזה, אפילו שיש גם "צדדים טובים" זה חלק מהרע וכו'... אתה יכול לעבור לנושא שקרוב לזה

Mercyful God

New member
נו טוב ... אתם צודקים ...

זה הכל באיך שמסתכלים על זה . אני ישתדל לחשוב יותר חיובי ... תודה על העידוד . וקרצמן, מה ?

Athaclena

New member
אני מכירה מישהו שקרא אותו

כנראה בעברית. לי זה נראה לגיטימי ואפילו מעניין, אם כי לא יצא לי...

ליילנד

New member
זה בהחלט יכול להיות מעניין

אבל אני לא מסוגלת לקרוא ספר שאין לי לפחו טיפה הזדהות או זיקה אליו, זה נשמע לי נורא
לא הייתי רוצה לקרוא.

Athaclena

New member
את זה אני יכולה להבין.

אני מוכנה לנסות אבל אני בכל מקרה לא אצפה להנאה כלשהי. אבל אני לא נהנית מספרי שואה בכלל ויש אנשים שקוראים הרבה מהם...

למעלה