אוף דיי נמאס

אוף דיי נמאס

תפוז מה שקורה אצלי במחשב כרגע זה שתפוז הוא דף הבית ואני לא יכול לשנות את זה ואני בכלל לא שמתי אותו כדף הבית ,אני לא היחיד שמשתמש במחשב אני חייב לשנות את זה וזה לא משנה לי בבקשה אם אפשר לעזור . תודה מראש

elan4

New member
תשובה

בשבל לשנות את דף הבעית יש ללחץ בדפדפן על כלים ועז אפשריות אנטרנט איפו שיש אפשרת לשנות את דף הבית שם את כתבת את האתר ועז לחצת אישור! טיפ של כמה תוכנות! בשבל למחק קצבים זמנים של אנטרנט וכל הקשקשים יש ללחץ על התחל-תוכנית-עזרים-כלי מערכת-ניקוי דיסק יש לבחר את כנן C וללחץ אישור ועז יש לסמן את כלם ב V ויש ללחץ אישור ועז ללחץ כן תוכנות נגד מרגלים וחלנות קפצים!ממלץ להוריד Ad-Aware SE Personal וגם Spyware Doctor בהצלחה

אחי פה בדיוק הבעייה

אני הולך לכלים אפשרויות וכל זה משנה את דף הבית אבל זה לא משתנה זאת בדיוק הבעייה פה ויש לי אד אוור רק שזה לא גילה כלום :( בבקשה אם מישהו יכול לעזור זה משגע אותי .

elan4

New member
מממ!

כנס ל הדפדפן תלחץ עך כלם-> אפשריות אנטרנט-->פרטיות ותשחק עם הרמה של פרטיות רמה גוהה חסמת את הקבצים רמה נמחה נתנת להוריד את הקבצים אני יחשב על משו אחר

elan4

New member
עד רעיון קטן

עם יש לך את דפדפן 6 עלי היה לך את זה תכנס לדפדפן ותלחץ על כלים->איפוס הגדרות אנטרנט... תסנה עם את זה אני יחשב על עד כמה פתרנות

לשנות את דף הבית ללא בעיה../images/Emo26.gif

בס"ד גשי לכלים אפשרויות אינטרנט בכתובת רשמו איזה דף בית שבא לך ואז הקישו אישור זה הכל ערב טוב ממני בני

למעלה