אוף... ב-u

magenta73

New member
אוף... ב-u

(ועל הזיין שלי אם תקרא את זה, אם אתה נכנס לפה. כן, אני שיכורה. לגיטימי לגמרי ליום חמישי בלילה.) ובגלל זה אני כותבת את זה פה ולא שם... היום אמרתי לו שהכי כואב לי זה שיש לו חברה טובה, כלומר, חברה יותר טובה ממני. כי חשבתי שהגענו להבנה. הסכמה. ושאני שמחה שזה מה שכואב לי. שיש לו חברה, או שנגיד בשפת העם ידידה, שאיתה הוא מרגיש יותר פתוח. ויותר מדבר. כי ככה אני מבינה איפה הוא יותר חשוב לי. ואני לא מבינה, באמת שלא, למה תמיד, אחרי כל המסכות, כשאני באה נקייה, ואוהבת, תמיד אחרי זה תבוא המשיכה. החשמל. ה"מי ידידים, אני ואת? הא!" ? ומאחורי כל ה"את כמו אחותי" תמיד יהיה שם היותר... תתגבר כבר לעזזל. תתבגר. אוף... אוף... אני כבר 7 שנים בצל. מחכה וכבר לא מחכה. ונמאס לי. פשוט נמאס לי. אוף... אוף... עוף?...

אןף של הארי וסאלי

אין דבר כזה ידידים. ככה לפחות אני מבינה. זה בלתי אפשרי. תמיד יהיה מי שירצה יותר. אלא אם מדובר בהומו ולסבית. אנ באופן אישי לא מסוגלת.

no 33

New member
בנות=עוף מוזר בעולמנו

האמת אין לי פה הבנה 7 שנים נגררת אחריו ממש לא מובן

../images/Emo24.gif

מקווה שהבוקר הדברים יראו קצת אחרת, פחות מתסכלים, פחות כואבים והרבה יותר אופטימיים!!! בכל מקרה, הנה
אחד סתם כי בא לי! בוקר טוב לך, יופי.

גלית35

New member
7 שנים? צריך לתת לך../images/Emo106.gif../images/Emo20.gif

אם זה עושה לך כל כך רע בשביל מה את נשארת שם?

magenta73

New member
זה יותר מסובך ממה שכתבתי

וזה לא ממש עושה לי רע. עושה לי יותר רע לא להיות בקשר איתו. וגם את זה ניסיתי. סתם, ריגרסיה קטנה. הכל יחזור למקומו בשלום.

shona gone

New member
כחכות רחל, לדודה.

אבל היא ידעה שהוא ימתין לה. נתקי קשר לתקופת מה.עשי סקס 3 פעמים בשבוע אחרי ארוחה רומנטית. ותשתפי מאחורי האוזניים,יאנג ליידי. אחח גברים גברים.עדיף שק של עכברים.

אוף...איך אנחנו יודעים

להפוך את החיים לקשים. חיים פעם אחת ועדיין מענים את עצמנו.... הנה שיר מהמאה ה-18 (פלוריאן) שאולי יעזור לך קצת: Plaisir d'amour ne dure qu'un moment, Chagrin d'amour dure toute la vie J'ai tout quitté pour l'ingrate Sylvie. Elle me quitte et prend un autre amant. Tant que cette eau coulera doucement Vers ce ruisseau qui borde la prairie, Je t'aimerai, me répétait Sylvie, L'eau coule encore, elle a changé pourtant. הנאות האהבה נמשכות רק כרגע יסורי האהבה נמשכים כל החיים. עזבתי הכל למען סילבי כפוית הטובה היא עזבה אותי ולקחה אהוב אחר. כל עוד מים יזרמו לכוון הפלג הפונה אל האחו אני אוהב אותך, חזרה סילבי מים עדיין זורמים אך היא השתנתה.

ד נ י ת3

New member
ידידים...

ואז נשאלת השאלה - האם קיים כזה דבר, ידידות בין גבר לאישה? אני מאמינה שכן. יש לי חבר טוב אחד שהוא כמו אח שלי. שאני יודעת והוא יודע שאין מצב. יקירתי, מה שאת מתארת זה לא מצב של ידידות. את לא ידידה שלו. אני הייתי מנתקת קשר או מנסה להעביר את זה לשלב הבא.. רק שיהיה לך טוב

magenta73

New member
אני לא מאמינה

בשחור או לבן. וכן, אנחנו כן ידידים, לפי ההגדרה. וכן, זה קצת יותר מסובך. ניתוק קשר - כבר נעשה, על ידי. לאחר שהיה דיסקוס על לעבור לשלב הבא, כאשר התגובה היתה "לא יכול, את כמו אחותי" וחודש אחר-כך לנסות קוצי-מוצי אחרי ששמע שיש לי איזה גברבר. ולא דיברנו שנה וחצי, אם לא יותר. וזה קשה. מאוד. אז חזרנו לדבר... אבל לא כמו שפעם. גם לא נפגשים כמו שפעם. גם לא מתקשרים אחד לשני. אבל מה לעשות שתמיד נמצא את עצמנו באותם מקומות... יושבים על כוס בירה וסיגריה... דומים מידי... כן. אנחנו לא ממש ידידים. ברגש. אבל אנחנו ידידים במעשה. וזהו. לרוב אני מסתדרת עם זה. וכבר לא רוצה אותו. לא חושבת עליו. ואז באים נקודות השפל או הנפילה... שפתאום המשיכה בנינו כן נראית לעיין...אין מה לעשות, כנראה הן תמיד יבואו בשלב מסויים. לא יכולה איתו, לא יכולה בלעדיו. סוג של מזוכיזם? ברור. אבל לא כמו פעם. אני כבר לא חושבת או מקווה שיקרה משהו בנינו. אני לא חיה את זה.

ד נ י ת3

New member
נשמע לי כמו קשר

של תלות. רק מהתיאור שנתת נדלקו לי 700 נורות אדומות. קשר של תלות הוא הגרוע ביותר. תשני את המילים שלך - את כן יכולה איתו, ואת כן יכולה בלעדיו. ואז תחליטי מה את מעדיפה.

magenta73

New member
איתו.

ממש לא תלות. אולי זה נשמע ככה. זאת לא הכוונה. אין לי יכולת להסביר כמה כיף לי לשבת ולדבר איתו. או בכלל, הוא. הוא חשוב לי. איתו אני לא צריכה להסביר את עצמי... הוא מבין מה אני חושבת/מרגישה/אומרת... וזה לא קורה עם הרבה אנשים. הקשר איתו הוא אכן מתוך בחירה. והנפילות האלו, כמו שהיו אתמול, הולכות ומתמעטות. ויהיה בסדר... :)

למעלה