אוף... ב-u

ד נ י ת3

New member
מתוקה... אל תוותרי לעצמך עם יהיה

בסדר. מגיע לך הרבה יותר מבסדר. קשר מתוך בחירה - אבל.. בידיעה שאת יכולה איתו ויכולה בלעדיו. תאמיני לי... אני מדברת מתוך ניסיון... היה לי אחד כזה שהייתי מכורה לו. כשהייתי איתו זה היה נפלא, נהדר, קסום, מרתק, כייפי. אבל הוא לא היה מסוגל לקשר נורמלי. עם כל הכאב שבעניין החלטתי לנתק. ככה נרפאתי ממנו והיום אני מסוגלת ליצור קשרים עם בחורים אחרים

magenta73

New member
אני מבינה מה את אומרת

הייתי ככה. איתו. אני לא שם יותר. באמת. אני כן נמשכת לגברים אחרים, כן מנסה, אפילו התאהבתי באחר... זה שזה לא הלך, זה לא הלך... אבל זה לא קשור אליו. ואת יודעת מה אולי אני באמת משקרת לעצמי. ואני כן עדיין בתלות. אבל לא נראה לי... שוב, אנחנו לא בקשר אינטנסיבי בכלל כיום. (בגלל זה). אני לא מרימה לו טלפונים. לא כלום. אנחנו נפגשים, שוב, כי אנחנו יוצאים לאותו פאב. שאני לא מוכנה להפסיק ללכת אליו כי החבר'ה שלי שם. וגם אז, לא תמיד אני מתיישבת לידו ומדברת איתו. באמת שהקשר לא אינטנסיבי, כמו שהיה, והכי קרוב ל"ניתוק" שיש. כיף לי לשבת לדבר איתו. והוא קרוב לי ללב. מה לעשות. הוא תמיד יהיה קרוב לי ללב. ככה זה... יש אנשים שמצליחים לנגוע. אבל הוא לא חומה נגד בחורים אחרים. הוא היה. בהחלט. המון זמן. הוא כבר לא.

ד נ י ת3

New member
מבינה אותך.

וגם לי יש אחד כזה. למזלי הרב אנחנו לא נפגשים. מדי פעם מרים טלפון (כרגע לא, כי ביקשתי ממנו). כל טלפון כזה לוקח ממני המון.. ומחזיר אותי אחורה

ידידות

היא כשאין קינאה בגלל שהוא יוצא עם ההיא-זה כבר בא מתוך משיכה מינית ידידות היא תוצאה של הדדיות במחשבות, נתינה וכו'. את מאוהבת: )

למעלה