אוף..... בעיה

חשבתי על זה...

אבל חבל עליה נראה לי היא תעדיף כבר לחשוב שאני מעשנת סמים.... לא נראה לי שבדור שלה קנו ויברטור... אגב- הייתי היום בחנות של אביזרי מין (אני לא איזה נימפומנית חחחחח סתם עברתי עם ידיד שלי) וכל הרוקט פוקטים במצבע רק 100 ש"ח... זה נחשב זול? יש מלא סוגים, יש עמידים למים יחד עם קצף אמבט וג'ל לעיסוי, ויש מלא עם כל מיני ראשים מתחלפים ויש בצורת חיות... נראה לי חודש הבא כשהמשכורת מגיעה אני הולכת לקנות לי צעצוע חדש....
ושוב, לא כל כך מבינה בזה-- זה נחשב זול לא?

oritbes

New member
את צריכה להבין גם את הצד של אמא שלך

אמא שלך חוששת שתעשני סמים, אז תביני אותה אולי דווקא היית מקלה עליה אילו ידעה שהסיבה שונה מעישון סמים יש לי גם רעיון בשבילך איך להסתדר איתה (אני יותר קרובה לגיל של אמך אבל אני מבינה גם אותך.אם תרצי שלחי לי מסר ואענה לך בחזרה)

אוי ואבוי..

אמא שלך חייבת להבין שאת כבר לא ילדה, בין הורים לילדים צריך להיות איזשהו גבול ואמך צריכה להבין שאת צריכה את הפרטיות ואת החופש שלך.. תישבי ותדברי איתה שיחה רצינית, בלי צעקות ובלי כעס ותסבירי לה שקשה לך עם המצב הזה.. באמת.. מישהו חייב לחנך את ההורים האלה ולתת לך להתייחד עם הויברטור בשקט! :)

ניסיתי את השיחות האלה כבר מגיל 11

בערך... אבל אז זה עוד מובן שהאימא מחטטת לילדה בדברים... כי הילדה עוד ילדה... פעם, כשאני וחברה שלי היינו בנות 11 חזרנו מהבריכה, בדרך מצאנו עיתון רוסי על הרצפה, והיו בו תמונות פורנו, שתי ילדות מסוקרנות- פתחנו את העיתון והיו בו כמה תמונות של נשים ערומות... קרענו אותן, ובהתלהבות חילקנו אותן חצי חצי (חחח סוטות מגיל קטן...) עטפתי אות שלי בשקית ניילון של אוכל ושמתי בשקית של הבגד ים... הגעתי הביתה ואימא שלי בדיוק חיטטה לי בדברים בחדר ןמצאה את היומן שלי ושאלה אותי לפשר דברים שהיו כתובים בו (המצאתי כל מיני סיפורים באותו זמן על השכן הנרקומן שלנו- ילדה עם דמיון פורה) וכעסתי עליה שהיא מחטטת לי בדברים והיא כמובן אמרה שהיא אימא שלי ויש לה את כל הזכות שבעולם לחטט לי בדברים ובכלל אני צריכה לספר לה הכל ואסור לי להסתיר ממנה כלום... ואז אמרה לי להביא לה משהו מהמטבח, שמתי את השקית של הבריכה על המיטה והיא התחילה לפתוח אותה, אני כמובן נלחצתי בגלל התמונות של הנייקד ליידיס ואמרתי לה "אני רוצה לבד לשים את הדברים בכביסה אל תגעי..." היא שמה את הדברים בצד ואמרה "טוב", הלכתי למטבח וכשחזרתי חשכו עיניי: אימא שלי ישבה על המיטה, מעיינת בתמונות הנשים הערומות שהיו לי בשקית האוכל שדחפתי עמוק מתחת לבגד ים הרטוב... התמונות נרטבו קצת אבל לא זה מה שהדאיג אותי.. בקיצור היא קצת כעסה עלי שיש לי ראש כחול (לא במילים האלה) ולקחה לי את התמונות אפילו שביקשתי ממנה שתשאיר לי (אין בושה לילדה!!!) ואמרה לי להתעסק בדברים יותר בונים מהשטויות האלה ובכלל שכל היום זה רק מה שאני חושבת עליו ו... (חחח זה אמיתי) שאני בכלל לא חושבת עליה ועל אבא ועדיף שבמקום להתעסק בדברים החולניים האלה שאגב, מאיפה הבאתי את זה?- עדיף שהייתי שואלת את אימא שלי אם היא צריכה עזרה במשהו ובכלל כל היום אני רק חושבת על עצמי...

זכוכיות

New member
תעבדי באותה הדרך,

לאמא שלי היתה נטיה לחטט לי בכל דבר, בעיקר בתיקים- בכל פעם שהם הגיעו לידיה. בשלב כלשהו הודעתי לה שאם היא כ"כ נהנית מזה, אז גם אני רוצה, ובכל פעם שהיא חזרה הביתה תפסתי את התיק שלה ורוקנתי על הריצפה בעניין. ראיתי כמה דברים שגרמו לי לטראומה לכל החיים- אבל בגדול זה עבד, היא הפסיקה. זה נורא קל להיכנס לאותו משחק, תעמדי לה מחוץ לדלת כמה ימים- היא תיכנע.

ניסיתי ניסיתי...

לחטט לה בדברים ובתיק לא עוזר כי היא צורחת עליי ואומרת שיש לה זכות לחטט לי בדברים אבל לי אין את הזכות לחטט לה כי היא האימא ואני הבת, וחוצמזה היא בכלל אף פעם לא נוגעת לי בדברים (YEA RIGHT...) ואין לי מה לעמוד לה ליד הדלת, כי היא נכנסת לחדר שלה רק בלילה כשהיא הולכת לישון... וכן, הם נועלים את הדלת... לרוקן לאימא שלי את התיק על הרצפה זה מסוכן- אני עלולה להרצח... וחבל עליי

אני חייבת להודות

שזהו אחד השירשורים הכי מרתקים שיצא לי לקרוא. הסיפור שלך יכול להיות סיטקום אמריקאי אדיר! בהצלחה עם אימא...

ססילי

New member
כמו שההורים שלך מוצאים זמן מתאים

לחיי המין שלהם - לא באמצע היום נועלים את הדלת כך שיהיה לך ברור מה הם עושים בפנים, ולא כך שתופתעי ותתהי מה קורה, כך גם את צריכה למצוא זמן שאינו מתנגש בחיים של בני המשפחה האחרים. ככה זה - חיי מין הם עניין אינטימי שלא משתפים בו אנשי משפחה (פרט לשותף כמובן אם יש). בחיים בבית משותף, צריך למצוא פתרון, וזה חייב לכלול התפשרות. לא בכל משפחה פרטיות מן הסוג שאת מעוניינת בה קיימת. פתרון? מה הבעיה? בלילה, או כשאת לבד בבית, בדיוק כמו שההורים שלך עושים בשביל לא להפריע לך.

זה לא היה בדיוק ככה

אבא שלי אגב כמעט ולא נמצא בבית, וכשהוא חוזר מהעבודה הוא אוכל והולך לישון... אימא שלי ישבה וראתה סרט בסלון ואני ישבתי בחדר עם המחשב, ואז היה בא לי... חוץ מזה שאני לא מכירה אף אימא של החברים או החברות שלי שמתנהגת ככה, היא נכנסת לי לחדר רק בשביל לבדוק מה אני עושה אפילו אם אין לה מה לחפש פה!!!!! או שהיא כבר מוצאת סיבה למה היא נכנסה, נגיד היא נכנסת ואז מרוקנת לי את המאפרה שלפני שנייה בדיוק כיביתי בה את הסיגריה... ההדחפות שלה והדאגה האובססיבית שלה לא מתאפיינים רק בלהכנס לי לחדר, הלוואי וזה מה שהיה- אבל זה כבר לפורום אחר... (אחרי שהרחבתי בנושא מספיק ודי חחחח)

אוי ואבוי....

תשמעי, קראתי את כל השרשור, א ת כל מה שסיפרת... אני יכולה להגיד לך שכל האימהות הן כאלה. כולן בטוחות שיש להן זכות להיות מעורבות בחיים של הילדים שלהן, ובעיקר של הבנות שלהן..הן רוצות לדעת הכל ובטוחות שמגיע להן לדעת הכל. העניין הוא לדעת לחנך אותן, פשוט מאוד. אני יכולה להגיד לך שאני לאט לאט פשוט חינכתי את אמא שלי שיש דברים מסויימים שלא מדברים עליהם ושהם לא עניינה. כשהיה לי חבר רציני בפעם הראשונה (בגיל 18), היא התיחילה פתאום לדבר איתי על קונדומים..רציתי פשוט לרצוח אותה! כאילו, מה לעזאזל היא חושבת??? שאני ילדה קטנה ומפגרת שלא מבינה כלום מהחיים האלה?? שאני לאיודעת שצריך להשתמש באמצעי מניעה אם מקיימים יחסים?.. ובכלל, למה את מדברת איתי על זה?? את אמא שלי, את לא אמורה להזכיר מילים כמו 'קונדום' בפניי.....אוך. ככה זה. היא גם לא רצתה שאני אשן אצלו בהתחלה..משום מה ההורים לא קולטים שאם רוצים לעשות סקס, אפשר לעשות את זה גם באמצע היום, ולאו דווקא בלילה....אבל ככה זה הורים. וכמבן שהיא רצתה שאני אספר לה כל מיני דברים אישיים ודברים שקשורים אליי, וכמובן שניסיתי למעט בדברים עד כמה שאפשר... וגם העניין עם החדר, זה פשוט נוראי. אמא שלי נכנסת אליי לחדר ופשוט עושה שם מה שהיא רוצה..היא יכולה לקחת ממני תמונה או חפץ ולשים אצלה בסלון, או לקחת תמונה מכוערת מהסלון ולשים אותה אצלי...פשוט נורא. אבל היום זה כבר קורה פחות ופחות, פשוט כי 'חינכתי' אותה. בכל מיני דברים. תשמעי, גם לאמא שלי יש בעיות בריאותיות ותמיד אחרי שהיא מתרגזת וצועקת (שזה כל הזמן בערך) היא מרגישה לא טוב וגורמת לרגשות אמשה כאלה..אבל מה לעשות, אם היא לא רוצה להתעצבן ולהרגיש לא טוב, שלא תתרגז. אני מבינה שזה בעייתי אצלך כי את בת יחידה ועוד לאמא רוסיה.. זה אכן מצב לא קל. אבל את חייבת ללמד אותה שאת ילדה גדולה, שמגיע לך פרטיות ושזכותך להיות בחדר מבלי שאף אחד יפריע לך או ינסה להיכנס אלייך. מצב כמו שאת מתארת זה פשוט מוגזם. אני חושבת שלאמא שלך יש בעיות, לפי איך שאת מתארת אותה... בכל מקרה, תדברי איתה, שוב ושוב ושוב. במצב כזה רק שיחות שחוזרות על עצמן בלי סוף יעזרו. פשוט תכניסי לה את זה לראש, שוב פעם ושוב פעם עד שהיא תתחיל לקלוט.

שגיתא

New member
אני לא מבינה מה ??? ../images/Emo201.gif ../images/Emo54.gif

מה כל כך נורא או מביך בלדבר עם ההורים שלכם בענייני סקס ברור שלא צריך לרדת לפרטי פרטים גם ביחסים של ההורים ובטח לא ביחסים שלנו עם בני/בנות הזוג אבל, בוודאי שהם צריכים לשאול אותנו האם אנחנו משתמשים באמצעי מניעה כי התפקיד שלהם ללמד ולחנך אותנו לגדול לדאוג לבריאות שלנו
ולהיות אחראים למעשינו
, ואני לא חושבת שהיא חושבת שאת ילדה קטנה וסתומה, וכל הכבוד לה
שלמרות המבוכה שלה היא שואלת זה לא חיטוט זה התפקיד שלה. יש הרבה בנות צעירות שהיו שמחות לו דיברו איתן על אמצעי מניעה לפני שהן נכנסו להריון לא צפוי יש הרבה בתים שכל הנושא המין הוא בושה ולכלוך שלא מדברים עליו וחבל, אני למשל קיבלתי חינוך מיני מגיל צעיר מאד וגם כשהסתקרנתי בנושא מסויים לא ישר הלכתי והתנסתי פיזית לעיתים שעמתי קראתי ושאלתי קודם, כבר בגיל 4 -5 ידעתי שצריך אבא ואמא להביא ילד לעולם (ואפילו בתמימות והגיון של ילד כשאמא שלי סיפרה לי שהפילה הריון אחרי שאני נולדתי ואמרתי לה "לא נורא תעשו עוד ילד" ובזכות החינוך הפתוח, ואפילו כשכבר גדלתי והתחלתי להיות פעילה מינית הופתעתי לגלות שדווקא בשאלות ולפעמים יש לי שאלות סקרנות של חוסר נסיון ואפילו מה שנחשב שאלות קיטבג והתביישתי לשאול אותה יותר מתוך מבוכה של ילדה מול אמא שלה אבל הופתעתי לגלות שהתשובה שקיבלתי ממנה גם אם היא לא אהבה לחשוב שהבת הקטנה שלה סליחה "מזדיינת"
היא בלעה את ה
והשיבה לעניין,לכן ברוב שאלות המין שלי כשאני צריכה מידע/נסיון שאני שואלת את אמי אחותי אם זה שאלות לצד הגברי הן מופנות לבן זוג או ידידים וכמובן לחברות (לא לחינם הפתגם לא הביישן למד) או שאני פונה לספרות מקצועית בבת מצווה שלי אפילו לא התביישתי לבקש מדודה אחת לקנות לי את הספר "כל מה שרצית ולא העזת לשאול", או כתבות. אז לא לזלזל בחכמת הנסיון של הורינו אולי אין להם מושג במחשבים אבל הם ראו וחוו דבר או שניים בחיים שברובנו עוד לא ראינו, שגיתא

החבר2

New member
השרשור

הכי מצחיק שקראתי בחיים שלי! נשבע לכם\ן! והכל בפורום "מיניות נשית" מי היה מאמין? ומה אני עושה פה בכלל?.. טוב זה היה בראשי אז יש לי זכות לא? אני מאחל לך המון בהצלחה עם אמא שלך ונתנו לך פה אחלה עצות. תעדכני אותנו! :) ולכו להצביע

ourflowers

New member
מאפרת בשאנטי

הגעתי מהשער הראשי כי ההודעה שלך מככבת גם בשער הראשי של תפוז. את כותבת נהדר, אני מאמינה לך ואני גם בטוחה על פי כתיבת ההודעה יש לך כושר כתיבה מעולה. את יכולה לכתוב סיפורים ולהרוויח מהם הון. בהצלחה.

lolita275

New member
אולי

תקני לאמא שלך גם ויברטור והיא תשתמש בו וכשהיא תבין כמה נפלא המכשיר הזה אז ...את והיא תוכלו לקבל את הפרטיות שלכן ..היא לא תפריע לך וזהו...תני לה סימן מוסכם שהדלת סגורה...אז נותנים קצת פרטיות....את בת 19 אולי בכלל כדאי שתלכי לאונן בבית של חברה או ידיד....!!!! לולי

זמן טוב לעזוב את הבית

את בת 19, את עובדת, יש לך חיים משלך. והם לא צריכים לכלול אמא היסטרית.

למעלה