אוף..... בעיה

אוף..... בעיה

מה לעשות, גם לי יש חשקים מיניים.... אני גם בנאדם.... אז קניתי לי ויברטור... עכשיו הבעיה היא אימא שלי!!!! היא מהאימהות הכי מתעלקות ומתקרצצות שראיתם בחיים שלכן..... היא חייבת להכנס לי לחדר לפחות 40-50 פעם ביום, אפילו בשביל סתם להזיז את המיקום של הספר על השולחן.... אני לא מספיקה לעשן סיגריה והיא כבר נכנסת ומרוקנת לי את המאפרה... ממש ככה, וזה בלתי נסבל ביומיום אז... כשאני רוצה להשתמש ב"חבר" שלי? בבוקר היא בעבודה... וגם אני... בצהריים היא בבית... ולפעמים גם אני... היום היה לי חשק... נעלתי את הדלת בזהירות כמובן, וההנראה שלי נמשכה כשעה... אימא שלי דפקה בדלת אמרתי לה "לא", היא ניסתה להכנס בכל זאת, ראתה שנעול והתחילה לצרוח שאני אפתח לה את הדלת ומה בדיוק אני עושה שם... לא פתחתי לה, הייתי ממש באמצע ו....בקיצור לא פתחתי. לא רק שהיא הרסה לי חלק מההנאה היא גם סרבה להתחפף לי ממאחורי הדלת, צעקה והאשימה אותי ב"מה את מסתירה ממני?מה את עושה? תפתחי מייד!!!!!!!" ניסיתי להבהיר לה שאני עסוקה, אמרתי לה "טוב אימא רגע..." וכל זה באמצע שזה בכוס שלי... לבסוף בעצבים לא הגעתי לסוף האורגזמה (למרות שהגעתי לכמה לפני זה) כיביתי אותו, ובשקט בשקט התחלתי להרים את התריסים (שלא תילחץ עוד יותר למה סגרתי אותם...) והיא דופקת בדלת וצועקת כאילו שרוצחים אותי בחדר... אני אומרת לה "טוב בסדר הנה רגע...." והיא "לאאאאאאאאאאאאאא מה את עושה????? תפתחי עכשיו עכשיו מה את עושה?!?!?!?" אז בשקט דחפתי אותו לשקית (אפילו בלי לשטוף!!!!) והחבאתי, פתחתי את החלונות שייצא הריח אם יש כזה ופתחתי לה את הדלת, בידיעה שאני חשודה... היא עמדה על הסף, "מה עשית שם?" היא לא ויתרה לי. "כלום... מה את רוצה?" אמרתי "לא עשית כלום? למה לא פתחת לי את הדלת?!?!? האאאאאאאאא??????????" "זכותי לא לפתוח, אימא גם לי מגיעה פרטיות..." "איזה פרטיות???? לא זאת לא זכותך!!! אימא שלך לא תעמוד מאחורי הדלת שעה ותחכה שתפתחי אותה את מבינה???? עכשיו מה עשית שם? מה אני לא יכולה לראות????" בחיי שהיה בא לי כבר להגיד לה "אוננתי!!!!!!!!!!!!!!!!" לבסוף זה הסתיים בויכוח ועכשיו היא לא מדברת איתי... מה כבר יכלתי לעשות? לאונן במקלט של הבניין?!?!?!?!? אשמח לעצות לגבי המשך חיי... אני בת 19............זה תמיד היה ככה, אבל זה לא יכול להמשך!!!!! תודה

pain is MY love

New member
וואי וואי...

מתחילה להזכיר לי את אמא שלי! רק שאת אמא שלי הרגלתי שכשהדלת שלי נעולה היא יכולה מצידי לדפוק עליה עם גרזן ואני לא אפתח... בכל מקרה, לדעתי כדאי לך לעשות את זה בלילה... גם אמא שלך ישנה לפעמים לא?... או להסביר לה שאת ילדה גדולה ולפעמים לא בא לך שיכנסו לך לחיים ובא לך קצת על הפרטיות שלך.. שתבין, את לא ילדונת!

../images/Emo9.gif תודה על התגובה...

להסביר לאימא שאני ילדה גדולה לא יעזור, אין לך מושג כמה ויכוחים וריבים היו לנו סביב הנושא שהיא מחטטת לי בדברים נוגעת לי בדברים מעבירה לי את הדברים מקום נכנסת לי לחדר, שוב נכנסת לי לחדר, פותחת מגירות, ו... מצלצלת 10 פעמים ביום לפלאפון שלי כאילו ש... לא יודעת מה כבר קרה!!! "את בסדר?" או יותר גרוע, אם לא התקשרתי אליה חצי יום היא מתקשרת וממש כועסת "למה לא התקשרת אלי? בטח... לא אכפת לך מאימא שלך..." וזה גם מגיע למצבים של הסחפות מפחידה כגון "אם אני אמות לא יהיה לך אכפת בכלל את לא תשימי לב..." וויכוחים בכל נושא כמו: "מה זה החשבון הזה של הפלאפון? למי את מתקשרת? בטח שלא להורים שלך... כל היום מדברת עם חברות בפלאפון אבל אימא שלך לא מגיע לה לדעת מה שלומך נכון?!?!?" היא מתנהגת אלי כאילו שאני מוגבלת בכל תחומי החיים ומסוכנת לעצמי... פעם גם הייתה קונה לי דברים שלא ביקשתי ואח"כ כועסת עלי למה אני לא משתמשת... (כל מיני תיקים מכוערים למינהם ללא פתק החלפה...) "למה את לא מספרת לי? את לא מברת איתי... את לא משתפת אותי, את לא אוהבת אותי..."-- דברים בסגנון, במינון בלתי נסבל. טוב, קצת נסחפתי בתיאור שלי.... בכל מקרה, אין מה לדאוג, אני כבר הייתי בטוחה שהיא חושבת בכיוון של "האם היא עשתה שם משהו מיני בחדר?" אבל... יצאתי למטבח והובהר לי שאם אני בוחרת לעשות דברים רעים ומסוכנים אז זאת בעיה שלי והיא לא תתערב (נכון....) מפה לשם-- היא חושבת שעישנתי סמים... מצחיקה.... בחדר?!?!? רציתי להגיד לה "איפה הריח?" אבל עדיף אולי שתחשוב את זה, לא בא לי שתחשוב בכיוון של גירוי דגדגן....

pain is MY love

New member
חחחח אמא פולניה אה?

למרות שהיא יותר מזכירה את האמהות הרוסיות... גם לי יש אחת כזאת בבית. היא רק מחכה לשנייה שאני אצא מהבית לבסיס והיא ישר מתחילה לשחק אותה בלשית כמו בסרטים, נכנסת לי לחדרת במטרה "לנקות" אותו ובדרך לפתוח כמה מגירות.. בואי תתנחמי בעובדה שאצלי המצב היה יותר גרוע. עשיתי שבת בבסיס ושני ההורים שלי ניקו לי את החדר לפסח ניקיון שכלל חיטוטים בכל חור בחדר שלי הממצאים: גלולות למניעת הריון קונדומים בקבוק וודקה "קופון סקס" חצי משומש עם כל התמונות של התנוחות חחחח מצתים, מאפרות, קופסאות סיגריות (גם בגיל 20 ההורים שלי עדיין מעדיפים להתכחש לעובדה שאני מעשנת) וגולת הכותרת: אזיקים עם פרווה ומטפחת לקשירת עיניים שאבא שלי התחיל בעקבות המציאה שאני חובבת סאדו-מאזו ודאג לדווח לי אל זה... אז בואי נגיד שויברטור זה עוד לא נורא כל כך.. ובדיקת סמים ביתית אני בטוחה שאמא שלך לא תעשה לך.. אז תהיי רגועה

חחחחחחחחחח

אימא שלי אכן רוסייה!!!!!!!!!!!!! ובקשר לניקיונות- אימא עושה לי כמה פעמים בשבוע ולא עוזר לי להתחנן אליה שתפסיק... היא מבטיהח שזאת הפעם האחרונה (אחרי ריב של 20 שעות) ואז... הופה!!! אני חוזרת הביתה ומוצאת..... חדר מסודר
וכמובן שאני לא מוצאת את הדברים שלי אחרי זה... לא לדבר על זה שפעם חזרתי גם אני מהבסיס ואימא שלי התחרפנה מבקבוק וודקה, שאלתי איפה הוא (בערב רציתי לקחת אותו איתי) וגיליתי ש... הוריי היקרים שתו אותו!!!!!!!!!! חצופים...

pain is MY love

New member
אין מה לעשות

אמהות רוסיות היו וישארו קשות כאלה... הדרך היחידה היא פשוט לחנך אותן אני מרוב ריבים עם אמא שלי פשוט למדתי לטרוק את הדלת, לשים מוסיקה ולחכות שהיא תתיאש מלצעוק מאחורי הדלת... ההורים שלי יודעים שכשהדלת נעולה, רק אם הם יפוצצו אותה היא תפתח. וכבר יש לי חורים בקיר ליד הדלת מרוב שאני טורקת אותה הקיר התפורר חחחח הכל עניין של חינוך. תכניסי הרגלים חדשים לבית. אמא שלך הייתה ותישאר פרנואידית אבל פשוט תרגילי אותה לדברים חדשים...

שגיתא

New member
אהלן שאנטי תסלחי לאמך ../images/Emo54.gif../images/Emo24.gif

זה דור אחר ותאמת חצי מהדברים שאתן עושות בגלכן לא חלמתי יותר מזה לא חשבתי ולא רציתי לעשות ואני בת 34 לא כל כך זקנה, לדאוג זה חלק מתפקיד של אמא (אני עדיין לא אמא, ואמא שלי שזכיתי להיות הבת שלה לא עשתה מדברים כאלה עניין אבל עד היום היא שואלת אותי האם אני לוקחת מטריה
וכבר כ - 10 שנים אני לא גרה בבית)כמו שאמרתי לדאוג ולבדוק מה קורה עם הילדים שלה זה תפקיד של אמא, לא אחת שומעים על ילד/ילדה שהתדרדרו לסמים או היו במצב נפשי קשה ולהורים לא היה מושג כי חשוב היה להם לשמור על הפרטיות של הילד כפי שנהוג לעשות, אבל מה בעצם הבעייה לקנות איזה ארגז תיבה לא יודעת עם מנעול המפתח אצלך ואמך רק עם היא תחליט לפרוץ אותה ואת זה רוב הסיכויים שהיא לא תעשה תסבירי לה ומצידי תראי לה שאת לא מכניסה לשם סמים מצטערת אני אנטי מוחלט של סמים מכל הסוגים ואלכוהול ששותים היום בלי הכרה. ותסבירי לה שבגלל שהיא לא מניחה לחדר שלך ואת בגילך צריכה מעט פרטיות את נאלצת להשתמש בתיבה או מגירה כזאת, דבר נוסף לא ברור לי בכלל עניין הנקיון למה אתן בעצמכן לא מנקות את החדר ככה אם החדר מסודר למשעי, ואת מנקה אותו באופן קבוע אין להם שום סיבה להכנס לחדר סתם וחוץ מזה לא נורא עוד שנה שנתיים תעזבי את הבית ואז תוכלי לעשות כפי שתחפצי
שגיתא

בישביל זה יש שירותים

אים את בשרותים היא לא יכולה להגיד לך מה עשית שם

זהו שלא... גם לא בשרותים

בחיי... אם אני יותר מ5 דקות בערך בשרותים היא דופקת לי בדלת ושואלת אם אני בסדר, אם היציאות שלי בסדר או שאולי אכלתי משהו לא טוב... וכשאני אומרת שאני בסדר אז היא שואלת את השאלה האופיינית: "אז מה את עושה שם?\ מה את עושה שם כל כך הרבה זמן?" חוץ מזה שהויבי מזמזם קצת... בחדר אני עוד יכולה לשים מוזיקה... אם היא תשמע זמזום מהשרותים זה יישמע לה חשוד...

Betterfly

New member
ווי זה נשמע מוגזם ביותר

אולי תעברי דירה? או שתעשי את זה לפני השינה (כשאת במילא מתחת לשמיכה...)

במיטה אני לא יכולה כי...

יש לי גם "שפיכה נשית", מה שאומר שכשאני גומרת יש הרבה נוזלים נגיד את זה ככה... אז אני לא יכולה "לפרוק" וללכת לישון נינוחה... ברור שאני יכולה לחכות ללילה שתלך לישון, אבל לפעמים היא לא הולכת לישון עד מאוחר ואני לא יכולה לחכות שעות על גבי שעות עם ה"חשק" ולחכות לה שתלך לישון.... זה משגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מזה שהלוואי שהבעיה הייתה רק עם הויברטור, היא פשוט לא מניחה לי...

ללא נושא

תגידי לה שאת מספיק גדולה והיא לא אמורה לדעת הכול (אני גם עשיתי ככה)

קל לדבר..... ../images/Emo4.gif

להגיד לה שאני מספיק גדולה והיא לא אמורה לדעת הכל זה בטח ובטח לא מה שיעזור.... ניסיתי וניסיתי... אבל תודה על התגובה בכל זאת

looly26

New member
אצלי בדיוק להפך...

כמה עצוב אבל אמא שלי כל כך נותנת "חופש" שלפעמים פשוט חשבתי שלא אכפת לה ממני, היום אני כבר גרה מחוץ לבית אבל כשגרתי עם ההורים, הייתי יכולה להיות יומיים בחדר בלי לצאת ואף אחד לא בא לשאול מה עניינים... כן אני לא מגזימה.. אבל המצב אצלך גם כן גרוע אני יכולה להבין את זה. לדעתי תתפסי איתה "דיבור" ותסבירי לה שאת ילדה גדולה ורוצה פרטיות, ואחרי ה"דיבור" פשוט תתחילי להיות בחדר ולסגור את הדלת ולא לפתוח גם אם היא צורחת.. אבל לפתוח אחרי כמה זמן כדי שהיא תראה שאת רק רוצה כמה דקות לעצמך ואח"כ את פותחת.. ושזה לא כל כך נורא, פשוט תתחילי לחנך אותה אין מה לעשות, אולי אפילו זה יגרום לה להתייעץ עם אנשים ואז הם יכניסו לה טיפת הגיון לראש :)) בהצלחה מאמי

אני לא יכולה לא לפתוח אם היא ממש

צורחת.... כי היא בנאדם עם בעיות בריאותיות וכמעט כל פעם שאנחנו רבות היא ישר לא מרגישה טוב... לא יודעת אם תמיד זה אמיתי. בכל מקרה היא תתחיל לצרוח שהיא לא מרגישה טוב אם אני ממש לא אפתח לה... היא ממש היסטרית ופרנואידית בהמון נושאים, לקח לי הרבה זמן לשכנע אותה שאם אני יורדת לרגע לזרוק זבל היא לא צריכה לנעול אחרי את הדלת של הבית כי אני כבר עולה חזרה...

Nilly1925

New member
אמממ

לפי דעתי אימא שלך מנסה להתערב לך בחיים טו מאטש. מה אכפת לה מה עשית בחדר? את לא חייבת לה כלום. מדובר בפרטיות שלך. אם אני הייתי במקומך לא הייתי מדברת איתה לפחות כמה ימים

אני יודעת שהיא מנסה להתערב

יותר מדי אבל אני בת יחידה לצערי... לא לדבר איתה לא יכלתי כי היא כבר לא דיברה איתי לפני שהספקתי...

בהחלט יוכל להועיל לה טיפול...

חבל, זה הורס את איכות החיים של שתיכן כמו שזה נראה. כדאי לך להמליץ לה בעדינות. די בטוח שזה מתבטא בעוד תחומים בחיים שלה ולא רק ביחס אלייך...

black hock

New member
אם היא לא מבינה פרטיות מה היא

או שתחנכי אותה שאם את לא רוצה את לא פותחת את הדלת או שתעשי את זה בלילה או שתעשי את זה במקלחת או משו

למעלה