עצבים? צבים
אני גם אוהב אנשים כמוני. אסור להתלונן? חייבים לצחוק כל היום? למנהל מותר לכתוב הודעות שאינן לרוחי ולי אסור להגיב עליהן? אין זו מדינה חופשית? אני אמשיך להגיב דווקא על ההודעות השטותיות. כמו זו שלעיל- איזה באסה: אני צריך לנסוע עד הישיבה.. אז צחקתי על השטות הזו. זו אינפורמציה חשובה מאוד אבל לא כשהאינפורמציה החשובה באמת נדחקת החוצה בגלל שטויות כאלו. אם אתה חושב שמה שכתבת עמוק ולא רדוד אז אין לי ויכוח איתך, כי אז זה יהיה ויכוח הגדרתי. למה אני עכשיו כל כך נזעם? כי הרמה של הפורום עלתה לאחרונה והייתי אופטימי ואז הגיעו הודעות כאלו שמורידות אותנו בחזרה. אם זה פורום כזה- בסדר, סביר להניח שאני אל אכתוב כאן הרבה כמו שעשיתי כשהוא היה כזה לפני מספר חודשים, אך אל תנסה להצטדק ולומר שהוא עמוק כל עוד אתה שצריך לשמש דוגמא או כך חשבתי מביא יציאות כאלו. אני משתדל להשתתף כאן במרבית הדיונים האחרונים אבל אני לא אתן לך דין וחשבון על מה שאני צריך לעשות או לא. הבעייה היא שאתה לא מסוגל לקבל ביקורת כי הנה ברגע שהבקורת הופנתה אתה מחזיר אותה אלי, התחמקות טיפוסית. אני הפכתי לנושא ולנאשם, לקורבן ולשה. קשוט עצמך ואחר כך קשוט אחרים. זה מוכר לך? חשבתי שמותר להעביר ביקרות על מנהל אבל כנראה שלא. אני אכתוב עוד חמישים מגילות כאלו עד שזה יכנס לך טוב טוב לראש- אתה לא לוקח אחריות? זו לא אשמתי. חשבתי שתהיה תגובה הוגנת אבל הטחת האשמות? בחייך. אני מוכן להשתדל יותר בתנאי שלפחות תחדל מהודעות כאלו. מה אני יכול לומר לשאר החברים כאן שפותחים שרשורי ענק על סנדל של מישהו? אני לא יכול לומר כלום, כי הם לא אומרים לשמש דוגמא, ככה הם רגילים לדבר ואין לי מה לעשות. אני מאוכזב לא בגללם אלא בשביל אלו שסובלים מזה. אני מדבר עם אנשים כאן קצת ואני יודע שיש אנשים איכותיים שגם הם סובלים מזה, אז אני נוהג להיות ישיר ולהוציא את זה החוצה. ככה אני, ואני גם בוטה, אוולי זה לא נשמע לך נחמד שמדברים עליך ככה ואולי זה לא נעים ואולי ואולי, אבל תבחן את הדברים מחדש כי יש כאן בעיות ואם אתה לא רוצה לאבד עוד אנשים שמגיעים לכאן בשביל הדיונים הרציניים ולא בשביל הסנדלים, אז אני מציע שתתעשת ותבין שזה לא אישי נגדך אבל בתור מנהל ציפיתי ממך ליותר. חבל.