אוף באסה...

mayakol

New member
על ריקבון וחיות אחרות...

אני יודעת שאיחרתי קצת את הרכבת אבל אני רוצה בכ"ז להגיב על השירשור הזה. "עדיף מאוחר..." אני בניגוד לאליגטור קראתי את ההודעה שלך אופיר וגם את כל השירשור הארוך הזה... נתחיל מזה שזה נפלא שאתה בא בטענות לאליגטור על צורת ההתבטאות שלו שהיא לא לטעמך, ואז בא ומשתמש בשפה גרועה לא פחות ובהתבטאויות לא יפות... טוב לראות שכולם יודעים להעיר לאחרים וקצת קשה להם לשלוט על שצף הכתיבה שלהם עצמם. על שאר ההודעות בשירשור שדורשות תגובה אגיב בנפרד.

איילת כ

New member
השירשור היה מאוד מעניין...

חבר'ה תרגעו!!! אפשר לחשוב מה קרה. נכון שיש פה אנשים שיותר אוהבים שישורים רציניים, וכאלה שפחות?. אז יש לי רעיון שאני מקווה שירצה את כולם. בתחילת כל הודעה יהיה אייקון שיסמן אם השירשור רציני או לא. מה דעתכם?

יש לי שאלה לאליגטור?

הכל בחיים הולך ברצינות אין צחוקים........ אז ליאור הרגיש מבואס ורשם אזזזזזז......... בדיוק ההודעה הזאת הורידה את רמת הפורום...........? אולי רמת הפורום ירדה .... גם בחיים יש משברים יום עסל יום בסל

מיכלוש7

New member
הרעיון עם האייקון לא ריאלי... אבל-

אני באמת לא מבינה מה הבעיה של האנשים בפורום פה!!! למה לריב??? זה מדכא! יש כאלו שאוהבים שרשורים רציניים, יש כאלו שאוהבים שרשורים מטומטמים או מצחיקים, אבל-זה לא סיבה להתווכח ולהאשים אחד את השני!!! מאז ומתמיד היו לפורום עליות ומורדות, אבל זה אף פעם לא גרר כאלו תגובות נזעמות בעקבות זה!!! אם מישהו רוצה שרשורים רציניים-הוא מוזמן להעלות נושאים בעצמו!!! אבל להאשים אחרים שהם יותר מידי רדודים בשבילו?!? זה סתם מעליב!!! (וגם חסר טעם האמת...) איש איש ודעותיו! ואני באמת גם לא מבינה מה הבעיה בלהעביר כמה צחוקים פה! לא צריך להיות כל הזמן רציניים!!! תני-אם אתה רוצה שתמיד יהיו דיונים בנושאים חשובים ועמוקים כמו שאתה אוהב-תכנס לפורומים ב"כיפה"! שמה לא יהיו לך הודעות כמו:"אני בבאסה כי שברתי ת'ציפורן..."

מיכלוש7

New member
א. לא נראה לי שכולם יסכימו! וב.

זה לא נראה לך דבר מטופש לעשות לסווג את כל ההודעות לרציניות ולא רציניות?! מה אנחנו ילדים קטנים??? כל אחד שיקרא איזה הודעה שבא לו, והוא לא חייב לענות להודעה שנראית לו "מתחת לרמתו"!

איילת כ

New member
האמת לא

אני דווקא חושבת שזה רעיון טוב אבל אם אתם לא רוצים אז לא צריך.

עזבו חבל על המאמץ...

בס"ד אני לא בסדר! אני מנהל פורום ואני צריך להיות הכי רציני שבעולם! לא לצחוק לא להעלות דברים שעולים על ליבי לא!!!!! אסור!!!! למה? כי אני מנהל פורום! אם הייתי יודע שככה צריך להיות מנהל פורום (לפי ההגדרות שלך אליגטור) לא הייתי לוקח את התפקיד עליי או לחלופין מתפטר מיד! דע לך! אני יכול להיות האדם הכי ציני בעולם שיכול למרר לך את החיים, לך אין שום זכות להגיד לי מה לכתוב ומה לא! אני ממש רותח מזעם עכשיו! אם לא נאה לך ולא נראות לך הודעותיי אל תקרא! אל תגיב! תתרחק! אבל תפסיק להעביר ביקורת שלילית! אני בעד ביקורת בונה! אני מאוד בעד ביקורת בונה ויעידו חבריי הפורום על זה! איני כועס אף פעם על ביקורת בונה! אבל מה שאתה עושה ידידי זוהי ביקורת שלילית והורסת! אתה עושה פה דיקטטורה משום שאתה רוצה שיעלו לפורום רק הודעות שמתאימות לרוחך הרצינית! מצטער לפעמים אני זקוק לצחוק או לסתם הודעה ואיני חושב שזה פוגע באיכות הפורום, אני חושב לפחות שאם אני כותב הודעה כזו על דף הפורום זה מראה את קירבתי לחבריי הפורום! אוף אני צריך להרגע..... (אגב אני מחכה להודעה רצינית ממך כדי להעלות את רמת הפורום)

lali37

New member
אני יודעת שיש לי הצתות מאוחרות אבל

ליאור אתה באמת לא צריך להתעבן מכאלה דברים.......

שרוך

New member
או קיי אני פה והנה תגובתי

בס"ד הי לכולם מה קורה אני לא מאמין אני לה פה ואנשים רבים ראשית ליאור יקרי האדם הכי מחוק בעולם אל תפגע בבבקשה !!! אי מסכים עם הרוב פה שאחד ממטרות הפורום זה להעביר חוויות ואני מסכים עם ליאור הוא כתב את מה שהוא הרגיש ואני בטוח שליאור התאמץ בשביל להביא לפה את חגי וזה מבאס שהוא לא בא כי הרי ליאור רצה להביא אותו בשבילנו ולא בשביל אף אחד אחר !!! ודעתי היא שאני חושב שחייב שיהיה בפורום צחוקים ואסור שכל הזמן ניהיה פה רצינים כי באף חברה זה לא קיים לאדם קשה להיות רציני כל היום !!! שרוך

mayakol

New member
בוא נתנתק שניה מהמקרה הספציפי

הזה, שהתחיל את כל הבלאגן אבל בכל זאת אתייחס לנושא שהועלה- אז ככה- ברור שלא צריך להפסיק לגמרי עם שירשורים שמטרתם סתמית, שנועדו ל"צחוקים" כמו ששרוך כינה את זה. אבל- ברגע שאותם שירשורים של צחוקים, של "היי אתה מכיר את X?" או- "מישהו פה מאזור A בארץ?" או שיחות אישיות בין אנשים שמכירים מחוץ לתחומי הפורום של "תגיד, אתה בא היום ל...?", ברגע שאותן שיחות הופכות לרוב, והשיחות בעלות המשמעות הופכות למיעוט- אז אנחנו בבעיה. מה גם שאלו דברים שלא מעניינים את כלל המשתתפים בפורום! כי את כל זה אפשר לעשות במסרים, באיי סי, בצ'אט... באמת שלא חסרות דרכים! אבל ברגע שמנצלים את הפורום לשיחות סרק, כל מטרת הפורום הולכת לאיבוד! לא חבל לבזבז את הבמה שניתנת לנו להעלאת דיונים, לכ"כ הרבה שיחות סרק?!

אושרה1

New member
אז אני גם אגיב

בס"ד תראו אני הייתי חייבת להגיב כי פשוט לא נעים לי תראו לא הייתי כאן ושחזרתי קראתי את השרשור זה אכן בעיה אבל תמיד יהיו בנינו יותר רציניים ופחות רציניים מה גם שאל תשכחו יש כאן גילאיים שונים לאללה ובגרויות שונות. אז לא יודעת מה להגיד לכם פשוט תזרמו וקחו את זה חפיף כי לא שווה ריב ולהיפגע בשביל זה אני חולה על שניכם ליאור ותני אתם אחלה אז אל תקלקלו אושרה

למעלה