אוף באסה...

mayakol

New member
אוי ויי, כן דווקא נראה

שאתה מרגיש ילד קטן אם מכל השירשור הזה, דווקא במשפט הזה החלטת להתרכז... (זה קשור לכינוי שלך או שאין שום קשר??)

אוף באסה...

בס"ד אמרתי אם אתם זוכרים, שחגי מאיר רכז מחוז חיפה יתארח אצלנו מחר. אני לא מצליח להשיגו ועדיין הוא לא שלח לי פרטים שהוא היה צריך לשלוח. אני מקווה שזה יצא בע"ה לפועל ולא יתבטל!

מוצארט

New member
אל תתבעס ליאור,

לא נורא. יהיה טוב! יש לי יום יום חג, יש לי חג יום יום, יש לי יום יום חג, הללויה!!!

הצלחתי.... בערך...

בס"ד הצלחתי לדבר איתו! הוא בנסיעה כרגע ואמור ליצור איתי קשר יותר מאוחר... נקווה שלבסוף העסק יסתדר! איזה באסה 2: מחר בחינת הבגרות בחיבור (זה לא הבאסה) הבאסה היא שאני צריך לסוע שוב עד הישיבה כדי לעשות את הבחינה הזו!

אליגטור

New member
איזה באסה 3:

נפל לי מלפפון מהיד אתמול. איזה באסה 4: נגמר לי כל הקולה. איזה באסה 5: הגעתי הביתה ב- 17:00 במקום ב- 16:59.

אליגטור

New member
אני לא כ"כ אוהב אנשים ש...

הופכים את הפורום הזה לרדוד עוד יותר ממה שהוא. אז אני אתבל את השטויות שלכם בבדיחות ובצחוק. עם כל הכבוד, הרמה כאן ממש ירדה בזמן האחרון והדעות כמו שהציפורן שלי נשברה וזה באסה לדעתי מקומן לא כאן, אלא אם כן אתם מסכימים שזו הרמה שצריכה להיות. לכן אחרי כל שטות נוספת שאתם כותבים כאן אני אצחק ואשחק ואם אתם חושבים שאין כאן מקום ליבושים זה בסדר מצדכם, אותי ואת אחרים זה מצחיק ומעציב כאחד ואם אתה בתור מנהל פורום עוד תורם להודעות הילדותיות אני אהיה כאן לשמור על הגב שלך. שוב, סליחה על העדינות.

אני מסכימה איתך משום מה,

אבל (חייב להיות אבל), יש מקום גם לשיחות אישיות, הרי אנחנו אמורים להיות חברים לא? לפחות לפי ההשקפה שלי, וזה הזמן לשאול באמת מה כל אחד פה חושב, איך אנחנו אמורים להיות אחד לשני?

מוצארט

New member
איך, את שואלת?

נחמדים... חביבים... נעימים לבריות... וזהו נראה לי...

בואנה מה נסגר?

בס"ד מה זה העצבים האלו? הפורום רדוד? משעמם אותך? מעצבן אותך? איך אני אוהב אנשים כמוך! באים מתלוננים אבל לא עושים כלום כדי להעלות את הרמה! ההודעה שלי ממש לא הייתה ילדותית והיא באה להסביר מדוע לא יהיה כאן ארוח היום בערב! אם אתה כזה שמחפש ריגוש בכל הודעה אז תשכח מזה! אם אתה רוצה שהפורום לא יהיה רדוד, לא משעמם ולא מעצבן אז תשנה אתה! כן כן אתה! תנקוט יוזמה, מה קרה? אני לא צריך כל הזמן לנקוט יוזמה! ועם כל הכבוד לך אני מוצא בפורום כרגע כמה דיונים ברמה ובהחלט מעניינים. קדימה! תנקוט יוזמה ותעלה את הרמה (אם היא נמוכה כמו שאתה אומר)!

אליגטור

New member
עצבים? צבים

אני גם אוהב אנשים כמוני. אסור להתלונן? חייבים לצחוק כל היום? למנהל מותר לכתוב הודעות שאינן לרוחי ולי אסור להגיב עליהן? אין זו מדינה חופשית? אני אמשיך להגיב דווקא על ההודעות השטותיות. כמו זו שלעיל- איזה באסה: אני צריך לנסוע עד הישיבה.. אז צחקתי על השטות הזו. זו אינפורמציה חשובה מאוד אבל לא כשהאינפורמציה החשובה באמת נדחקת החוצה בגלל שטויות כאלו. אם אתה חושב שמה שכתבת עמוק ולא רדוד אז אין לי ויכוח איתך, כי אז זה יהיה ויכוח הגדרתי. למה אני עכשיו כל כך נזעם? כי הרמה של הפורום עלתה לאחרונה והייתי אופטימי ואז הגיעו הודעות כאלו שמורידות אותנו בחזרה. אם זה פורום כזה- בסדר, סביר להניח שאני אל אכתוב כאן הרבה כמו שעשיתי כשהוא היה כזה לפני מספר חודשים, אך אל תנסה להצטדק ולומר שהוא עמוק כל עוד אתה שצריך לשמש דוגמא או כך חשבתי מביא יציאות כאלו. אני משתדל להשתתף כאן במרבית הדיונים האחרונים אבל אני לא אתן לך דין וחשבון על מה שאני צריך לעשות או לא. הבעייה היא שאתה לא מסוגל לקבל ביקורת כי הנה ברגע שהבקורת הופנתה אתה מחזיר אותה אלי, התחמקות טיפוסית. אני הפכתי לנושא ולנאשם, לקורבן ולשה. קשוט עצמך ואחר כך קשוט אחרים. זה מוכר לך? חשבתי שמותר להעביר ביקרות על מנהל אבל כנראה שלא. אני אכתוב עוד חמישים מגילות כאלו עד שזה יכנס לך טוב טוב לראש- אתה לא לוקח אחריות? זו לא אשמתי. חשבתי שתהיה תגובה הוגנת אבל הטחת האשמות? בחייך. אני מוכן להשתדל יותר בתנאי שלפחות תחדל מהודעות כאלו. מה אני יכול לומר לשאר החברים כאן שפותחים שרשורי ענק על סנדל של מישהו? אני לא יכול לומר כלום, כי הם לא אומרים לשמש דוגמא, ככה הם רגילים לדבר ואין לי מה לעשות. אני מאוכזב לא בגללם אלא בשביל אלו שסובלים מזה. אני מדבר עם אנשים כאן קצת ואני יודע שיש אנשים איכותיים שגם הם סובלים מזה, אז אני נוהג להיות ישיר ולהוציא את זה החוצה. ככה אני, ואני גם בוטה, אוולי זה לא נשמע לך נחמד שמדברים עליך ככה ואולי זה לא נעים ואולי ואולי, אבל תבחן את הדברים מחדש כי יש כאן בעיות ואם אתה לא רוצה לאבד עוד אנשים שמגיעים לכאן בשביל הדיונים הרציניים ולא בשביל הסנדלים, אז אני מציע שתתעשת ותבין שזה לא אישי נגדך אבל בתור מנהל ציפיתי ממך ליותר. חבל.

reutרעות

New member
אז מה אתה רוצה שיכתבו בפורום?

זה מקום נחמד להעביר את הזמן ולהכיר אנשים!

אליגטור

New member
באמת?

ואני חשבתי שהפורום זה מקום נחמד להחלפות דעות ועריכת דיונים. ההגדרה שלך מתאימה לצ'אט.

LadyTitania

New member
טוב... IאנחהI

ברור שמותר להתלונן, וזה בדיוק מה שאתה עושה - וסבבה. תתלונן, לא ביקשתי שתצחק כל היום. ואל תתחיל עם כל הקטע שמנהלים פה דיקטטורה... בדיקטטורה היו מזמן מוחקים את ההודעות וחוסמים אותך
- שאנחנו חלילה וחס לא נעשה (אם לרגע היה לך ספק שאני מקוה שלא היה!). עם זאת, זכותו של ליאור להתנגד לדעתך שהפורום רדוד, אז מספיק עם הפינג פונג (שניכם...)
מאוד טבעי שלפעמים יש ירידת מתח. א"א לדבר כל היום על עקרונות הדמוקרטיה, דת ומדינה, החילון בבנ"ע ועל הוכחת המשפט האחרון של פרמה. לפעמים יש ירידה, קצת להריץ צחוקים. קבל גם את זה בהבנה טוב
אגב, מצטערת על חוסר הנוכחות בימים האחרונים, היה עמוס כאן ואני כבר כמה ימים מרגישה כאילו תרמתי חמש מנות דם...
. בע"ה אולי מחר יהיה יותר טוב

תגיד לי....

בס"ד מה אתה חושב, שבגלל שאני מנהל הפורום אז אני אדם עילאי? אתה חושב שמאחורי הכינוי מסתתר אדם שצריך לכתוב הודעות ברמה בינ"ל בשפה עשירה ועם תוכן עמוק? תן לי לתקן אותך! ממש לא! אבל ממש לא! הפורום לא נועד רק בכדי שאנשים יהיו כאן רציניים בלבד וכל יום ידברו סביב נושאים עמוקים ורציניים. כאן זה כמו הסניף שלי, הסניף הוירטואלי שלי. יש לי כאן את החברים שלי ואת הידידים שלי וכמו בכל מקום את אלו שלא כ"כ אוהבים אותי. כמו שבסניף שלי אני לא מתנהג כל הזמן ברצינות והולך כל היום ומדבר רציני כך גם כאן! אני אמור לשמש דוגמא ואני משמש אותה מצויין: העלאת עניינים ובעלי תוכן לפורום מחד, ומאידך כל העולה על מחשבתי שאני חושב שראוי שאגיד אותו. לא בא לך להגיב עליו? אל תגיב, לא הכריחו אותך! אבל אל תצפה ממני שאדבר כל היום בשפה גבוהה ואכתוב הודעות עמוקות. את האשמה איני זורק עליך, אני רק טוען שאם לא נאה לך לראות את הודעותיי אל תסתכל עליהן! אל תקרא אותן, זוהי זכותך! אבל זכותי לכתוב את מה שאני מרגיש שאני רוצה לחלוק עם חבריי לפורום. ותפסיק להיות ציני כל הזמן! אם אתה רוצה הודעות רציניות ובעלות רמה אני מזמין אותך להתחיל ותאמין לי שאני אגיב... ולמה שכתבת בסוף: "אני מצפה ממך ליותר" שוב אני אומר, אל תצפה ממני לשום דבר כי אני לא מחוייב לאף אחד ואני יכול להעלות לדף הפורום את מה שאני חושב שראוי שאחלוק את חבריי בו. אני לא רוצה לאבד אנשים רציניים אבל מצד שני אני מש לא רוצה שהפורום יהיה מלא רק בדיונים עמוקים כי אז הוא יאבד את האפקט של החבר'ה...

nO FIR

New member
אליגטור-אתה רקוב....

דבר ראשון אני בהחלט מסכים איתך שיש לך את הזכות להתלונן ולהעביר בקורת על הודעות וגם על מנהל הפורום...רק חבל שאתה עושה את זה בצורה ברברית,חסרת מעצורים ומאוד מאוד מכוערת!!! לא יכלת להגיד לו את זה בפרטי?!?! לא יכלת לכתוב את זה בצורה יותר מכובדת?!?! לדעתי אתה סתם רצית לפגוע בליאור -אישית!!! מי אתה חושב שאתה?!?להגיד על ליאור שהוא לא רציני?לא לוקח אחריות? לא משמש דוגמא?---כמה זמן אתה בכלל מכיר אותו????????----- ליאור הרגיש באסה ורצה לספר את זה לחברים שלו-אם אתה לא יודע אז פורומים נועדו גם בשביל זה ולא רק כדי לדון על מדע,אסטרונומיה,אמנות ועוד... אבל כנראה שאתה בליגה אחרת והפורום הזה לא מספיק טוב בשבילך.... לי נראה שאתה סתם תפוח רקוב בעץ פורח ומלבלב.....

אליגטור

New member
אופיר- הכותרת מלמדת על ההמשך

ועל כן אני לא מתכוון לקרוא השמצות עלי שלא מתיחסות לתוכן. לליאור אני אגיב בזמן אחר מכיוון שזמני קצר עכשיו. רק שתדע שלא היה לי ואין לי שום דבר נגדו.

אני מאוד מקווה...

בס"ד מצטער אם הייתי חריף כלפיך. תקרא את העידכון השבועי חלקו מדבר על התוכן הנכתב בהודעות...

למעלה