אוף.... אני בדיכי

m Cris

New member
כן... אני יודע... אבל....

הבעייה היא שנדלקתי עליו ליותר מסתם סקס... יצא לי גם לדבר איתו ונדלקתי גם באישיות שלו.... אבל אני יודע שאין מה לעשות.... רק לקוות לטוב.... תודה.... אלעד

m Cris

New member
תודה על העזרה

אבל נראה לי שהכי טוב הוא שאני ינתק איתו את הקשר...

m Cris

New member
אוף.... אני בדיכי

ראיתי הומו אחד... כזה חמודון עם דיבור צפונבוני כזה, כמו שאני אוהב... ודיי נדלקתי עליו.... רמזתי לושהוא מוצא חן בעיני.... אבל הוא לא רוצה אותי...
אוף.... זה מוריד מהביטחון העצמי (שגם ככה יש לי בקושי)

Xboy123

New member
אוו... אלעד :/

זה באמת יקרה לך המון פעמים בחיים.... ואתה תיאלץ כנראה להתאכזב בכמה מן המקרים... אני אומר מניסיון כי גם לי זה קרה המון וכרגע זה קורה לי ואני בתקופה של דיכי רציני ביותר, בגלל שאני אוהב מישהו... מאודדד.. והוא עוזב לכמה שנים למקום מממש רחוק... שבגלל זה לא נוכל להתראות. אז... מה שאני יכול להציע לך זה להמשיך הלאה ולחפש מישהו אחר... התרופה זה תמיד להמשיך הלאה ולחפש אהבה אחרת... בינתיים תנסה להתמודד עם זה שהוא לא רוצה אותך.. אין אפשרות אחרת :/ מקווה שעזרתי

James Hammerton

New member
אויש כמה שזה מוכר ../images/Emo4.gif

ואני יודע שגם להגיד "יש עוד המון בחורים כמוהו ובטוח שאחד מהם ירצה אותך" נשמע בנאלי ולא עוזר במיוחד. אבל בכל זאת אין יותר מדי מה להגיד חוץ מזה - אם הוא לא רוצה אותך כנראה שהוא לא מתאים לך ולכן הכל לטובה, הבחור הנכון יבוא בסופו של דבר

ranushh

New member
סיטואציה מוכרת../images/Emo5.gif

קרה לי אותו דבר....אבל ממשיכים ומחפשים כאלה אחרים שיאהבו אותנו... בן אדם אחד שאמר לך את דעתו עלייך לא אומר שכולם יחשבו עלייך כמו שהוא חושב...[קצת הסתבכתי עם הניסוח אבל אתה תבין:))]

Xboy123

New member
רנוש וג'יימס צודקים ../images/Emo45.gif

רנוששששששששש

m Cris

New member
תודה חברים ../images/Emo9.gif

עשיתם לי חם על הלב .... על כל פנים, ליבנתי עם אותו אחד את העניינים והחלטנו להישאר ידידים... מה גם שהכרתי מישהו חדש ואנחנו הולכים להיפגש

חמוד אני בטוח שאת הלא מכוער יותר מז

1אין כזה דבר מכוער אולי אתה לא הטעם שלו לדעתו אתה רזה מידי שמן מידי או מחוצקן אבל לא מכוער ואים סיבה שיירד לך האגו הביטחון או משהוא כזה אני גםם הייתי חושב שאנשים לא רוצים ותמיד הם רוצים ובאים ומתחילים תן לזה כמה ימים אולי לא הבנת אותו נכון אני מלא פעמים לא מביןםא נשים פשוט

למעלה