אוף,איזה בעסה....

גלית34

New member
אסור להשתנות בשביל ../images/Emo20.gif

אף אחד,רק בשביל עצמך והוא עוד יגיע האחד המיוחד הזה,שבטוח מסתובב עם זה שלי

ב ר נ ד ה

New member
יוניתי מתוקתי... ../images/Emo25.gif

אור בקצה המנהרה/ איריס ארנסט החיים מלאים עליות וירידות ולא תמיד אנחנו השולטים בכך יש ויום נראה לנו כאילו לא יבוא מחר ויש ויום בו נבקש עצור ותשאר כך לעד תראו גם רכבת ההרים לא נשארת במסלול ישר היא עולה ויורדת ומתפתלת ומתהפכת (ובנינו מי היה עולה עליה אם היתה בקו ישר נוסעת) כך הם החיים קורים לנו דברים לפעמים טובים לפעמים רעים וזו לא חוכמה לשבור את הכלים כשטיפה מתייאשים החוכמה היא לנסות להתגבר על המכשול (ולא חובה לבד תמיד יהיה מי שישמח להושיט לנו יד) החיים הם יקרים (תשאלו את אלו שעליהם נלחמים) אז גם אם קצת קשה (קצת הרבה) ננסה את הראש להרים ולהביט לפנים לחפש את האור בקצה כן הוא שם תאמינו או לא וניתן לזמן לעשות את שלו יש משפט חכם שאומר: "כל דבר שקורה הכל לטובה" גם אם זה לא נראה לנו בהתחלה ובקיצור מה שפה רציתי להגיד אז נכון קשה וכואב ופוגע ועוד תארים שתרצו להוסיף אבל זה עובר כן זה עובר וניתן על זה להתגבר עם קצת רצון והרבה אמונה בעצמנו יש לנו הכוח להתגבר על כל מכשול שנקרה בדרכנו.
יוניתי מקסימה...אני בטוחה שיום יבוא ותמצאי את האחד שלך....כנראה שגם הוא מחפש אחרייך כרגע...
המשיכי להיות מדהימה כפי שאת...ולעולם אל תנסי להשתנות ואל תוותרי על חלומותייך. צעדי קדימה בראש מורם ותחייכי אל החיים...
אוהבת אותך

רוז בת 37

New member
היי חומד קצת באיחור אבל כנסי לסלון

קראתי את דברייך בנושא הבחור. ולמרות שעברו כמה ימים אני רוצה לומר לך משהוא, שחשתי בו תוך שקראתי את דברייך. זוהי השערה המתבססת על ניסיון אישי,וכמוהו אינטואיציה וספקולציה. מצאת חן בעיניו של הבחור ואין לי כל ספק בכך!!! שהרי, לא היית משוחחים משך שעתיים בטלפון. וכן הפגישה לא היתה נערכת 4 וחצי שעות. דווקא בגלל זה, אני מגיעה למסקנה שמצאת חן בעיניו מאד מאד. ובואי אני אספר לך משהוא שכשכועסים לא מצליחים להגיע אליו. גברים כמו נשים יש להם נשמה עדינה ולב טוב ( לפעמים צריך קצת לחפור על מנת למצוא אצלם את הלב אבל זה לא שונה מנשים). ויש להם שיקולים רציניים לא אחת. אני חושבת שהבחור בו פגשת לא היה בנוי לקשר משמעותי, ורציני. הוא זיהה אצלך את טוב הלב שלך, את התבונה שבך,את היכולת להעניק, ההומור שלך ,הוא ללא ספק התלהב גם ממראך.אבל הוא לא יכל להיות מתאים לצרכים שלך. או בנוי לקשר מהסוג הזה.(יתכן שהוא הצהיר על כך אבל משהו בפנים עוצר אותו). הוא בחר לא לנצל אותך כלומר לא "לגרור" אותך לסיפוק יצריו כי היה חבל לו על נשמה שכמותך וזה רק בגלל אישיותך המיוחדת ולכן נס על נפשו תוך שאני בטוחה שאת נחרטת בזכרונו ותשארי שם שנים רבות צר לי על החויה המאכזבת שעברת. ליבי ליבי איתך. ואשמח להושיט לך אוזן קשבת וסיבות רבות לצחוק. אני שולחת לך המון אהבה.

יוניתי1

New member
יש לי דמעות בגרון בגללכם...

אין לכם מושג כמה אתם מעודדים אותי,ברנדה אהובתי ורוז הנהדרת,וכן כל השאר שמגיבים למה שכתבתי,ממש אין לכם מושג מה זה עושה לי. אני מניחה שקצת ריחמתי על עצמי בימים האחרונים(זה די טבעי,אני מניחה)אבל אני נוחתת על רגליי מהר ומתעשתת,אני יודעת שיש אי שם מישהו שחושב עליי ורוצה אותי (לפחות,אני מקווה שזה כך..)ואני מתקדמת הלאה. אני גם יודעת שיש גברים טובים ועדינים ופגיעים,אני מכירה כמה כאלה... בכל אופן,יהיה לי זמן לחשוב על כל זה במשך שבוע בטורקיה!!!!.... כן,מחר אני טסה לי לטורקיה לשבוע ימים,כמובן אתם יודעים שאתם כולכם באים איתי (לא,לא במזוודה) בלב שלי יש מקום לכל אחת ואחד מכם,אחחח,איך אני אוהבת אתכם.... אז אני אתגעגע אליכם נורא,יקרים שלי,אבל אני אחזור מהר,אל תדאגו... ואם אתם חושבים לקיים עוד מפגש ,בבקשה תחכו לי.... ממני שאוהבת נורא יונית

יונית יקירה.......

תראי אני בחורה שמנה. כולה בת 27 ועברתי המון המון בחיים גם בתחום הרומנטי ספגתי הרבה אכזבות. אבל לא התייאשתי האמנתי שבסוף יגיע אביר חלומותיי..... ותאמיני הוא הוא הגיע אנחנו מתחתנים בעוד שבועיים 15/8 ואין מאושרת ממני בעולם הוא אוהב כל קילוגרם בגופי וכל סנטימטר...... אז עזבי אותך מכל הבחורים שלא יודעים מה טוב..... הרימי ראשך והסתכלי קדימה.. באופק מחכה אחד ששווה לך. מחזיקה לך אצבעות ותהני בטורקיה.......

יוניתי1

New member
אור מתוקה, מזל טוב

אני רוצה לאחל לך בהזדמנות זאת הרבה אושר ואהבה ונצח של כיף עם בחיר ליבך.. איזה יופי!!!!!! אני שמחה בשבילך שמצאת את האחד ומקווה שגם אני אמצא אותו,או הוא אותי,בסופו של דבר. החלטתי להפסיק לחשוב על מה שקרה לי בחיים ועל כל האכזבות, אני חייבת להתקדם הלאה, כי אחרת אני אישאר תקועה בעבר,וזה מה שאני אעשה. ואני טיפוס אופטימי,אז זה לא יהיה קשה מידי. זהו, אני הולכת לקרוע את מרמריס ולהוציא לגברים הטורקיים את העיניים..
ואולי אני אתפוס לי איזה טורקי חביב ואביא אותו לארץ.... אז,נתראה כשאחזור....
יונית

למעלה