אוף,איזה בעסה....

יוניתי1

New member
אוף,איזה בעסה....../images/Emo7.gif

הכרתי בחור נחמד מאוד,דיברנו בטלפון שעתיים שלמות,למחרת ישבנו בבית קפה ארבע שעות וחצי ורק דיברנו, הכל היה כל כך נחמד, ראינו סרטים ביחד, והוא נעלם.....לא מתקשר אפילו כדי לומר שהוא לא מעוניין,פשוט נעלם... למה זה קורה לי????? למה אני לא יכולה להכיר גבר אחד נורמלי??????? אולי אני צריכה להיות קצת יותר ביצ´ית ופחות נחמדה, לגרום להם לזחול אליי כדי שיעריכו מה יש להם בידיים,אני יותר מידי נחמדה, זה ממש כואב.... רק רציתי לשתף אתכם..
אני חושבת שאני מפסיקה להיות נחמדה, זה גובה ממני מחיר כבד מידי, מה אתם אומרים?

יוניתי1

New member
אני כבר לא עומדת בזה יותר..

נמאס לי, נמאס לי, נמאס לי!!! מגברים חסרי ביטחון (יותר ממני, זה בטוח),או כאלה שלא יודעים מה הם רוצים מעצמם, או מכאלה שמשנים את דעתם כל שתי שניות פשוט נשבר לי ה....(לא אגיד מה)..... אני כועסת, אני מאוכזבת ואני בכלל לא מבינה את צורת החשיבה הגברית המעוותת הזאת. מישהו,גבר, מוכן להסביר לי למה אתם עושים את זה??? איזה הגיון מעוות עומד מאחורי זה??? אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד,למה??????? אתם אוהבים שעושים מכם סמרטוטים? אתם אוהבים להיות תלויים באויר,שלא תדעו מה הצד השני מרגיש או חושב עליגם, זה יותר מאתגר ומעניין ככה? לעזאזל, אני רוצה להבין,פעם אחת, מאיפה באה ההתנהגות המעצבנת הזאת, להיעלם ככה, אחרי שנראה שממש מצאתם חן אחד בעיני השניה, אני מבקשת הסבר. אני כל כך עצבנית עכשיו ומאוכזבת שאני לא מאמינה שאני מרגישה ככה, או שאני בכלל מבזבזת את זמני במחשבות על מה שהיה, אבל אני מאוכזבת נורא. הלוואי שיבוא כבר היום הזה שאני אכיר גבר שהוא באמת גבר ולא איזה צל של גבר שחושב שהוא גבר. מיונית העצבנית.....

yogibear

New member
גם לנו ...

הגברים זה קורה כשאתן הנשים נותנות לנו הרגשה מסחררת בעקבותיה דומה כי הפגישה הזו היא נסיכת החלומות. כך שאל לך להאשים את המין הגברי באשר הוא. כל שחווית גם אנחנו חווינו. למה ? אין הסבר ברור , אולי כי אנשים איבדו רגש ואומץ להתייצב ולומר את אשר על ליבם. כי יש להתבונן גם בקנקן וגם במה שיש בו... ולא אנחנו ( או אני לפחות ) לא סמרטוטים, ובטח שלא אוהבי מכשפות, כך שצריך למצוא את השביל הדק בין להיות מכשפה ( בקטעים מסויימים ...
לבין להיות תלויה. במרבית המקרים הגברים אוהבים כנות בדיוק כמוכן הנשים. מי שרוצה לצאת עם שחקן ( תרתי משמע .... ) שילך לתיאטרון. אז יוניתי אין לי הסבר מנק´ מבט גברית מובהקת אבל גם אנחנו חוווים ולא שצרת רבים היא נחמה .... ואם זה ינחם אותך

אל תפסיקי להיות עצמך

אל תהפכי להיות ביצ´ית אל תהפכי להיות מרירה אל תנסי לעשות רושם של מה שאת לא אל תשחקי את המשחק של הגברים המזוייפים האלו. מגיע לך כבר אמיתי גבר שלא משחק משחקים גבר שלא יפיל עליך את המרירות שלו ממערכות יחסים קודמות גבר שלא ימכור לך את עצמו בעטיפה ריקה גבר שיודע שבשביל להיות גבר אמיתי לא צריך להיות מאצ´ו ולפגוע. שאלת למה גברים עושים את זה. אבל ענית לזה בהודעה שלך. אלו לא גברים אמיתיים. אלו רק צל של גברים. עטיפות ריקות חסרות ביטחון שמפחדות להראות מה שיש להם בפנים. גברים אמיתיים לא מתנהגים ככה. אין לי הרבה עצות בשבילך חוץ מלהמשיך לחפש ולדבוק במי שאת באמת.
עכבר

יוניתי1

New member
תודה על התגובות שלכם

ושניכם מן הסתם צודקים, אני מניחה שיש גם נשים ריקות מתוכן, כמו שאומר עכבר, ושיש כאלה שאולי אין להם אומץ להתייצב מול אדם אחר ולומר את האמת, הם פשוט בורחים. ועכבר, אני באמת משתדלת לא להיות מרירה,למרות הנסיון הלא כל כך מוצלח שלי עם גברים, כנראה בחירות לא טובות של גברים לא כל כך טובים או פחדנים או כו´ וכו´... בכל אופן, מה שאני כן יודעת על עצמי הוא שיש לי ה-מ-ו-ן מה להציע לגבר מכל הבחינות, אבל באמת נמאס כבר מהמשחקים האלה... יהיה טוב, אני מקווה.... יונית, הרגועה קצת יותר...

נו .. כבר עשית לי חשק ../images/Emo13.gif

את נשמעת ממש אחלה ובאמת מישהי שכיף להיות איתה הפסד שלהם. היית יוצאת איתי אם לא הייתי תפוס? עכבר

מציצנית אחת

לפחות היית מודיעה מראש, הייתי מסתרק קצת. מתגלח, מסדר גבות, שם טיפה צללית ... משהו
ואני תוהה למה התכוונה המשוררת כשהיא אמרה "גם לך לא חסר".
עכבר

נו זה כל העניין,

אני אוהבת להפתיע, ואוהבת הפתעות.. נו מה איכפת לך, אז ראיתי לך כאילו היית אדם בגן עדן
המשוררת כתבה מילים ומשפט נפלאים, הפרוש נתון רק לה בלבד. וכמו שאומרים נותנים לך מחמאה אז..... אישה יפה.

Satori

New member
"אמיתיים ???"

יונית (ואני בטוח שאת מקסימה מאווווד, חזק ואמץ, יהיה בסדר) וכולם, חבל להגיד שאלו לא "גברים אמיתיים" או לא "נשים אמיתיות" והם בעצם רק רסיסים של צואה מוגלתית וכו´. אני לא בא לכאן להטיף ולא להתחסד, רק להזכיר שאין מה לעשות, וכל אדם הוא אוסף של אין-סוף רגשות, זרמים, זיכרונות, אכזבות, רצונות, דאגות, חלומות, שחלקם במודע וחלקם לא. כל המטען העצום הזה שכל אחד מאיתנו לוקח איתו לכל מקום, הוא בדרך כלל לא נראה. לא לעצמנו (אני לא כל שנייה חושב על הילד שהרביץ לי בכיתה ב, או על החברה הראשונה שהתנשקתי איתה) ולא לסביבה. אבל, כשאנחנו מגיעים לצומת עמוסת ריגושים (כמו ובייחוד כמו "דייט") אנחנו מאוד חשופים רגשית, וכל הדברים מתחילים להתנגש. לכן קורה שאדם מסויים עלול לעשות כך או אחרת, וכשהעניינים נרגעים, 12 שעות אחר כך, לבצע פניית פרסה ולהרגיש בדיוק ההיפך. האם זה עושה אותו חצי בן אדם ? או חצי משוגעת ? או שזה בעצם כל הקסם ?

z i s y l e

New member
אני מסכימה!

לא לגבי החלק המוגלתי אלא לגבי כל השאר..... גם אני חוויתי חוויות לא נעימות אך אני יכולה לספר לך על מקרים שהיו להפך, בהם חברות שלי סיפרו לי איך הן "מתעללות" בבחור שכל הזמן מתקשר ולא מבין למה הן לא עונות לו, מחזירות טלפונים וכו´. הסיפורים הם לכאן ולכאן. אין זה הוגן לקטלג את כל המין הגברי ככאלה - הרי גם אנחנו יודעות להיות מכשפות... אם תרצי, שלחי לי מסר ואשמח לשתף אותך בכמה סיפורים מעניינים. תהיי חזקה, שמחה ויפה כמו שהיית ביום חמישי! נשיקות, זיסי

sunflowers

New member
been there done that (תרגיל הודיני)

לטוב ולרע - זה סיפור מאד ידוע. הבנים כאן יכולים לקטר כמה שהם רוצים על נשים, ואכן יש גם כאלו, אבל "תרגיל הודיני" (ההעלמות) הוא בהחלט מאפיין גברי ידוע (טוב, יש גם נשים שאוהבות כדורגל, עדיין הכלל הוא כלל). בדומה ליכולת (=העדר יכולת) של רבים מגברינו להתמודד עם דברים רבים בחיים (כמו שאומרים - אם הם היו צריכים להתמודד עם מחזור חודשי, קל וחומר - עם הריון ולידה, הגזע האנושי היה נכחד מזמן), גם התמודדות נפשית קשה להם. וזה יכול לומר מליון דברים. שלמרות שחשבת שזה הולך, הוא לא היה מעונין ולא מסוגל לומר זאת בפשטות. וזה גם יכול להיות הפוך - שזה היה כל כך כן נכון ואפשרי וטוב, שהוא נבהל מעצמו ומכך שאם זה ימשיך זה יהיה רציני ולא סתם סטוץ. הכי קל - לטמון ראש בחול. לא להרים את הטלפון, לא לדבר. לא להתמודד עם האדם מנגד ולא להתמודד עם עצמך. והאמת היא - שאין מה לעשות כנגד אחד כזה. אם הוא לא מסוגל הוא לא מסוגל. תתעצבני (בצדק) - אבל בפרופורציה - ותעברי הלאה. "עבור" (כדברי יצחק שמעוני)

יפעת*

New member
מישהו חכם אמר לי פעם

איזו זכות יש לך לחשוב בשביל מישהו אחר... אבל זה חלק מהקיום האנושי בכלל.. הוא אמר לי ככה.. היא עשתה ככה... אז.. נכון, זה מאוד קל וחוסר עמוד שדרה להעלם, במקום לומר, זה לא מתאים או כל דבר אחר. אבל כשאנחנו עושים משהו, או שמישהו אחר עושה לנו משהו.. אנחנו תמיד נכנסים לחשיבה של למה. אז זה קרה.. אז מה? ממשיכים הלאה... הבחירה שלנו להתאכזב ממשהו שהיה אולי יכול להיות, משהו שאנחנו בונים בראש, דופקת רק אותנו. אם הוא היה מספיק חלש, וחסר יכולת בשביל להעלם, טוב שכך. טוב שנעלם כבר בהתחלה, ולא המשיך בכל מיני תעלולי, אולי וכאילו.... יש אנשים כאלה ויש אנשים כאלה...נשים וגברים כאחד, מתקשים בלהגיד מה הם באמת מרגישים, או מה הם באמת חושבים, מחשש כזה או אחר, תוך ביסוס על עובדות לא מדויקות- כי זה כבר קרה לי- אז זה קורה, פוגשים בדרך כל מיני אנשים,וכל מיני מקרים, וזה הסיכון שאנחנו לוקחים כשאנחנו "יוצאים לשטח"... הסיכון של להתאכזב, כמו גם הסיכון של למצוא אהבה. מאחלת לך למצוא את האחד, שיוכל לומר הכל, ושאת תוכלי לומר לו הכל... בהצלחה יפעת

יונית מקסימה שלי

את תישארי כמו שאת, כי את האמיתית מקסימה ונפלאה. ואני לא אוותר על מי את. מי שאת עושה אותך מיוחדת. מי שאת עושה אותך מקסימה. ומי שלא רואה את זה, ההפסד כולו שלו. אני יודעת שיש גברים שחקנים , או גברים שאין להם מספיק אומץ. אני יודעת שזה מעצבן, תאמיני לי שאני יודעת. אבל אל תושפעי מהם, אל תתני להם את התענוג הזה, שהם השפיעו עלייך באיזשהיא צורה. מכל דבר לומדים, פשוט תהיי את, , אך כמו שאומרים עם עיניים פתוחות. ואני מקווה שבמהרה מישהו אמיתי ונפלא כמוך, ייראה זאת, ויחד תצאו לעבר השקיעה. אוהבת אותך מתוקה שלי אישה יפה.

יוניתי1

New member
תודה,תודה,תודה לכם...

על התגובות הנהדרות... עכבר, אתה ממש חמוד ויש לנו על מה לדבר (אני עוד צריכה לספר לך על סדנאות שאני עברתי...)... אשה יפה, מה אוסיף ומה אומר? אין כמוך!!! מתה עלייך ואם הייתי גבר, את כבר היית תפוסה מממזממממןןןןןןןןן!!!!!!!! עכשיו, אני רוצה לשתף אתכם במשהו שקרה לי לפני חמש שנים בערך, וכנראה שמאז הרבה מהאמון שהיה לי בגברים נעלם. לפני חמש שנים בערך,הכרתי איזה בחור שהיה מאוד נחמד, מין בחור טוב כזה,פולני, מבית טוב, רציני,שקט, מה שנראה כמו בחירה טובה,נכון? יצאנו בערך חודשיים או משהו כזה, וערב אחד הבחור אמר לי בטלפון "אני מתארגן וחוזר אלייך", אגב, היינו אמורים להיפגש באותו ערב... לא שמעתי ממנו,לא באותו ערב ולא חודש אחר כך, משום מה לא התקשרתי אליו לברר מה קרה,לא יודעת להסביר למה, גם לא לעצמי..... אחרי חודש בערך קיבלתי ממנו מכתב הביתה,הוא הניח אותו בתיבה, ובמכתב היה כתוב שהוא היה במשבר,תזכרו את המילה הזו,וביקש הזדמנות לדבר איתי ולהסביר למה הוא נעלם ככה. אחרי התלבטויות רבות נעניתי לבקשתו להיפגש ולשוחח ואכן נפגשנו. אתם רוצים לדעת למה הוא נעלם? הוא עמד להתחתן!!!!!! ההסבר שלו היה כזה: כנראה אותו ערב האקסית הז...(סליחה) שלו התקשרה וביקשה צ´אנס נוסף והוא העדיף אותה על פניי, המנייאק,שוב סליחה, נפלט לי.... ולא טרח אפילו להתקשר ולספר לי..... היא קיבלה רגליים קרות וברחה לו,ואז הוא החליט לנסות את מזלו איתי שוב... ברור לכם שהוא הבין שהאמון שלי בו מאוד נפגע, אבל מאחר ואני בנאדם טוב, ואולי קצת תמים,לפחות אז הייתי כזו,חשבתי לעצמי שמגיעה לו הזדמנות נוספת,כמו לכל בנאדם, להוכיח שאפשר להאמין בו ולו. בסופו של דבר נפרדנו, כי מיציתי את התקשורת איתו,היה לי משעמם ולא התאמנו,ולא תאמינו כמה כאב לי להיפרד ממנו, כי באמת הרגשתי כלפיו. זהו, אני לא יודעת למה אני מכירה כאלה גברים, אולי זו אני, אולי זה הם, כמו שידוע לכם הסיפור שלי, נפגעתי שוב. אבל אתם יודעים מה? אני ממשיכה לנסות, אולי מזלי ישתנה לטובה,מי יודע.... יונית האופטימית....

חמודה,

ארני בטוחה שכל אחת כאן (ובטח גם די הרבה מהגברים), יכולה לספר סיפורים דומים. לדעתי, אחרי אבל קצר על הכאב הזה (קצר, אני מתכוונת לא להתאבסס על זה ולא לתת לזה להשפיע על החיים שלי מהיום והלאה) ממשיכים הלאה. הנשק הכי חשוב הוא האמונה שיש שם, מאחורי אחד הפיתולים במבוך של החיים, את האהבה שלנו והיא מחפשת אחרינו בדיוק כמו שאנחנו מחפשים אחריה. כשמוצאים (בטח שמוצאים בסוף, היה לך ספק?) אולי קצת חושבים.. "הלוואי היינו מוצאים קודם" אבל למעשה, חייבים להבין שכל דבר מגיע בזמן שלו. אם משהו מגיע מוקדם מדי, אז הוא לא בשל וגורם רק כאבי בטן.. חייבים לזכור ללמוד את הלקח מכל כאב. מותר לך גם להתקשר לבחור ולשאול אותו :היי בחור מה העניינים? תגיד כן או לא אבל תכבד אותי מספיק כדי לא להתעלם." לא עונה לטלפונים? מתחמק מתשובה? === ברור שלא בוגר מספיק כדי להתמודד עם מערכת יחסים. ומה יעשה כשיהיה משבר גדול יותר? אם תביטי לאחור ודאי תראי שהנסיונות האלו שעברת, למרות כל הכאב, לימדו אותך דברים. אז קחי את הלקח והביטי ישר קדימה. יאללה, לנער את האבק (טוב מותר לך עוד קצת לכאוב, אבל לא יותר מדי) ולהמשיך ללכת במבוך הזה. כל הדברים שנאמרו כאן נכונים במיליון אחוז וכמו שכבר אמר מר דוכין באחד משיריו "והכי חשוב - שכל אחד יאמין בעצמו" נשיקות וחיבוקים - כמה שאת רק רוצה וצריכה. ושוב - תזכרי שהריש שלך מחכה.. והוא עוש יתחרט על זה שחיכה כל כך הרבה זמן ולא רץ אלייך כבר עכשיו. אני

תיקונים והשלמות

ארני בטוחה = אני בטוחה שהריש = שהאיש עוש = עוד מיהרתי מדי.. מילא

למעלה