אוף אחד גדול

Nשורר

New member
אוף אחד גדול ../images/Emo10.gif

בתקופה האחרונה עוברים עלי משברי מצבי רוח קשים במיוחד אני מרגיש שאני נשאב אל תוך חור שחור שפשוט שואב ממני כל חיוניות ורצון להמשיך הלאה, מתוך מומנט איטי וכבדות שמעיקה עלי. שאלותי: מה אני יכול לעשות עם עצמי על מנת לשפר את מצבי? הכוונה לעצות ישומיות ולא לעצות בסגנון של :"לך להילרית, תעשה רייקי" או דברים מהסוג הזה. אשמח לקבל כל עיצה ולהחכים. תודה, אור ואהבה.

משורר יקר כנס...../images/Emo27.gif

כל אחד בחייו עובר מיספר מכובד של משברים כדיי לשפר את מצב הרוח כדיי לך לישמוע את המוזיקה שאתה אוהב ובעיקר מוזיקה עם מילים חזקות , ובעלות משמעות להמשך חיים טובים אני כרגע נימצא במשבר הכי גדול בחיי ובורח אל שיר שניקרא "אור" שאתה יכול ליקרוא אותו החתימה שלי שמופיעה למטה.... בשיר יש מילים חזקות ועמוקות, תפנימם אותם ותבין את גודל החיים... מקווה שעזרתי...

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאהמ

לנעול תחדר לשים מוזיקה בפול ווליחום ולרקוד זהע וזר מניסיון או לצאת עם חברים

Shakiamun

New member
אמ אמ...

הי חמוד. מצבי רוח, הא...? מה הטריגר? יכול לשים את האצבע? בעקבות התשובה שלך תנבע (אולי) עצה. למה? באיזו סיטואציות? בכלל, מה הסטאטוס שלך? צבא? בן כמה? אור ואהבה גם לך. ואנרגיה גם.

rotemotek1988

New member
יישומי...

תתחיל לכתוב, לקרוא, לרכוש מידע כך תבין שהחיים שלך אינם סתמיים ואתה תוכל לדבר ולהפגין את הידע שלך עם אחרים חוצ מזה אתה יכול לעסוק ביצירות למיניהן כגון פיסול ציור כתיבת שירה או סיפורים או לפגוש אנשים חדשים אשר יאתגרו אותך או למצוא חבר\ה ככה תוכל לחוות דברים ליסוע למקומות איתה\ו ולהתחיל להנות !

HeavenDusk

New member
אתה יכול לשמוח בחלקך.

לכל אדם יש מנת אושר ששמורה לו, לפעמים אנחנו שוכחים ממנה. שב עם עצמך, עבור על הדברים שיש לך בחיים, אנשים שאתה אוהב ומעריך, חפצים שאתה קשור אליהם, ואולי תבין עד כמה בעצם יש לך בחיים, ואני בטוח שזה המון. אסיים במשפט של חז"ל-"איזה הוא העשיר?-השמח בחלקו!".

משורר קטן ../images/Emo163.gif

תרשה לי להגיד לך משהו קצת קיצ'י אולי, אבל די נכון. אני לא מכיר אותך יותר מידי (בעצם בכלל לא.. חחח) ואני לא יכול לדעת מהו באמת הגורם להרגשה העכורה שלך. אני רק יכול להגיד לך שאני חושב שכל אחד עובר מתישהו בחייו את השלב הזה של הרגשת "חוסר חיוניות" ו"חוסר תועלת לעצמי ולסביבה", וברוב המקרים, זה בגיל שלך בערך, כלומר כשאתה חייל. אתה עובד
חסר לך כסף
אלו יכולות להיות סיבות מאוד משמעותיות להרגשה כזו, כי כשאתה לא עושה הרבה עם עצמך אלו הרגשות שיכולות להתעורר. ואני אומר לך את זה מנסיון, תאמין לי.. בכל מרה, ספר על עצמך קצת יותר, שנוכל לדעת יותר מדויק מה עובר עליך.. רן.

למעלה