אוף אוף

גדי12

New member
אוף אוף

נמאס לי מאוניברסיטת בן גוריון. התקשרתי גם אני לבדוק האם הם יתחשבו בציוני התואר הראשון בכלכלה (82 לא מזהיר אני יודעת) במקום בבגרות (כרגע 109.9). הבחורה שענתה לי אמרה שהם "מתחשבים" בציונים של התואר, ואז שאלתי אותה למה הכוונה- היא אמרה שבכל מקרה לא מתעלמים מהם, אמרתי לה- ברור, והיא בקיצור התפתלה ולא היה לה כל כך מה להגיד. שאלתי אם אפשר לדבר עם עוד מישהו- היא אמרה שאין עם מי לדבר. לפי דעתי זה לא בסדר שיש כזו חוסר שקיפות בתנאי קבלה של מועמדים!!! למה אני צריכה לאכול אותה בגלל תואר ראשון שלא ממש טרחתי ללמוד אליו כי עבדתי כל הזמן? אוף.... התקווה האחרונה שלי עכשיו זה הפסיכומטרי באפריל- ממש מקווה שיהיה בסדר...

לא להתייאש ../images/Emo24.gif

נכון, הם מעצבנים. נכון, זה לא הוגן שאין שקיפות בתנאי הקבלה, אבל חבל לקחת את זה ללב. אם זה ממש מדאיג אותך, אני במקומך הייתי מתעקשת וגורמת להם להבין שעד שאני מקבלת תשובה מספקת אני לא עוזבת אותם. תהיי תקיפה, אל תוותרי להם. אין דבר כזה שאין עם מי לדבר. תדרשי לדבר עם מישהו שמבין בזה קצת. למקרה שעוד לא הגעת למזכירות ביה"ס לרפואה שם, בחיפוש קצר באתר שלהם מצאתי את הפרטים של המזכירה: מזכיר/ת בית הספר: מלכה הלר טלפון: 08-647-7401/2 פקס: 08-647-7631 דוא"ל: [email protected] תנסי להציק גם לה, אני לא חושבת שזה יזיק. בכל אופן, אם תצליחי לשפר את הפסיכומטרי ל740 (ואני בטוחה שתצליחי), יהיה לך סיכוי לא רע בתל אביב. שיהיה לך המון בהצלחה בפסיכומטרי, מחזיקה לך אצבעות. דרך אגב, את באה למפגש, נכון

גדי12

New member
תודה....ולגבי המפגש

אני ממש מקווה שאני אוכל להגיע, עכשיו הקטנה בגן אז ימי שישי פנויים יחסית.. ובאמת מקווה שניפגש כבר בסאקלר בתל אביב, ולא סתם בשביל לדמיין אלא באמת באמת!!!! יעל.

morancho1

New member
ואני בכלל לא פגשתי אותך עדיין,

כי המיפגש האחרון לא הייתי, תבואי עם פתק קטן על דש החולצה "גדי12" כדי שאני אזהה אותך

יעלד12

New member
|כןסוף סוף הצלחתי להחליף שם כראוי!!

מקווה מאוד לפגוש אותך, אולי אני בכלל לא אצטרך לשים פתק על החולצה אלא ממש אביא את הבת שלי ואז תהיי בטוחה שזאת אני (אלא אם כן, יש עוד מפגרים כמוני שהחליטו ללמוד רפואה בגיל כה זקן). ... יעל

morancho1

New member
מזל טוב על החלפת השם, "יעלד12":)

תביאי את ביתך, מאוד נשמח להכירה, מה שמה?

יעלד12

New member
תמר ../images/Emo13.gif

פעם שעברה היא לא נתנה לי לשוחח עם אנשים נראה מה יהיה...

morancho1

New member
חחח

איזה חמודה, אוהבת תשומת לב:) נעשה איתה צחוקים יהיה כייף.. יש לי נטייה, לא יודעת למה, כשאני לי ילדים קטנים הם מתחילים להשתגע ולהשתולל (בצורה כייפית כמובן).

למעלה