אוף אוף אוף!

eliavtu

New member
ואוו, איך פספסתי עד עכשיו..

היית שמה כוכבים או משהו.. שיהיה יותר בולט לעין בכל מקרה, כתבת ממש ממש מקסים! <אגב, הקטע עם אורנה שפךך אותי חחחחחח.. מלכה
> ואיך אפשר לא להנות באירוע של משפחת בנאי ?
אני שמח שנהנית

ringo rulz

New member
היה מדהים...

כלכך מרגש ...הלכתי גם לפגוש אותו בסוף ההופעה
הוא קרא לי צדיק^^ היה ממש מעולה.. מי עוד בכה בתתחנני אליי?

הלכת, יו ביצ'?

הלכנו!!! והוא קרא לנו צדיקים! :-O אין הערכה, כאילו שאתה זה שגרר אותך לשם

ringo rulz

New member
כפרע עלייך...

העיקר עמדת מולו וקפאת מרוב התרגשות...אני דיברתי את הזלת ריר

נו, זה בגלל שהוא מושלם ../images/Emo11.gif

חוצמיזה, אני מלמלתי משהו לא מובן, אבל זה סוג של דיבור במדינות מסויימות
אגב, אני לא כאן עד חמישי בלילה, תתגעגעו בבקשה

cspse

New member
מותר לומר שדווקא בעיני לא היה מדהים..?

כאילו, לגופה של ההופעה, היא הייתה טובה לגמרי, אבל אולי בגלל הציפיות הכל כך גבוהות שלי מהופעה של שניהם יחד, משהו ארוך ומתמשך וממצה, בעיקר, זה לא היה. ואולי בגלל המקום הדפוק שהיה לי (בר לא-מעשנים, הקרוב לבמה, ממש ממש בפינה, ככה שכדי לראות את אמיר הייתי צריך להיכנס לתנוחה שמסכנת את שלמות המפרקת שלי). אבל לא יודע, מבין כל ההופעות של אביתר שהייתי, זו הותירה את הכי-פחות רושם. מה גם שאני חושב שמאיר הוא זמן נפלא ויוצר מדהים, אבל פרפורמר בינוני לחלוטין. אבל עדיין, יש לאביתר את הרגעים האלו, שגם אם הוא לא מצליח להחזיק הופעה שלמה באותה צורה, רק את ה"שקטטט..." שלו בסוף את שקט, רק בשביל זה ההגעה הייתה שווה.
אה ומיתר, ראיתי אותך בסוף, חיכית מחוץ לחדר אמנים נכון? עם כובע מגניב כזה.. ורועי זה מי שעמד איתך?.. ואת מיכל אני חושב שראיתי אותך בחוץ כשנגמר, הייתי עם כל המחששים בחוץ ואת חלפת שם, עד שקישרתי את הפנים המוכרות-קצת אליך, כבר לא נראית באופק. חבל. ובקי איך הרשית לעצמך לא לבוא איךךךךךךךךךךךך
שבת שלום

cspse

New member
אה ושרון איפה ישבת??

תרתי אחריך בעיני אך לא מצאתיך...

AndreaCorr ©

New member
גם אני תרתי ולא מצאתי ../images/Emo4.gif

ישבתי בגלריה, בחלק הכי קדמי שלה.

זאת אני :) למה לא אמרת שלום? ../images/Emo3.gif

היי, רגע, אתה ההוא הגבוה שגם חיכה שם? :O הו, וול, לא נורא, בפעם הבאה אם מישהו מזהה אותי ולא אומר לי שלום...

cspse

New member
לא,

לא חיכיתי שם. כשנגמר ואת חיכית לך מחוץ לחדר אמנים אני עברתי לידך, סוג של מאחוריך, כי ישבתי בבר שהיה שם. אינדיד פעם הבאה...

MikeY fReAk

New member
גם אני התאכזבתי..

הסאונד היה פשוט על הפנים וזה דפק את כל ההופעה:-\. זו באמת היתה הופעה של אמיר צורף בליווי אביתר בנאי.. כמעט ולא שמעתי את אביתר, וזה מאוד מאכזב, בעיקר בגלל העובדה שבאתי לשמוע אביתר:\ ההופעה היתה טובה, אבל כמו שאמרת - הציפיות היו גבוהות וההופעה לא ענתה עליהם.. לדעתי היה מקום לציפיות האלה. למרות האכזבה המסויימת (וממש קשה לי להגיד שאני מאוכזבת מהופעה של אביתר, כי דאמט, זה אביתר) אני לא מתחרטת שבאתי להופעה, כי עבר יותר מדי זמן בלי קצת אביתר לנשמה. משערת שאם היה לי קצת יותר עניין במאיר אולי זה משפר את ההרגשה, אבל באתי בראש פתוח ועדיין קצת השתעממתי כשהוא עמד על הבמה (מקווה שלא תסקלו אותי). בכל מקרה, תחרות כלבים יצא מוצלח ביותר
. עדיין היו הרגעים האלה שלא יכולתי שלא לחייך מאושר, כי אין מה לעשות, זה אביתר והבנאדם הזה עושה לי טוב.. אני פשוט יודעת שאפשר יותר, ולכן אני מאוכזבת מההופעה הזאת. חבל..

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo9.gif

נהניתי. השירים עם מאיר היו מופלאים, וכשהוא אמר-לחש "לאט, יש לנו את כל הזמן"... יאבא.
היו כמה שירים שמאד מאד חסרו לי, וזה קצת ביאס. סה"כ היה יופי :)

../images/Emo12.gif

פלייליסט שכתוב בו אצלך בעולם ולא תני לי יד?
וואי זה רגע היסטורי, אני לא רגילה
יש לי כאן אלפי פלייליסטים של מאיר (ואני לא מגזימה) וכשהוא כבר שר את זה ומכנים לפלייליסט זה תמיד נקרא שם תני לי יד..

למעלה