אוף אוף אוף!

אוף אוף אוף! ../images/Emo10.gif

אתם לא מבינים בכלל..
אוקי, השתלשלות העניינים: 22:15- מיכלי שולחת לי הודעה כזו: "עדידוש את לא מבינה... כל משפחת בנאי פה, נראה לי שאפילו כולל אפרת" (למנוע שאלות- אחות של מאיר/ אביתר/ אורנה) בקיצור, התחיל החלק עם מאיר, הוא התקשרה, לא שמעתי כלום, ויתרתי מראש והחלטתי להסתפק בסיקור.. מיכלי לא התייאשה כמוני (
למה? מפלצת, בגללך!
) והתקשרה שוב.. עכשיו, זה היה בקטע קטנטן של דיבורים ופתאום היא אומרת לי (מיכל) "את לא מבינה איזו מלכה היא"
היא? היא? אמנם לא ראיתי את אביתר כמעט שנה אבל.. שינוי מין? לא קצת קיצוני? התחיל "כמו אגם רוגע" (
) ואז בפזמון אשכרה היה קול של אישה
בכלל לא שמעתי שם את אביתר.. אז יש שתי אופציות: 1. אורנה מלכה והיא עלתה איתם לבמה בספונטניות. 2. אורנה מלכת עולם והיא עלתה איתם לבמה בספונטניות
ואז, אחרי שכבר קיללתי את עצמי לאורך כל השיר על זה שאני לא שם, התחיל גם "אצלך בעולם", ובבית השני שר אביתר ואין לכם מושג מה זה עשה לי.. נראה לי שרק עכשיו קלטתי רשמית כמה זמן לא שמעתי אותו כבר
ואז הם שרו יחד ו.. ו.. בקיצור שניים (או שלושה) מהאהבות הכי גדולות שלי נמצאות ברגעים אלו ממש על אותה במה ולי ממש אבל ממש ממש ממש לא כיף!!!! וכדי להוסיף לי המפלצות כמובן עשו ביצועים מושלמים! זה לא חוקי..
אני צריכה את אביתר בלייב ואני צריכה אותו עכשיו! זה לא חוקי התקופה הזו...

בדיוק חזרנו

אני ורועי כאן, ואני חושבת שאני יכולה להגיד בשם שנינו שזאת הייתה ההופעה הטובה ביותר שהיינו בה. וואו, שורה ראשונה, בדיוק בין הפסנתר והכיסא של אביתר, מבטים מדי פעם שהעבירו בי צמרמורת מטורפת, כל פעם שהוא חייך אני חייכתי אפילו יותר. זה היה מדהים, באמת. ובנוסף להכל - זכינו לדבר איתו בסוף ההופעה (!). רועי רצה לדבר גם עם מאיר (דודה שלו חברת ילדות שלו {הוא מוסיף שהם עדיין חברים}), אבל כל המשפוחה הייתה שם (זיהיתי את אורנה, אביתר ומאיר כמובן, וגם את בנאי השופט {?}, ואת אשתו של אביתר ואת התינוק החדש), אבל חוץ מאביתר ומאיר (ואמיר צורף) לא עלה אף אחד לבמה. אם חשבת ששמעת קול של אשה, זה בטח היה אביתר בקול גבוה. בכל אופן, היה מדהים בטירוף. אין לי ספק שאני אגיע לעוד הופעות שלו (רועי מתכנן לקשור אותי ולחסום לי את הפה, אבל בלי קשר להופעה). לילה טוב יקיריי, אני אעדר עד יום שישי הבא (אנשים צריכים אותי אי שם בצפון), ובשבת הבאה יש לי יומולדת - דיר באלק אם מישהו כאן שוכח
אגב, מיכל - היה נעים לפגוש אותך
. עד ההופעה הבאה, מיתר ורועי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמה תיקונים, מסתבר.. אורנה לא עלתה לבמה (אבל היא עדיין מלכה
) והקול הנשי ששמעתי כנראה היה קולה של מיכלי?
בכל אופן לגבי ה"את לא מבינה איזו מלכה היא" אין לי צל צילו של מושג על מי היא דיברה, היא תסביר מחר והדבר היחיד שלא תוקן זה שאני עדיין חייבת את אביתר!

InnocenceLost

New member
עדידי!!../images/Emo23.gif

תתנחמי בזה שלי אף פעם לא יצא לראות אותו בלייב :(

TEENAGER1

New member
הסיקור המלא יגיע בהמשך

הרשו לי רק להקדים ולומר שהיה פשוט מ-ד-ה-י-ם, השילוב בין אביתר למאיר כל כך מוצלח שהם פשוט חייבים לעשות את זה יותר. ובקשר ל"את לא מבינה איזו מלכה היא" - זה לא בגלל שאורנה שרה
היא פשוט אמרה משהו ממש מצחיק. מיתר ורועי - אתם חמודים והיה נעים להכיר, ואודליה - את מתבקשת להעלות את התמונות!!

eliavtu

New member
תכתבי לפחות איזה שירים הם שרו יחד

זה מעניין לדעת!

TEENAGER1

New member
אוקיי, אני מקווה שאני לא אשמיט כלום

(לאודליה יש את הפלייליסט) מאיר עלה שתי פעמים, בפעם הראשונה היה את: השמש עוזבת אל תלכי מכאן תחרות כלבים ובפעם השניה, שכללה ביצועים מדהימים ביותר: שער הרחמים כמו אגם רוגע ואצלך בעולם (שהיה השיר האחרון בהופעה) את תחרות כלבים ואל תלכי מכאן מאיר שר לבד, והשאר הם שרו ביחד או שמאיר שר ואביתר עשה קולות. (יש לי ממש תחושה ששכחתי שיר
)

לא שמעתי את השמש עוזבת???????????????

די! תפסיקי! את ממש מתעללת בי רק שתדעי לך!
(איזה מוזר זה לשמוע את מאיר שר את תחרות כלבים
)

eliavtu

New member
../images/Emo7.gif

שער הרחמים??! אוי! אני זוכר שדיברתי עם בקי על ההופעה, שעוד חשבתי שאני אלך ואמרתי שהלוואי והם ישירו את זה יחד :( ואי, שיופיעו יותר יחד!

מממ

'תחרות כלבים' נשמע די מוזר כשמאיר שר אותו... אני זוכר שהייתי בהופעה של מאיר בב"ש ואביתר היה אורח מאיר שר בית ואביתר שר בית... זה לא הכי נופל עליו טוב לדעתי :|, במיוחד אם הוא שר את כל השיר כמו שרשמת.

ringo rulz

New member
לא בדיוק שמעתי מה אורנה אמרה

ככה זה שיושבים שורה ראשונה
מה היא אמרה?

TEENAGER1

New member
"ופשוט רק לאהוב, לאהוב קרוב קרוב..."

מי שאוהב אירועים משפחתיים – שיצביע. אני עוד לא הצלחתי למצוא מישהו שאוהב את המפגעים האנושיים האלה. ובאמת איזו סיבה יש לאהוב אותם? אתה נאלץ לבלות ערב שלם באולם מחניק, חנוט בתוך בגדים חגיגיים, לנשק עשר דודות ולשמוע מכל אחת מהם בנפרד כמה גדלת, ובתוכנית האמנותית – להאזין בקשב רב לכל הסבים והדודים סוקרים בנאומם את בעל השמחה מכל זווית אפשרית, וגם מקשרים את זה איכשהו לפרשת השבוע ו/או לכותרת הראשית בעיתון. לפחות יש אוכל, אבל גם הוא בדרך כלל לא משהו. בקיצור, רוב העולם סובל באירועים האלה, וקשה להבין מדוע עדיין טורחים לקיים אותם. והרי הבשורה: אתמול הייתי באירוע משפחתי, ונהניתי כמו שלא נהניתי הרבה זמן. אולי כי זו לא הייתה המשפחה שלי. עוד לפני שכבו האורות בזאפה ועשן מילא את הבמה, הייתה תחושה חגיגית באוויר. ואז הוחשך האולם, קולות הדיבור נדמו מיד ושני בחורים ביישנים העונים לשמות אביתר ואמיר עלו על הבמה. אביתר פתח בשיר חדש, בו הוא פונה לאבא. לפי המילים מדובר כנראה באבא שבשמיים, אבל גם האבא הביולוגי הוזכר במהלך הערב לא פעם, כיאה לאירוע משפחתי. אביתר ציין שהוא מתרגש מאד, ואפשר להבין למה – מלבד העובדה שאחיו הבכור עמד להצטרף אליו על הבמה שירים ספורים לאחר מכן, שאר המשפחה המצומצמת ישבה בהרכב מלא בקהל. אם היו מבקשים ממני להגדיר, במילה אחת, מה אביתר בשבילי ומה אני מרגישה כשאני רואה אותו על במה, המילה שהייתי בוחרת היא "אמת". והנה, אביתר שר שיר חדש נוסף שדווקא מתאר מצב הפוך, בו הוא עולה על הבמה ומרגיש שהאמת בורחת, שהוא עבד למחיאות הכפיים. לפני השיר הוא הקדים ואמר שיום אחד הוא פתח טלוויזיה, וראה את עצמו שם, עושה הצגה כאילו זה באמת הוא. אז נכון, זמר נאלץ לפעמים להיות גם שחקן, אבל אני מוכנה להבטיח שאתמול לא היה שם ולו אחוז אחד של הצגה. הרי כשאבא ואמא יושבים בקהל, אי אפשר לעשות הצגות. אביתר הביא את עצמו והיה הכי אמיתי שיש. ממש הרגשתי איך כל שיר ושיר פוגע במטרה, איך כל מילה שהוא מוציא מהפה מקבלת משמעות וחודרת למקומות הנכונים. וגם במלמולים שבין השירים, גם כשלא הבנתי למה בדיוק הוא מתכוון – זה היה אמיתי. לפני אחד השירים, למשל, הוא סיפר שהוא הסתובב באבן גבירול, כי הוא חשב שהוא ימצא שם את מה שהוא מחפש. הוא השאיר את הסיפור סתום, ונתן לכל אחד להבין מה שהוא רוצה. לאחר כמה שירים, פנה אביתר להזמין את אורח הערב – מאיר, אחיו הבכור. אביתר אמר שאת השירים של מאיר הוא שמע מאז שהיה קטן, ודרך המוזיקה הוא למד שלעולם יש נשמה. הסינגל הראשון של מאיר, שיצא לפני יותר מעשרים שנה, נכתב על אביתר. מאיר עלה לבמה תוך מחיאות כפיים סוערות, והכימיה הנפלאה בין האחים הורגשה היטב מן הרגע הראשון. לאורך כל שהותו של מאיר על הבמה, ניתן היה להבחין במבטי ההערכה העמוקים שאביתר שלח אליו, בחיוכים הסמויים ובמחוות הבלתי נראות כמעט. גם אמיר צורף, מהצד, לא הצליח להפסיק לחייך (אגב, גם לו הייתה נוכחות משפחתית בקהל – אחיו שגיא, חבר בלהקת מים ואחד ממייסדי פרוייקט 30). הם שרו ביחד ולחוד כמה שירים של מאיר, וכמה של אביתר. בין שיר לשיר היו רגעים של כיוון גיטרות, ואביתר השתדל מאד למלא את השקט בכל מיני דיבורים חסרי פשר כמו – "יש לנו איזה קטע מצחיק, אולי נעשה אותו אחר כך. ויש.. אה.. כל מיני דברים שאומרים, ו.. ככה אומרים", מה שהסתיים ב"אורנה, ספרי בדיחה!" (אורנה בצעקה מהקהל: "שני פרסים עומדים על במה..."). לאחר כמה שירים מאיר ירד מהבמה בלחיצת יד ביישנית עם אביתר, רק כדי לחזור מאוחר יותר. אביתר, שהיה ניכר כי הנוכחות של מאיר על הבמה השפיעה עליו רק לטובה, המשיך בהופעה. האיזכורים המשפחתיים לא הלכו לשום מקום: את "את שקט" אביתר הציג כשיר שאבא שלו הכי אוהב, ואת "אבות ובנים" הוא הקדיש לאבא ואמא (הקדשה תמוהה למדי בעיניי, אבל מי אני שאתווכח). רגע מיוחד מאד היה כשאביתר שר פיוט שלדבריו אביו היה שר לו כשהוא היה קטן, וכעת הוא שר לבנו – "שימו לב על הנשמה". ברקע ליוותה אותו הקלטה של אבא שלו, שר במבטא פרסי (לא מעט אנשים הסתובבו בשלב הזה אחורה, אל השולחן המשפחתי, לבדוק אם הוא אכן מחזיק מיקרופון...). לאחר כמה שירים נוספים של אביתר הגיע ההדרן, ומאיר עלה שוב. הם ביצעו יחד את "כמו אגם רוגע", אחד מהשירים היפים ביותר של מאיר, לא לפני שאביתר סיפר שהוא משמיע את השיר הזה בבית והוא והבן שלו רוקדים יחד לצליליו. גולת הכותרת, וגם השיר האחרון בהופעה, היה "אצלך בעולם", שכנראה לא היה אדם בקהל שלא חיכה לשמוע אותו. מאיר שר בית אחד, אביתר שר בית אחד, ואחר כך הם שרו ביחד ו-בחיי, זה היה כל כך יפה. כמו לכל אירוע משפחתי גם לאחד הזה היה סוף, רק שהפעם מאד הצטערתי כשהוא הגיע. מלבד בעיות סאונד מסוימות, החיסרון היחיד בהופעה היה האורך שלה. למאיר יש רפרטואר נרחב מאד, וגם לאביתר לא חסר – מבחינתי הם היו יכולים להמשיך עוד שעה לפחות. אבל אין תלונות, בסך הכל היו אלה שעה וחצי מהיפות שחוויתי בחיי. יש ליצחק ולשמחה בנאי סיבה טובה להיות גאים. [ובאשר אליי? אולי באירוע המשפחתי הבא אני אשתדל להנות יותר. אחרי הכל, משפחה לא מחליפים, או משהו כזה.]

מממ

אם אני לא טועה 'אבות ובנים' נכתב באמת ל'אבא ואמא'... הוא לא סתם מקדיש את זה להורים שלו כל הופעה.. חח

TEENAGER1

New member
כן, אבל זה לא שיר מחמיא במיוחד, לא?

לא יודעת, זה היה הזוי קצת - "השיר הזה מוקדש לאבא ואמא שלי, שנמצאים איתנו בקהל... תיכף אני ארצה שתלכו מפה"

מממ כן

אבל אני מניח שזה מסוג השירים שהוא שר יותר בשביל הקהל כי ברור שהוא התגבר על זה נדמה לי, או שבעצם עדיין לא, לכי תדעי :p כמו לדוגמא תתחנני אליי...

למעלה