אוףףף

leo11

New member
אוףףף

אוףףף מרגיז,,, לא הייתי מספר ימים ברשת ואיבדתי את "הקשר" ואת השירשור בין המסרים. זה אחד הדברים שאני לא אוהב בפורומים ומעדיף את הצ'אט על פניו, אבל לא נורא,, שבוע טוב לכולם. ליאו

כמה "אופפפפפים" יש בדף הזה ../images/Emo6.gif

סף הסבלנות שלנו עומד לקרוס והדבר אך טבעי לאור המצב. כשאני מרגישה שאני עומדת לאבד שליטה אני מסדרת עוד פינה שכוחה בבית... זה עדיף (וגם זול ובריא יותר) מאשר לחסל
כפי שנהגתי לעשות עד לפני כמה ימים. עד שהמלחמה תסתיים, אי אפשר יהיה להכיר את ה-
שלי... ואתם? איך אתם נוהגים להוציא עודף אנרגיה ותסכולים?

מאיר פז1

New member
הידד אישה // היפסקת לעשן !!!! ../images/Emo140.gif

אפרופו עודף אנרגיה // יש לך מושג היכן אפשר לקנות ציוד // למטפסי הרים?

מאיר פז1

New member
מגי // אני מעריץ אותך ../images/Emo24.gif

גשם קטיושות // נוחת על ראשך // את כמו עוף הפניקס האגדי מיתנערת // מנערת אותם // בהינף יד // כילאחר יד. ולעניין הנבו // עדיף שנבו אליך // כשיאזל להם הקטיושות או שתארגני // שכפץ תיקני.

ב- 6 אחרי המלחמה ../images/Emo23.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo23.gif

נארגן מפגש בצפון. מגי, תבדקי בבקשה מקומות אפשריים לפגישה .

magy

New member
תישמא מעירק'ה...........חחחחחח

באמת לפני שלוש מאות שנה כתבתי שיר בשם "הפניקס" הייתי חדשה לגמרי בנושא משוררות....... וסתם כתבתי את הגיגיי השיר קצת מצחיק אותי היום אבל בגלל שהזכרת אני מביאה אותו כלשונו........ אין לי ספק ששיריי המאוחרים יותר הרבה יותר מלוטשים............. הנה, שיר מהלב.......... הפניקס לאחר כל מכה ואחר מפלה מתחדשת לי שוב כצמיחת הקמה כמו עוף חול הקם מחדש לתחייה כפניקס ענק מתכונן לדאייה מתחילה חדשה פותחת עוד דף מתוך חורבותיי מעבר שרדף צומחת מתוך שברי עצבוניי פורחת מתוך רסיסי שברוניי פורסת כנפי מרחפת לאור עפה לגובה אני הצפור. אני הצפור הגוזל והעוף כמהה בשלום לנחות על החוף לאסוף רסיסיי כל שיברי עולמי ולמצוא את האיש שיאהב רק אותי.................... הא??????????????

יופי של שיר , מגי ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

כאז כן היום, את לא נותנת לעצמך ליפול. מצדיעה לך

מאיר פז1

New member
מגיל 'ה // הפניקס שלך נוּגה ../images/Emo45.gif

יפה // נוגע ללב // על אף החיספוס // הבתולי שלו // כלשונך.
מאחל לך שתימצאי את האיש ההוא

magy

New member
מאד בתולי.....

אחר כך אשים שיר משויף יותר.............מלוטש........ בשם "רווח" אחרי התכנית עם ליאור שליין

magy

New member
ואחר כך ......רודה הדבש.......עוד

יותר יפה ואירוטי......... 11/97 (בעקבות ספרו של צבי ינאי "בעקבות המחשבות") ר ו ו ח… יש ונדמה שהמסר ניתן לאו דווקא במילים והוא יותר בסימני הפיסוק… אחרי קריאת שורות רבות אפשר להבין את הרווח שבינהם… ואחרי כל צליל ומנגינה ניתן בהפסקה שבין התווים לאסוף את כל ההבנות ולהמשיך… וגם באהבה נדמה שלעיתים הרווח הוא ברווח… וכמו שלא תמיד אנחנו מבינים את היש לא תמיד אנחנו עומדים על קנקנו של האין… שתיקות הן לעיתים תשובה פרידות הן לעיתים תגובה… ואף שעוד הינך בתוך חלומותיי אני מעדיפה ששם גם תישאר ברווח שבין שינה וערות בחלל שבין פנטזיה ומציאות… רודה הדבש… והוא , רודה הדבש והיא , לוקקת יין עד השתכר ממבטה והתנשם… הוא , באזנה לוחש היא , עצומת עיניים ולתמונה הזו , עוד לא קראו בשם… והוא קורן בצל והיא בין זרועותיים וכמו , עצר הכל , דמם ויבלם… הוא , משחר לדם אך לה , הציפורניים שניהם הולכים עיוורים וסם בעורקיהם… הוא , את עורה פשט והיא, אותו זובחת ואף אחד שם , לא מרגיש עצמו , אשם… מלחמת הקיום אישה ואיש ביקום משחק של אהבה , בין צחוק ובין דמעות… הקרב , שהוא ניצחי והוא שלך, שלי ואין בו גיבורים , או צפי לבאות…

מאיר פז1

New member
מגיל 'ה //שאני אבין// החלטת ../images/Emo14.gif

לשבור את ליבי הערב?
יש לך את זה // ללא ספק

magy

New member
למה לשבור?

רודה הדבש מתקן........לבבות שבורים....... ממש דבש........על הפצעים.............

מאיר פז1

New member
לא מדובשה // ולא מעוקצה ../images/Emo55.gif

"הוא , את עורה פשט והיא, אותו זובחת" פה מדובר על אנשים מאד מסוכנים לציבור
סתם // מגיל 'ה // זה מאד יפה // אהבתי

magy

New member
ולה הציפורניים.............

תחשוב על ילד קטן שוכב במיטה שלו בחדר שלו בלילה ושומע את ההורים שלו עושים אהבה זה לא נשמע ככה? יש בזה עוצמה רבה............תשוקה עזה מערבולת......... שמעת פעם אישה באורגזמה? אף פעם לא יודעים אם היא נאנחת מכאב או הנאה זה משמיע את אותו הצליל ואותו הקול.......... אישה צועקת? ולא מכעס אישה ממלמלת? ולא בהיסח הדעת זה שני הקצוות של .................מלחמה ושלום.............. כך גם השיר...............החזק....... שנכתב אחרי.....................איך קוראים לזה? מעשי אהבים............... מאד עדינים דווקא.......ומאד מהנים...............

מאיר פז1

New member
מעשי אהבה מאד עדינים // או עילוסים

יפה התיאור שהעלית // מגי // אפשר ממש לראות // לחוש את הסיטואציה . עכשיו בקשר ל"אם שמעתי פעם אישה באורגזמה" מדי פעם // לפעמים בלילות // לפעמים מוקדם בבוקר אני שומע נביחות כלב רמות // מהדירה השכנה. כשאני שואל את השכנה // מדוע הכלב שלה נובח היא תמיד מסמיקה // לא מוסיפה מילה // ותיכף יורדת במדרגות פעם כשסקרנותי גברה עלי יותר מתמיד // פניתי לבעלה // ושאלתי אותו את אותה שאלה // ואז הוא התקרב לאוזני ולחש // בשקט // שאף אחד לא ישמע // אין לנו כלב // זאת אישתי // מגמרת.

למעלה