אוףףף

special one 5

New member
אוףףף

אני כבר לודעת מה לעשות עם עצמייי... לפני שבוע וחצי חברה שלי נפרדה ממני-היינו יחד שנה וחודשיים. קיצר, היא נפרדה ממני מלחץץ רב של לימודיה ולא יודעת מה היא רוצה או מרגישה כלפיי, ומתנהגת איתי כאילו שאנו "חברות טובות" ואני לא מסוגלת להתנהגות כזו.. כאילו, היא מצליחה עלק לפגוע בי עם ההתנהגות הזאת!! בכל מקרה, אני יודעת שאני חיייבת לנתק איתה קשר אך לודעת איך.. אני כ"כ מאוהבת בה אני לא יכולה לתאר אפילו... ורוצה אותה כ"כ בחזרההה מה אני אמורה לעשות??????

פיה שלו

New member
ראשית כל בורכה הבאה את חדשה לא?

שנית כל חיבוק
שלישית.. את צריכה לתת לה זמן וספייס זה הדבר היחידי שאפשר כרגע זה כואב אבל אין ברירה... אני כאן אם את צריכה משו

special one 5

New member
תודה רבההה

תודה רבה מאמי!!!! פליז תגידי לי, שזה רק תקופה.. ושהיא תאהב אותי שובבב... את באמת לא מתארת לעצמך כמה אני אוהבת אותה.. את החיבוקים שלה, איך שיהא מחבקת אותי בלילות הקרים, את השיחות שלנו..אין היא פשוט הבנאדם הכי יפה ומקסים בעולם ואני כ"כ רוצה אותה בחזרההה פליז תגידי לי שמשו ישתנה.. לא ראיתי אותה כבר 3 ימים ואני מתגעגעת :(

מ את אמורה לעשות..

שאלה קלאסית אבל קשה לגמרי.. תראי, אני יכול להגיד לך כמו שכבר רבים בטח כבר אמרו, תני לזמן לעשות את שלו וזה יעבור לך. אבל לא תמיד בא לנו לתת לזמן לבוא ולעשות את שלו אלא בא לנו להביא לינו את הזמן לעשות עכשיו את מה שאנחנו רוצים ולא מחר.. קודם כל תשאלי את עצמך כמה שאלות, די קשות האמת.. מה את רוצה באמת?
לשכוח אותה?
לחכות לה עד שייגמר לה הלחץ?
להמשיך להיות כאילו חברה הכי טובה שלה למרות שבעצם בכל דקה שעוברת את חושבת עליה? בקשר לתשובה השלישית אני לא חושב שהיא הפתרון הכי טוב, אם לא הכי גרוע בעצם.. כי אתן יכולות לשחק אותה "עסקים כרגיל" כשבעצם את מתפוצצת מבפנים ורוצה אותה נורא, כשהיא, בשלה, ולא יודעת מכלום בעצם, או לפחות מסתירה את זה שהיא יודעת מה את מרגישה כרגע. דבר אחד אני מציע לך וזה להתגבר עליה. מה את צריכה לעשות בשביל להתגבר? פשוט מאוד להיגמל ממנה, את צריכה "לחתוך" ממנה במכה אחת ולהמשיך הלאה, עם כמה שזה קשה והכי כואב שיש עולם, אבל זה בעצם הדבר היחיד שיכול לתת לך את הכוח להתמודד ולהמשיך הלאה. איך תמשיכי לחיות כשאת אוהבת מישהי שלא אוהבת אותך בחזרה? אין תשובה אבל למרות זאת את לא רוצה להפסיק לאהוב אותה כי ככה זה כשאוהבים, ההיגיון הופך לרגש ומתפוגג עם הזמן. נשמה שלי,קחי את עצמך, תתרחקי לעת עתה כמה שאת יכולה, ולאט לאט את תראי איך את בעצמך תרצי לראות אותה בתור חברה הכי טובה ולא יותר מזה
מקווה שהבנת אותי קצת, רן.

sutul

New member
תגידי לי אם הבנתי נכון..

היא ניפרדה ממך כי יש לה לחץ בלימודים!??!?!?!?! זאת הסיבה הכי מצ'וקמקת לפרידה אני מצטער מאוד שניפרדת אני באמת מצטער בשבילך אבל זאת נשמעת לי סיבה מאוד מפגרת... בכל אופן נסי להתמודד עם כל יום שעובר על הצד הכי טוב שיש בהצלחה נ.ב. ברוכה הבאה לפורום

אמ...

כעיקרון תני לזמן לעשות את שלו. זה יעבור לבד. אבל בנתיים, תתרחקי ממנה טיפה...אפילו בלי שהיא תשים לב. זה ינקה לך את הראש...תחשבי עוד קצת על הכל בכללי, אולי היא אפילו תחזור [?] . יהיה טוב :]

למעלה