אוףףף

איזה יום:/

התחיל דווקא סבבה, ישנתי מספיק אחרי הרבה לילות קצרים למדי. שעתיים ראשונות- אנגלית. היה סתם. לקחתי לקרוא את "אחוות הג'ינס" באנגלית, אבל זה ארוך אחושרמוטהההה:/ נו, מילא, היו סתם ספרים משעממים אחרים:/ אבל באמת היה סבבה. שיעור שלישי- ספורט. לא השתתפתי, אני לא יכולה לנעול נעליים. שיעור שלישי שאני לא משתתפת, ועשו מבחן. את המבחן שאני הכי אוהבת:/ [כפיפות בטן. היחיד שאני מקבלת בו 100
] בהפסקה הגדולה כולם היו בלחץ, לקראת המבחן במת'. דווקא לי היה מצברוח טוב. ז"א, קצת [הרבה] לחוצה, אבל מצברוח טוב. ככל שהדקות חולפות והמבחן מתקרב נהייתי יותר לחוצה. בכלל לא שמעתי את הצלצול לתחילת השיעור, ופתאום המורה נכנסה והתחילה לחלק מבחנים. כמה נחמד. על הסעיף הראשון עניתי בקלות ובהיסח דעת. עכשיו, כשאני חושבת על זה, בטוח תהיה לי שם טעות. גם המשוואות ואי השוויונים בסעיף השני היו פשוטים למדי, הפתרונות שלי נראו לי נכונים. בסעיף השלישי כבר הייתה בעיה, כי היה משהו שלא הבנתי:/ אבל המורה הסבירה, אני מקווה שהלך טוב. את התרגיל הראשון פתרתי בקלות "פתרון תהליכי" [WTF?!], עם השני הסתבכתי, אז עזבתי אותו וחזרתי אליו בסוף. ["פתרון תבניתי"WTF?!?!?] יופי, החלק של האלגברה נגמר, כבר עבר 60% מהניקוד המבחן. אפשר לנשום [אני מקווה]. בגיאומטירה בהתחלה גם היה פשוט, רק לסמן כמה זויות, מה קשה? אבל לאט-לאט הייתי צריכה להתחיל גם להסביר דברים וכתוב משוואות בשביל למצוא את הזויות במשולש או בישרים המקבילים או אנערף. יופי, זה באמת מאוד עוזר שצועקים בחוץ. לפחות זה יותר טוב מתחילת המבחן. כן, גם זה שאתם שואלים אותה "עוד כמה זמן נשאר" ממש מוסיף לעניין. טוב, להירגע, אין כאן שומדבר שמים, OREO וקצת ריכוז אל יכולים לפתור, לא? אני מקווה. יופי, עוד 20 דקות. איך אני מספיקה את הכל?! ממש נהדר. אני צריכה עכשיו גם להוכיח?! טוב, את ההוכחה הראשונה אין לי בעיה לעשות, זה די פשוט להוכיח שאם C מאונך לA וA מקביל לB אז C מאונך לB. כן, זה באמת היה פשוט למדי. אבל ההוכחה השנייה, אני אפילו לא יודעת אם בסוף הוכחתי נכון. "עוד רבע שעה". וואי, תודה שהודעתם לי, זה בכלל לא מלחיץ, דווקא מרגיע. וכן, זה שאתה גמרת את המבחן ויוצא החוצה וכולם מרעישים בחוץ גם לא מפריע לי. בכלל. מה כבר ביקשתי? שתתנו להתרכז? טוב, תודה על מה שנתתם, לפחות. אין לי כוח, אני לא יודעת מה לעשות. אני מדלגת על זה. נחזור לתרגיל ההוא, שלא הצלחתי. אני עדיין לא מצליחה אותו, באמת מעולה. טוב, ננחש משהו. אהה, אני יודעת איך להוכיח את המשפט ההוא, אני חושבת. הוכחתי. יואו! איך הסתבכתי. שיט, מה אני עושה עכשיו?! "עוד חמש דקות". חמש דקות?!!? נשאר לי להוכיח את זה ולבדוק. אין מצב שאני מספיקה. בחיים לא. טוב, לפחות גמרתי את ההוכחה והתרגיל הזה, שאני עדיין לא יודעת מה הפתרון שלו. צלצול. אוח, באמת נהדר, התחלתי לבדוק ולא גמרתי. טוב, מה אני אעשה? נגיש למורה. "היה קשה?" "לא יודעת, קצת. הסתבכתי" סתם, מפטפטת. אבל העיקר שיש לי עכשיו מדעים. נהדר, עוד מבחן! ואני כבר מאחרת. המורה הכי קשוחה בבי"ס. באמת מעולה. מזל שכל הכתה כמעט איחרה. ~עפה לשיעור כינור~ ~המשך יבוא?
~

ינקיפנק

New member
מחר מבחן במטמטיקה):

תאחלו לי הצלחה, אני חייבת יותר מ80, או אין מחשב וטלוויזיה)::

miss Panic

New member
../images/Emo28.gifכמה מחמאות! O:

כוסיוט אתן בעצמכן!
איך שיפרתן לי את היום, אני אוהבת אתכן 3>

אוף../images/Emo10.gif, אחותי מתאשפזת.

בהתחלה לא רציתי לדבר איתה, כי חשבתי שהיא במצב יותר גרוע ולא ידעתי איך להתנהג. ואז אמא אמרה שהיא תגיד לי בטלפון מה היא רוצה שנשלח לה לבית חולים, ודבר ראשון אמרה לי מזלטוב, כי היא לא ראתה אותי מהבוקר ויש לי היום יומולדת
. היא הייתה ממש בסדר, רק התלוננה שהיא הולכת להתקלח שם
אתמול קיבלנו (אני ואיילת) פלאפונים חדשיםD:

בעוד מעל מיממה אני אהיה בדרך

למסע לפולין. אני מתרגשת מאוד ומשתוקקת לצאת למסע. הכנה הארוכה,הלימודים על השואה בשיעור היסטוריה ועכשיו השיא של המסע לפולין-המסע שם. ביקור במקומות שלא נשאר בהם הרבה וצריך לדמיין,להיות במקומות שתמונה בספר גורמת לצמרומרת,להריח את הריח,לדרוך על אדמה מלאת דם,להיות שם לזכור ולא לשכוח.

000יובל000

New member
וואו, בהצלחה!

אני כבר עברתי את זה אבל עדיין נשאר את כל הזכרונות וזאת פשוט חוויה.

למעלה