אוףףף נמאס לי!!
לא יודעת אם הפריקה שאני אגיד עכשיו קשורה לפורום הנ"ל אבל אין חייבת פירוק
נמאס לי מהבסיס ה%#!@^#@^@ הזה!! אנשים מהמחלקה שלי צוחקים עליי סתם,או מלכלכים עליי וכ'ו אשמתי שיש לי אפילפסיה?! אשמתי שהיא דורשת ממני פטורים?! אשמתי שאני צריכה לקחת תרופות פעם בחודש מהחר"פ???! נמאס פשוט נמאסססססססססססססססססססס היום למשל המפקד ביקש ממני שאני אכתוב רשימה של כל אנשים שבמחסן שלי ובעוד מחסן ושיחתמו שהם יודעים יש לנו יום כיף יום שלישי הבא,אני לא באה כי אני צריכה לעשות בדיקה בקשר לאפילפסיה,אני לא ממש אחסר להרבה שם =[ אולי לחלק כן אבל לאיזה 5 בטוח שלא!! קיצר הם לא רצו לחתום וצחקו עליי והרס"פ ה#$^@^ שלי כל הזמן מלכלך עליי,@!%!Q@#^ אשמתי שאני לא יכולה לעשות דברים???? אשמתי שאני צריכה להיות ב-2 מחסנים?? אני שכל היום עובדת ועוברת ממחסן למחסן לא עושה כלום! חוצפן הוא כל היום מסתובב ומקמבן דברים ואני לא עושה כלום!!! אמרתי למפקד שלי שהם לא רוצים לחתום ושהם צוחקים עליי,הוא רצה להשאיר אותם היום בבסיס(יש לנו ציוד ליומיים) ואמר שאני אגיד אז אמרתי לו שאני לא רוצה אח"כ הם יגידו שאני זבל ובלה בלה בלה ושגם ככה מלכלכים עליי ואמרתי לו גם מה שהרס"פ שלי אמר =[ קיצר נמאס אבל פשוט נמאס לי!! אוף לפחות יש לי שם כמה אנשים שכן נחמדים ואכפת להם ממני =/ סורי על המגילה הייתי חייבת לפרוק את זה איכשהו!! מורי
לא יודעת אם הפריקה שאני אגיד עכשיו קשורה לפורום הנ"ל אבל אין חייבת פירוק