אוףףף נמאס לי!!

mori17

New member
אוףףף נמאס לי!!

לא יודעת אם הפריקה שאני אגיד עכשיו קשורה לפורום הנ"ל אבל אין חייבת פירוק
נמאס לי מהבסיס ה%#!@^#@^@ הזה!! אנשים מהמחלקה שלי צוחקים עליי סתם,או מלכלכים עליי וכ'ו אשמתי שיש לי אפילפסיה?! אשמתי שהיא דורשת ממני פטורים?! אשמתי שאני צריכה לקחת תרופות פעם בחודש מהחר"פ???! נמאס פשוט נמאסססססססססססססססססססס היום למשל המפקד ביקש ממני שאני אכתוב רשימה של כל אנשים שבמחסן שלי ובעוד מחסן ושיחתמו שהם יודעים יש לנו יום כיף יום שלישי הבא,אני לא באה כי אני צריכה לעשות בדיקה בקשר לאפילפסיה,אני לא ממש אחסר להרבה שם =[ אולי לחלק כן אבל לאיזה 5 בטוח שלא!! קיצר הם לא רצו לחתום וצחקו עליי והרס"פ ה#$^@^ שלי כל הזמן מלכלך עליי,@!%!Q@#^ אשמתי שאני לא יכולה לעשות דברים???? אשמתי שאני צריכה להיות ב-2 מחסנים?? אני שכל היום עובדת ועוברת ממחסן למחסן לא עושה כלום! חוצפן הוא כל היום מסתובב ומקמבן דברים ואני לא עושה כלום!!! אמרתי למפקד שלי שהם לא רוצים לחתום ושהם צוחקים עליי,הוא רצה להשאיר אותם היום בבסיס(יש לנו ציוד ליומיים) ואמר שאני אגיד אז אמרתי לו שאני לא רוצה אח"כ הם יגידו שאני זבל ובלה בלה בלה ושגם ככה מלכלכים עליי ואמרתי לו גם מה שהרס"פ שלי אמר =[ קיצר נמאס אבל פשוט נמאס לי!! אוף לפחות יש לי שם כמה אנשים שכן נחמדים ואכפת להם ממני =/ סורי על המגילה הייתי חייבת לפרוק את זה איכשהו!! מורי

nigger22

New member
קחי ../images/Emo24.gif וגם עצה...

תוכיחי להם שמה שאת יכולה את עושה הכי טוב ! אל תתייחסי אליהם ותזכרי שברגע שהיו מציעים להם להתחלף איתך תורנויות תמורת המחלה את אולי היית מוכנה הם היו בורחים כמו פחדנים {הם לא מתמודדים עם תורנויות ואת מתמודדת עם מחלה שהרבה לומר עליה אין!} בשבילך תנסי מראש לקבוע בדיקות בימים של עבודה ולא של כיף כי עבודה יש כל יום וימי כיף לא ובסוף זה מה שזוכרים, אל תעשי עבודה של רשימות והודעות וכו' במקום המפקדים שלך כי מספיק שרבים איתך על השיגרה אל תתני עוד אקסטרה חומר לריב איתך... ותזכרי שאם את צריכה סתם לדבר או איזו עצה אני גם פה וגם באייסי. ניגר/רפי/טורו...

mori17

New member
../images/Emo192.gif

כולם חוץ מהמחסן המסרוח ההוא רואים+יודעים+אומרים שאני עובדת!! שאני עוזרת!! והמפקד בכלל מרוצה ממני וגם המפקד הגדול רק שאצלו יש קצת שריטה שהוא לא זוכר מה הוא אמר ואז אומר למה לא עשית א' שבכלל אמר לעשות ב'. אבל הוא סה"כ רעש וצילצולים
אבל שצריך עזרה הוא עוזר =] בקשר ליום כייף אשמתי שהודיעו רק שילשום? ושאת הבדיקה קבועו לי חודשיים לפני.... את העצה האחרונה אני באמת יעשה את זה
יש לנו בעיה ברופא כמה עצוב
כתבתי מכתב וצריך שיחתמו כדי לשלוח את זה לרמ"ט. אז אני אתן למחסן שלי לחתום ולאחראי המחסן המגעיל במחסן המסרוח ופשוט העביר את זה שיעשו הם בנידון
מורי

nigger22

New member
הסבר קטן...

העצות שלי היו פחות לדברים שיש לעשות אלה יותר לדברים שתדעי וקיוותי שישפרו לך תהרגשה! לא שתתיחסי לאיזה שרוט שלא יודע מה הוא רוצה ובטח שלא להאשים אותך בזה שלא ידעת על יום כיף
וכמו שאת בעצמך כתבת אף אחד לא היה מתחלף איתך ואת זאת שמתמודדת ועושה את המיטב! רק טוב וסופ"ש נפלא, רפי.

תשמעי

קודם כל, יש לך חיילים טפשים בבסיס. עליי מעולם לא צחקו והמפקדים בכלל העריכו את העובדה שהתגייסתי ולא לקחתי פטור מגיוס תגידי להם שבזמן שהם צוחקים עלייך שאת לא יכולה לעשות את הדבר זה ואת הדבר ההוא, זו את שמתרוצצת בין מחסנים ועובדת קשה תגידי להם שאם להם (חס וחלילה) הייתה אפי' הם בכלל היו משיגים פטור מגיוס, אז שיסתמו את הפה (אופציונלי
) תגידי להם שלצחוק על אדם שבטח לא רואה אותם ממטר זה עוד דבר טפשי תגידי לרס"פ שללכלך על חיילת שעם האפי' שלה עושה עבודות ולא מתלוננת (את לא מתלוננת, נכון?) זה כזה נמוך ושאדם שככה מזלזל באנשים זו פשוט בושה עוד תגידי לרס"פ שלך יש אפי' וזה הוא שהולך ומקמבן דברים לעצמו. תגידי לו שמבחינתו שניכם מקומבנים, אבל לך יש סיבה אמיתית אז מה זה מעיד עליו??? קיצר, את הרבה יותר טובה מהם אז אל תתרגשי. אלו אנשים קנאים, בורים, שבטח מזלזלים באנשים גם מחוץ למסגרת הצבא.

למורי קודם כול..ולחיים שנית...

תנסי לא להתייחס למה שהולך לך בבסיסי ובאמת אם זה לא משתפר את יוכלה לעבור בסיסי כי זה לא ככה בכל הבסיסים ממה שאני יודעים ובהרבה מקומות יש אנשים שסבבה להם עם זה ולא אכפת... ולשאר החיילים פה רציתי לשאול קבוע להם את הפטורים בוועדה ראפואית של הצבא קבוע לי וועדה לעוד חודש ואני קצת חוששת.....

mori17

New member
עונה ../images/Emo13.gif

זה שיש לי חיילים מגעילים במחלקה לא התחדש אבל עד כמה מגעילים אפשר להיות זה כבר סיפור אחר! אני נמצאת בצבא קצת זמן ולאט לאט לומדים לחיות עם החיות חחח תפסתי היום ת'רס"פ שלי לשיחה....אמרתי לו שאני מרגישה שיש לו משהו נגדי קיצר דיברנו סגרנו עניינים נקווה, אמרתי לו בוא נעשה דבר כזה אני אשמור ולך יהיה אפילפסיה חח לא היה לו מה להגיד! קיצר אני מקווה שיסתדר כי לא בא לי להעביר ת'שרות שלי עם אנשים מגעילים למרות שבמחלקה כולה יש אחלה אנשים חוץ מהם! אני מזה אבל מזההההה לא טיפוס שמתלוננת על כמות העבודה אני כן מתלוננת על יחס(בעיקר לח'ברה שאני איתם לא למפקדים) עם אחד אני לא רוצה בכלל לדבר,הוא לא שווה ת'שלום עם היחס שלו....חזרתי למחסן שהייתי קודם
במחסן ששם יש לי ח'ברה שכייף להיות
ואם המפקד צריך משהו מתקשר עושה וחוזרת. יום טוב ותודה על התמיכה
מורי

mori17

New member
../images/Emo24.gif אני יודעת שאני לא חולה!

אני לא מגדירה את עצמי "חולה" אצלי בגלל שאני מאוזנת אני מרגישה כאילו כלום בשבילי זה משהו שיש בתוכי אבל לא בפעולה
מורי

roy1615

New member
אין צבא בלי תקופות מאפנות

ממה שהבנתי את כנראה נממאת בטירונות או איזשהו קורס, מה שבטוח את צריכה לזכור שאלו ימים מלאי חוויות לכאן או לכאן.בספו של דבר את תכנסי לשגרה מסויימת (ככה זה תמיד). לכל אחד יש תקופות שמלאות בחרא בצבא זה חלק מהקטע. אל תעלבי אבל ככל שבן אדם מגיע פחות מפונק לצבא ככה יותר קל קלו והוא פחות מלא תסכולים. תחזיקי מעמד, אני מזדהה אם איך שאת מרגישה.

mori17

New member
יש דברים נכונים בדבריך!

אני לא נמצאת לא בקורס ולא בטירונות אני כבר בסדיר מעל חודשיים
צעירה מתה חחח בצבא זה יום אסל יום בסל,הכי חשוב שיש לי אנשים נחמדים במחלקה ושהמפקד המאוד מתחשב שלי(ברצינות לא בציני) החזיר אותי למחסן שהייתי קודם(גם ככה הייתי תמיד שם חחחחחחחחח ) ואם הוא צריך משהו הוא מתקשר עושה את הדבר וחוזרת לשם
גם דברתי עם הרס"פ מקווה שירגע קצת מצביעות שלו כלפיי שבת שלום ותודה על התגובה מורי

למעלה