אוףףף כמה חבל

zamibc

New member
אוףףף כמה חבל../images/Emo10.gif

בהתחלה הם תמיד נראים מבטיחים מאוד, אולי זה בגלל המראה החיצוני הנאה, אולי בגלל שהם מאוד נחשבים ואולי בגלל שהמליצו לך עליהם. אבל עד מהרה (אבל רק אחרי ששילמת עליהם כמובן) ייתברר לך שהם לא מי-יודע-מה. דהיינו, המיץ לא שווה את הסחיטה (פטגם לא קשור
). הרי זה ברור שאני מדבר על הופעה מציקה שלא נראה לי שיש מישהו שהצליח לחמוק ממנה, והיא דיסקים שקנית ונוכחת לדעת שפשוט אינך אוהב (או לא מסוגל לשמוע במקרה הגרוע). דיסקים כאלה שיש לי: vdgg - H TO He JT - Songs From the wood ten years after - their first album איזה דיסקים כאלה יש לכם?

HelterSkelter1

New member
זה בטח לא בגלל המראה החיצוני

של האלבום
. NP - Semiramis - Dedicato A Frazz אחרי בערך חודשיים שהוא נח אצלי, רק היום האסימון נפל. גם עטיפה יפה וגם מוזיקה מצויינת. כדאי לשמוע באוזניות, ובעוצמה גבוהה יותר מהמקובל (לא חזק מדי כמובן), כי הסאונד אומנם באיכות די טובה, אך חלש. מומלץ. אגב, עמית, תודה על ההמלצה שכתבת פעם על Pearls Before Swine. קניתי באיחור מה את Balaklava לפני ימים מספר, וכל התשבוחות מוצדקות. יופי של פולק-פסיכדלי.

amit7349369

New member
טול (ג'טרו) קורה מבין עיניך!!

מצטער על השפה (פסיכומטרי
) אבל במקרה בחרת פה 2 דיסקים שאני ממש ממש אוהב. מה קרה לך? Songs From the wood - אחד הדיסקים הטובים של גטרו, מוזיקת ימי ביניים מאוד יחודי ,שירה מדהימה ומעל הכל החליל של איאן. Velvet Green- מעביר בי צמרמורת גם בפעם ה200 שאני שומע אותו! vdgg - H TO He- מעולה! על מה אתה מדבר לעזאזל, איזה שירה, איזה לחנים, אולי קצת פחות "מורכב" מ-Pawn Hearts אבל האלבום השני הכי טוב שלהם לדעתי (יחד עם Still Life). כמו שקורה הרבה פעמים 7-8 שמיעות נשנות והדעה עשויה להשתנות.

zamibc

New member
חוששני שעברתי את 7-8 השמיעות

סונגס היה האלבום השני שקניתי אי פעם ואפילו אהבתי אותו מאוד. אבל משהו בדרך השתנה והיום הוא, בלשון המעטה "לא מהאהובים עליי". לא יודע למה, פשוט משהו בסאונד מעצבן אותי. לגבי H TO HE אף פעם לא הצלחתי לאהוב, רק את קילר. אבל ודגג הם בכללי לא הקטע שלי. הרעיון היה לא דיסקים שהם גרועים, אלא דיסקים שאתה מצטער שקנית..

zamibc

New member
ואגב אם היית בודק..

היית מגלה שג'טרו היא אחת מהלהקות האהובות עליי, זה רק האלבום הזה שהוא בעייתי אצלי (ו-א פשיון פליי).

The West Star

New member
אלבום לא טוב

בתור חובב ג'טרו, שמעתי מתוך חובה את סונגס פרום א ווד, וזה בכלל אלבום ללא "נשמה" באלבומים אחרים של ג'טרו הייתה להם מוזיקה שממש הרגישו אותה, כשאני שומע את סונגס פרום א ווד, אני נעלב.

zamibc

New member
בלי נשמה??

מה זתומרת?? מזה בלי נשמה? חוצמזה לא הייתי מגזים.. (אני נעלב)

The West Star

New member
כאילו, מכני, לא נקשרתי אליו

והוא בעיניי יותר מכני מאשר מתעמק במהות עצמה.. לא יודע להסביר, זה לא עושה טוב על הלב כמו ת'יק אס א בריק למשל.

HelterSkelter1

New member
הבעיה עם סונגס לטעמי

הוא שהשירים הם שירי פולק, אך התזמור חשמלי לגמרי, כך שזה נשמע מוזר לעיתים. למרות זאת, רוב הלחנים באלבום מצויינים.

The West Star

New member
שניים עיקריים

ELP - Trilogy נחמד ולא יותר, ממש לא שווה את ה 70 ש"ח שהשקעתי בזה. אולי 40 או 50. לא אלבום שממש אהבתי. Mahvishnu Orchestra - Birds of fire שמעתי קצת את אינר מאונטינג פליים והתלהבתי. קניתי את הדיסק הזה, ורציתי לקפוץ מחלון גבוהה. ממש לא טוב, אגרסיבי מדי, מפחיד, וגם זה, מקלפלין "[סליחה על הביטוי] מאונן על הגיטרה"

zamibc

New member
לא יכולתי להסכים איתך יותר..

לגבי מהוישנו... בירדס אוף פייר פשוט אלבום בלתי נסבל..

JohnPaul

New member
אני לא יודע כמה פעמים שמעת את זה

אבל אני עדיין ממליץ לך לשמוע את זה שוב. זה שונה מהראשון, נכון. זה הולך לכיוונים שונים לגמרי מהראשון, והוא גם יותר מגוון. בכל זאת, אני מפציר בך להקשיב לזה שוב. וגם ל-Apocalypse שלהם, אם עוד לא שמעת אותו (וגם אם כן:))

amit7349369

New member
דייייייייייייייייייי!!!

מה קרה לכם אתם??? Mahvishnu Orchestra - Birds of fire !!! אמנם אני מכיר את האלבום מעט מאוד זמן ,אבל התאהבתי בו מהרגע הראשון,סאונד מעולה ,טונים גבוהים ונוקבים-אבל עם טעם טוב. אחד האלבומים האינסטרומנטלים היותר מרתקים ששמעתי!(לפעמים אני נוטה להשתעמם וללכת לאיבוד באלבומים חסרי מילים) אולי יש לכם עוד אלבומים מעולים שאתם רוצים להקיז את דמם???

Mr Mustard

New member
חייב להסכים עם הכוכב המערבי...

האלבום הזה הוא כל כך מכני שזה מפחיד, וג'ון ממש מאונן על הגיטרה, אין תיאור טוב מזה. האמת היא שגם את האלבום הראשון שלהם לא ממש אהבתי בערך מאותן סיבות, חוץ מהשיר הראשון, Meeting The Spirits, שהוא לא פחות ממדהים. Blind Faith, זה לא ממש פרוג, אבל בכל זאת ממש התאכזבתי מהאלבום. אני לא אגיד שנאי מצטער שקניתי אותו, אבל זה פשוט לא זה.

amit7349369

New member
In Praise of Learning

אם כבר פתחנו את הנושא, אני מאוד מעריך אותם, ואני בד"כ לא נרתע ממוזיקה מוזרה. אבל מסתבר שגם לי יש קווים אדומים(כן כן!) בהחלט מוזר מידי והקול של הזמרת זה כבר השיא ,הגיעו מים עד נפש.

B a z a

New member
יש לי הרבה כאלה

אפשר לחלק אותם ל-2: כאלה שהתאכזבתי מהם, אבל אני מאמין שיש בהם משהו שלא שמעתי ולא הבנתי עדיין, ויש כאלה שאני בטוח שאין בהם יותר ממה ששמעתי, ואני פשוט לא אוהב אותם. אני לא אחלק את הדיסקים ל-2 קטורגיות, אין לי כח לזה. הרשימה:(אני מסתכל על המדף תוך כדי שאני רושם אותם) Ahvak - Ahvak Anglagard - Epilog Camel - Snow Goose, Moonmadness Curved Air - Live Genesis - Live, The lamb, Trick of the tail Gentle Giant - Interview Gond - You Hatfield and the North - Hatfield and the North Island - Pictures Jethro Tull - Thick as a brick, Songs from the wood King Crimson - In the wake of poseidon, Lizard Marillion - Misplaced Childhood Mike Oldfield - Ommadawn Rush - Moving pictures Strawbs - Hero and heroine Sympozion - Kundabuffer U.K. - U.K Van der graaf generator - The least we can do is wave to each other אפשר להוסיף גם את ELP שיש לי 4 דיסקים שלהם - אני לא ממש אוהב את הלהקה אבל ידעתי למה אני נכנס ואני לא מצטער שקניתי אותם. עוד דיסק שאין לי אבל אני לא מבין על מה המהומה זה PFM - Per un amico אני אומר שוב - אלה דיסקים שבינתיים אני לא אוהב, יש סיכוי שאני כן אוהב אותם בהמשך. אם יש משהו מתוך הרשימה שאתם חושבים שאני חייב לשנות את דעתי בהקדם האפשרי - אתם מוזמנים להגיב.

amit7349369

New member
כן להגיב כן...

אני באמת לא יודע מאיפה להתחיל ,כ"כ הרבה אלבומים מדהימים בכל קנה מידה רשמת פה והתייחסת אליהם בביטול .אבל יש לפחות משהו אחד שחייב להיות קונצנסוס- Thick as a brick -והסיבה היחידה שיכולה להיות לזה שאתה לא אוהב אותו ,זה שלא שמעת אותו מספיק!! על Songs from the wood כבר הבהרתי את עמדתי לעיל. In the wake of poseidon-לא מבין איך אפשר לא לאהוב את האלבום המופתי הזה ,שמבחינת המבנה והרמה שלו מאוד מזכיר את קודמו in the Court ,ukph ולפי דעתי לא פחות טוב. Lizard -אלבום נהדר. PFM - Per un amico אחלה אלבום לפי דעתי להתחיל איתו,אם לא אהבת או אם האיטלקית מפריעה לך ,המלצתי אליך:הדיסק הכפול של ההופעה שלהם ביפן. הופעה מעולה עם הרבה מאוד מהשירים הטובים שלהם, איכות שמע מההכי טובות ששמעתי בהופעןת, הדיסק הראשון מעולה לפי דעתי.

למעלה