אוףףףף

eלוNפרית

New member
אוףףףף

אוף איזה יום עבר... האזכרה... אני שונאת את כל הרעש.. הדודים... הדודות. ובכלל אבא שלי לא רצה שזה יהיה בבית.. ואת זה אני עוד יותר שונאת... הוא עשה את האזכרה במקום שאני בכלל לא מרגישה שייכת... לא מרגישה קשורה..
ואחרי כל זה נכנסתי בערב לאינטרנט סתם כדי להרגע... ואז חברה טובה ביותר במקום שתשאל איך היה ומה שלומי שלחה אליי הודעה סתמית ושניה לא הגבתי לה.. אז היא אמרה טוב נמאס לי מהסינונים שלך... וחסמה אותי... אני רגילה לזה.. אבל היום?? דווקא היום שהיה לי כל כך קשה??? דווקא היום שחיכתי לאיזה שהוא יחס מינימלי? דווקא היום שציפתי למעט הבנה... אוף, אני שונאת להשמע בכיינית אבל זה כל כך כאב לי... זה ממש פגע בי.. אני כותבת והדמעות זולגות.. כל היום התאפקתי ומסתבר שלדמעות יש פה משלהן.. אוף, שאני נשברת אני מרגישה כזאת חולשה. אני לא אוהבת את ההרגשה הזאת.. אולי השינה והיום החדש שקרב אלינו יעשו לי טוב

eieee

New member
הי מתוקה אל תבכי..

כל כך מבינה אותך בנושא המעצבן הזה של האזכרה. בינינו בשביל מי זה? אשכרה בשביל אחרים. אצלי אבא שלי הרי לא מדבר על אמא שלי מאז שהיא נפטרה-כבר חמש שנים אבל ביום האזכרה הוא מצפה שנעשה אזכרה. אני השנה החלטתי שבית הוריי כבר לא עושה לי טוב (והוא גם רחוק מבית מגוריי) ובינינו אני לא צריכה את האזכרה לעצמי ולא לאחרים אני פשוט לא מגיעה אם אבא שלי יחליט לעשות. פשוט לראות אותו עושה הלווייה עם חברה שלו שיכולה להיות אחותי מחזיר לי הרבה סרטים. סרט אחד גדול. אז מה שאני אומרת עזבי את הדודים ואת כולם ולא בשביל שלמות של אף אחד אלא רק בשביל שלמות של עצמך. אמא שלך הייתה רוצה לראות אותך עושה מה שטוב לך. בהצלחה

Darkmatter

New member
../images/Emo24.gif

זה בסדר להרגיש שקשה, זה בסדר להיות חלשה... זה מאוד לגיטימי בהתאם למצב... מקווה שעכשיו יותר טוב לך...

מנסיון למדתי

שאנשים לא תמיד מודעים או לא תמיד וזוכרים מה עובר עלינו. אולי החברה לא זכרה שהיה יום האזכרה, ואולי היא פשוט לא מודעת לכאבים הגדולים, ואולי גם לה היה יום רע ... לכי דעי. אני בטוחה שהיא לא התכוונה לפגוע בך בצורה כזו. אולי אם תבהירו את הענינים ביניכן, יסתבר שהיא פשוט לא הייתה מודעת למצבך. בכל מקרה, טוב שבאת לכאן כדי שאנחנו נוכל לתת לך חיבוק גדול ומבין. ותמיד כשאת צריכה כזה, בואי לכאן.

eלוNפרית

New member
../images/Emo9.gif

תודה לכולם..! ברוך ה' עבר לי ואני מרגישה טוב יותר.. הזמן הוא תרופה להכל...

למעלה