אוףףףף אני שיטחי

רונן320

New member
אוףףףף אני שיטחי

הכרתי בחורה מקסימה !! אבל היום נפגשנו ופתאום התחיל להפריע לי ש....... החזה שלה שטוח, כמעט אין לה ציצים, הפכתי לקריר ומסתגר אוףףף

הכי טוב

למרות שהגודל אף פעם לא שינה לי, אבל ציצים קטנים זה אחלה

בשביל מה? ליצור אשליה?

ובוא נגיד שמעבר לצחוקים יש פה סיטואציה מעניינת, התשובה שלך לדעתי מוטעת, היא לא צריכה להסתיר את זה , זה מה שיש וזה הכל, אלא אם כן לה לא נוח עם זה.... לא אהבתי את התשובה.

נו, בחייך

ההודעה הזו אין בה שום נגיעה אמיתית מלבד לצחוק (העתק מדויק של הודעה אחרת מהפורום), שזה כבר
. למה התגובה שלך על הספוגנים זה ברור שזה צחוק וזה בסדר, אבל התגובה שלו לא? די לחרחר..

התגובה שלי על הספוגים

היתה אליו, לזה שלא עמד לו כי ראה שהיא שטוחה, אילו הוא הגיב בעניין החזיה המרופדת כתגובה אליה, לזו שהיא שטוחה. בסדר? ההסבר הזה מספק אותך? חחחחחחחחחחח יום נעים מירב.

רונן320

New member
יותר מידי פעמים ראיתי

שאותן בחורות שכותבות שזה ליגיטימי שבחורה תפסול על גובה מזדעקות כשבחור כותב שהוא מחפש בחורה עם חזה גדול. ניסיתי בצורה לא מוסווית ליצור דיון.

לעניות דעתי, בחרת בדרך לא מוצלחת

לפתוח דיון לגיטימי...
מה רוצה שאומר לך? שיש נשים צבועות? אתה יודע מה, יש המון יתרה מזאת, על אותה כמות הנשים הצבועות יש גברים צבועים למה? ככה. אפחד לא אוהב ביקורת שזה מגיע לחצר האחורית שלו. כשזה אצל השכן, כולם חוגגים ומדברים. אז גברים לא אוהבים את שיטות הפסילה הנשיות ונשים לא אוהבות את שיטות הפסילה הגבריות לומדים לחיות עם זה לא כולם נועדו לאהוב אותנו לא כולם נועדו להמשך אלינו next לכל אחד מאתנו יש זכות לבחור בן/בת זוג עפ"י קריטריונים שלו/ה כן מקובל על אחרים, לא מקובל - זו לא הבעיה. שורה תחתונה, ההחלטה היא שלנו. אתה רוצה חזה גדול? זכותך. היא רוצה גבר גבוה ממנה? זכותה.

פזית 1

New member
זה לגיטימי ביותר, באותה מידה שמשהו

אחר לא היה מצא חן בעניו או בעינה...

למעלה