אוףףףף אני שיטחי

Jen74

New member
בתור שטוחה

ניסיתי מרופדות, ניסיתי פוש אפ ושום דבר לא משנה את העובדות שהציצים שלי קטנים והבנות שלי אוטוטו עוברות אותי במידת החזה.
באמת אחרי הלידות החזה הכפיל ושילש את גודלו אבל בהמשך חזר לגודל המקורי

גלית35

New member
חבל שהיא לא ביקשה ממך להוריד../images/Emo20.gif

את המכנסים ולבדוק את ה
שלך

רונן320

New member
מ.ש.ל.

כמובן שלאשה זה סופר ליגיטימי לפסול על גובה . חחח אני את שלי היום השגתי.

תשוקית

New member
וגם על דברים אחרים...חמוד לכל אחד

זכות לפסול לפי מה עושה לו/ה או לא עושה לו/ה וזה בהחלט לגיטימי....

doodinke

New member
שורה תחתונה - אין מה לעשות

יש דברים שלנשים מותר ולנו אסור ככה זה

צריך דלי, ממי? ../images/Emo3.gif

כי אפשר גם להזכיר את רשימת הדברים שנשים צריכות כי גברים לא יכולים. כמו למשל הריון, לידה ושאר ירקות ומתאבנים....
אז ממש אין צורך לשלוף את קלף המסכנות ואי השיוויון. בכל הקשור לבחירת בני זוג, אין מותר ואסור. כל אחד עושה מה שטוב לו וזו זכותו המלאה. מי שמתלונן ומזדעק, יכול רק לקפוץ.... הגודל כן קובע, וזה תקף גם לחזה הנשי

שטחי או שקרן?

אם אתה הכרת אותה במטרה רצינית אז אולי יש בזה מידת שטחיות אבל אולי אתה משקר לנו ולעצמך ובכלל חיפשת רק עניינים והלכת חרמן וזה מה שהוביל אותך להתבאסות על הפנטזיה? אם זה כך, זה לא שטחיות... חוץ מזה אני לא פוסלת שטחיות במידה מסויימת, לפעמים זה בסדר, כשזה מבחירה

gilad269

New member
יש לי שאלה

אתה מחפש אהבה של בחורה או אהבה של ציצים?

אהבה היא מילה רחבה

אני למשל רוצה לאהוב את כל מה שיש בה , או לפחות חלק נכבד ואם הוא אדם למשל שלא חובב ציצים קטנים, סבבה, זה לא עושה לו את זה. לי זה לא ממש מפריע, אבל זה רק אני. השאלה שלך לא רלוונטית

כי

היא לא רלוונטית, זו שאלה כללית שבכלל לא קשורה לעניין, אם לא מצא חן בעיניו שיש לה חזה שטוח, זה לא מעיד על כלום, לא מעיד על זה שהוא לא מסתכל עליה ומסתכל רק על הציצים שלה.

רונן320

New member
אז למה פסילה על גובה היא ליגיטימית?

את מתחתנת עם 1:80 ס"מ או עם בחור ?

אז אתה שטחי או לא?

ביקשת אישור לפסול מישהי על סעיף ציצי קטן? או לא? אם על זה "יקום" ויפול דבר, כדאי לחתוך עכשיו, אבל אני מוצאת ששיטחי יעדיף שטוחה. סתם סתם בדיחת קרש. אם היא מקסימה ויש בה כל מה שאתה מבקש, ציצי הוא בעיני ענין שולי. תאר לך שהיו לה ציצים כמו של אנה ארונוב אבל היא היתה סתומה, מה תבחר? אני מקווה שזו לא שאלה רטורית בעיניך.

לא נראה לי שזה כל כך שטחי

כנראה שאתה לא נמשך לחזה שטוח ולא משנה כמה הבחורה תמצא חן בעינייך אם היא לא תעשה לך את זה מהבחינה המינית זה לא ילך בהצלחה להבא

למעלה