אוףףףףףףףף

black ross

New member
מחזיקה לך אצבעות...

עד עכשיו נמנעתי מלהגיב על הדברים שנכתבו כאן בגלל שאני כבר מכירה אותך ילדה ... אני יודעת שלא משנה כמה עצות תקבלי את לא תייחסי להם משמעות אלא אם את רוצה באמת ולכן אני את העצה שלי לא נתתי (למרות שאת יכולה לנחש אותה כבר) אבל באמת מרינוש כדאי שתתחילי לשים
למה שקורה מסביבך ... בובה יפה שלי אתמול זה היה א' היום זה ב' מחר זה יהיה ג' וכו'... כדאי שתתחילי ליישם חלק מהדברים כאן כי אני במקומך ..... אם החבר שלי היה מחליט להיפרד על דבר כזה אפילו לשנייה וחצי ומתחרט הייתי ***** כי עצם העובדה שהוא זורק את זה כל פעם שאתם מתווכחים רק מראה לך כמה הוא תופס אותך כמובן מאליו וכמה את ברת תחליף וזה ממש עצוב .... אולי אם פעם אחת את תגידי לו אתה יודע מה יאללה נפרדים ואל תתקשר אלי ותיישמי את זה אז הוא יבין שלהגיד בואי ניפרד זה לא משחק .... ואם הוא יילך ולא יחזור אז..... מאמי זה יהיה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לך כי זה רק אומר לך איך החיים שלך היו נראים אחרי החתונה ..... תחשבי על זה בובה שלי .... את יודעת שכל זה בא אך ורק מאהבה
אלייך ומדאגה..... שלך תמיד שירן

אני מסכים...

מרין... היום עשית צעד, והשגת חלק ממבוקשך. יישר כח ילדה. שימי לב למה ששירן אמרה. לא ייתכן כי בכל ויכוח יעלה הנושא של הפרידה... פעם אחת לכי על זה, ותבחני עד כמה הוא באמת אוהב אותך. אני מחזיק לך אצבעות, מייחל לאושר שלך, ומקווה שהכל יסתדר לך על הצד הטוב ביותר

ניקולי

New member
שירן

את גדולה מהחיים!!!!!!!!!!!!!!
אני חושבת אתת בטעות "ילדה" אני חושבת שאת הרבה יותר גדולה ממה שאת רק פשוט את נראת צעירה מאוד (יהמר לזכותך)...... אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןן ניקול*

black ross

New member
וי .... ../images/Emo99.gif

נשמה יפה שלי
התגעגעתי המון
שמעתי שאת עושה מסיבה לכבודי

שלום שלום שלום שלום...איזו הפתעה...

לראות פה פתאום את כולם... וואי...אני מתרגשת... טוב אז ככה... קודם כל מה שלומכם? מרין...מה קורה? טוב...אחרי שקראתי את כל ההודעות מסתבר שכבר לא נשאר לי מה לומר כולם צודקים... אז מה שבכל זאת נותר לי לומר זה שלעולם אל תוותרי על מה שאת רוצה, את בנאדם וגם לך יש זכויות. עכשיו התעוררתי, לא הייתי היום בעבודה...איזה בעסה...עכשיו לא ארדם כל הלילה...אני שונאת את עצמי. בכל אופן אני שמחה לראות פה את כולם.

mariana

New member
שירנוש מאמי

מה המצב? ההחלטה להיפרד היתה שלי והוא אפילו לרגע לא חשב על זה, הוא ניתק לי ואמר אני לא מדבר עם אנשים שלא יודעים מה רוצים מחיים של עצמם, אמר כשאני יהיה בוגרת אני אדבר איתו וזה מה שקרה אחרי שנירגענו דיברנו.

למעלה