black ross
New member
מחזיקה לך אצבעות...
עד עכשיו נמנעתי מלהגיב על הדברים שנכתבו כאן בגלל שאני כבר מכירה אותך ילדה ... אני יודעת שלא משנה כמה עצות תקבלי את לא תייחסי להם משמעות אלא אם את רוצה באמת ולכן אני את העצה שלי לא נתתי (למרות שאת יכולה לנחש אותה כבר) אבל באמת מרינוש כדאי שתתחילי לשים
למה שקורה מסביבך ... בובה יפה שלי אתמול זה היה א' היום זה ב' מחר זה יהיה ג' וכו'... כדאי שתתחילי ליישם חלק מהדברים כאן כי אני במקומך ..... אם החבר שלי היה מחליט להיפרד על דבר כזה אפילו לשנייה וחצי ומתחרט הייתי ***** כי עצם העובדה שהוא זורק את זה כל פעם שאתם מתווכחים רק מראה לך כמה הוא תופס אותך כמובן מאליו וכמה את ברת תחליף וזה ממש עצוב .... אולי אם פעם אחת את תגידי לו אתה יודע מה יאללה נפרדים ואל תתקשר אלי ותיישמי את זה אז הוא יבין שלהגיד בואי ניפרד זה לא משחק .... ואם הוא יילך ולא יחזור אז..... מאמי זה יהיה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לך כי זה רק אומר לך איך החיים שלך היו נראים אחרי החתונה ..... תחשבי על זה בובה שלי .... את יודעת שכל זה בא אך ורק מאהבה
אלייך ומדאגה..... שלך תמיד שירן
עד עכשיו נמנעתי מלהגיב על הדברים שנכתבו כאן בגלל שאני כבר מכירה אותך ילדה ... אני יודעת שלא משנה כמה עצות תקבלי את לא תייחסי להם משמעות אלא אם את רוצה באמת ולכן אני את העצה שלי לא נתתי (למרות שאת יכולה לנחש אותה כבר) אבל באמת מרינוש כדאי שתתחילי לשים