אוףףףףףףףף

mariana

New member
אוףףףףףףףף../images/Emo123.gif

נמאסו לי הבעיות עם אריאל. בטח גם לכם נמאס כבר ממני ועם הסיפורים שלי. עד כמה בן אדם יכול להיות שוביניסט??? אריאל בשום מקרה אוסר עליי לקנות רכב, למה? כי אני צריכה לחסוך את הכסף הזה לחתונה, עוד מזמן רציתי לקנות רכב כי קשה לי, עוד בזמן שהיינו פרודים, אחרי שחזרנו הוא לא מוכן לשמוע זאת, אני חושבת שלא בגלל החתונה אלה בגלל שלבחורה עוד לחברה שלו יש אוטו. הגעתי איתו להסכם שעל מנת לא לשכוח לנהוג אני ביקשתי שיתן לי מדי פעם לנהוג ברכב שלו, אבל... הוא לא מוכן לשמוע זאת, כי לדעתו מסוכן שבחורה נוהגת, אני מתפוצצת
, אז מה סתם עברתי טסט? סתם הטסטר נדלק עליי? מזה השטויות האלה? יש לי רשיון כבר מעל שנתיים ואני יכולה לספור ביד כמה פעמים נהגתי ברכב. ושוב אני אומרת לו שאני אקנה רכב שוב מתחיל הריב. אז החלטתי מאתמול לא לעלות לרכב שלו אלא כל מקום ללכת ברגל. כמובן גם בגלל זה יש ריב. איך פותרים את הדבר הזה? ואל תגידו לי לדבר איתו כי זה לא עוזר. אני רוצה לעשות לו דווקא ולקנות רכב.

@@

New member
לעשות דווקא, זה לא פתרון!

ואם את אומרת שאין מצב לדבר איתו כי הבן אדם אטום להקשבה, אז ... תעשי מה שנראה לך נכון לעשות. אם את באמת רוצה לקנות רכב וזה לא יפגע במצבכם הכלכלי לעתיד, אז תקני, אלו חיים שלך ותעשי מה שנוח לך.

מאו יין

New member
../images/Emo24.gif זה לא נמאס...זה חבל!!!

מרינוש! קודם כל שךום לך פרח יפה... אני מרגישה שאני חייבת לך התנצלות כי הרבה זמן "לא הייתי פה" ורק בדיעבד קראתי שעברת ניתוח?!???
הכל בסיידר ממוש???? את כמובן לא חייבת להכנס לפרטים אם את לא רוצה ...אבל אני מקווה שזה לא היה משהו רציני ושעכשיו כבר הכל בסדר!!!
אז מה? עדיין הבעיה בנושא הרכב מככבת אצלכם?!?!??..... כמובן יקירתי שאת צודקת במיליון אחוז על זה אין בכלל ויכוח, השאלה היא רק איך גורמים לאריאל להבין שאת צודקת ושגם אם הוא לא חושב שכרגע זה הזמן מבחינה כלכלית לקנות רכב (בגלל החתונה) עדיין מגיע לך לממש את זכות הנהיגה שקיבלת ממדינת ישראל אחרי שעברת טסט כשר למהדרין... את יודעת? מצד אחד אני ממש לא בעד לעשות דווקא , אבל מצד שני איך גורמים לו להבין שיש לך זכויות מסויימות שהוא לא יכול למנוע ממך כמו נהיגה??? אין לי פתרון קסם לאריאל ולעקשנות שלו ולדעות שלו ( הוא מבין שזה ממש פרימיטיבי לא לתת לאישה לנהוג????? כמו שזה פרימיטיבי לא לתת לאישה ללמוד, נגיד, מה אנחנו באיראן????????) אולי יש מישהו אחר שאריאל מאוד מעריך את דעתו שיכול לשוחח איתו על הנושא??? ולהסביר לו שזה ממש אסור למנוע מ"האישה" לעשות כל מיני דברים שנשים בכל העולם עושות יומיום... בהצלחה יקירתי!!!! (אני יודעת שזה קשה, סביר להניח שלא תוכלי לעולם לשנות אותו, נסי להתמקד בדברים הטובים שיש לכם ביחד...)

בגיל 8 מפסיקים עם הדווקא

אל תעשי שום דבר כזה בכל מקרה אם אני הייתי במקומך עם כל הכבוד הייתי עושה חושבים על סידרי העדיפויות שלי לכסף קודם כל (בראיה כללית עם הוצאות חתונה והכל הכל מסביב.... בית????) ואם הייתי חושבת שיש מצב לרכב הייתי מושיבה אותה ולא מדברת או מסבירה אלא מודיעה שאני כל זמן שאני ברשותי והכסף שאצלי בחשבון הוא עדין שלי ולא משותף של שנינו אני חושבת שאני צריכה רכב ואני אכן אקנה לי אחד הוא יכול להתרגל לרעיון או לא זה המצב.

מרין...

לא רוצה להגיד לך מה לעשות דווקא למקרה הזה... מתוך ניסיוני אני רק רוצה טיפה להגיד לך מה יהיה הלאה. הרי אתם עומדים להתחתן... וכל אותם דברים שמעצבנים עכשיו, שאתם עדיין לא נשואים יהיו מעצבנים פי 1000 אחרי שתתחתנו. אם אריאל, ויהיה מקסים ככל שיהיה, שולט בחייך ביד רמה עכשיו, שעדיין אתם לא נשואים, לא תחת קורת גג, ולא תחת חשבון בנק משותף, תארי לך מה יהיה אחר כך. תארי לך מה יהיה כשאחר כך תרצי דבר כלשהו, והוא לא בדיוק יהיה בסדר העדיפויות שלו, האם תוכלי לרכוש אותו ? וזה ללא שום קשר, שגם את עובדת, שגם את מפרנסת... האם זה פייר מרין ? האם כך זה צריך להיות ? דעתי היא, כי את צריכה לקבוע כללים כבר עכשיו, מתוך מחשבה לעתיד. מתוך מחשבה איך חייך המשותפים שלך איתו ייראו. מרין, את בן אדם עצמאי. אסור שאדם אחר יקבע לך איך לחיות את החיים שלך, גם אם הוא בן הזוג שלך. יבוא היום, שפשוט תתפוצצי מזה... ואז... אז מה יקרה ? אולי תהיי נשואה לו, עם 3 ילדים, משכנתא חונקת, וללא עצמאות כלכלית ומקצועית... אז כבר תהיי משועבדת, לא תוכלי לשנות דבר, ומותק... פשוט תנבלי... וזה כל כך חבל... מרין... אל תתני לאף אחד לקבוע לך איך לחיות את חייך. הסוד לזוגיות טובה הוא "שניהם ביחד וכל אחד לחוד". אם היום את זקוקה לרכב, את צריכה לקנות רכב. אם יש לך מספיק כסף משלך כדי לקנות רכב, אל תשאלי אף אחד... תקני רכב וזהו !!! זה לא עניין של דווקא, זה עניין שאת אדם עצמאי לעזאזל. אני מקווה שאני לא מכעיס אותך מרין, אבל העניין הוא שמתוך הסיפורים שלך העתיד כל כך ברור לי, שמכאיב לי לדעת את זה. בהצלחה ילדה... אנא... שמרי על עצמך... אנא שמרי על עצמאותך, למען עתידך. את כל כך צעירה... וזה כל כך חבל שתמצאי את עצמך בגיל 30 מתוסכלת ואומללה.

עכשיו כשאני קוראת מה שכתבת

בפעם שניה (חייבת לציין) זה פשוט ונכון חתונה לא אומר איבוד האני המקורי אלא הצטרפות של האני של בן הזוג לדרוך ממך "להמחק" לגמרי לא פייר מצידו ולא נכון לעשות

mariana

New member
חבר'ה אמרתם דברים

כל כך קשים וכנראה נכונים. כל הזמן יש לנו בעיה עם זה, הוא לא קובע לי אף פעם בחשבון אני עושה מה שאני רוצה, הוא פשוט רוצה שנחסוך את הכסף הז ביחד לעתיד שלנו שככה מהר נוכל לעזוב את בית הוריו. ודבר שני כל מקום שאני רוצה להגיע אליו הוא לוקח אותי הוא בכלל לא מגביל אותי בקטע הזה אבל אני רוצה גם לנהוג, אני אוהבת את זה. אנחנו הולכים ביחד לרענון נהיגה פשוט עצוב לי שכל הבנות מעודכנות בכל הכבישים ואני כמו טומטום יושבת ורוצה לספר גם סיפורים משלי ואין לי. הוא אומר דבר כזה שהוא יקנה רכב אחרי החתונה אוטומט לשנינו, אין לו בעיה שאיך שאני נוהגת אבל מפחיד אותו עליי בגיר רגיל. אני אומרת לו שהוא לא מאמין בי אבל הוא טוען שבכבישים אין להאמין כי הוא מאוד מפחד עליי. הוא נותן לי לנהוג ברכב שלו מדי פעם אבל כמובן כל הדרך הוא לחוץ מאוד ומעיר לי על כל דבר. אני באמת מודה לכם, אתם עוזרים לי מאוד ועכשיו אני בוכה

מאמי...

אל תבכי... בבקשה... אבל את מפספסת את הנקודה... מרין... הוא לא צריך לתת לך !! את לא צריכה את רשותו... הוא לא צריך לקחת אותך ממקום למקום, את צריכה להיות מסוגלת להגיע לבדדדדדדד !!! (כי אולי עוד 5 שנים, כשתהיו נשואים הוא יתרגז וסתם לא יבוא לו לקחת אותך לשום מקום) מרין מתוקה... שימי לב לפואנטה... את צריכה להיות אדם עצמאי בתוך הזוגיות.

mariana

New member
מה אני אעשה שאני אוהבת להיות

עיורת. אני באמת לא כל כך סובלת איתו אבל הוא טוען שאחרי חתונה הוא קונה אוטו אחר אוטומט אם לא אז אני אקנה מה שאני רוצה. זה ההסכם שהגענו. אבל עדין יש לנו דיבור חשוב היום

מרין בלי להיות מגעילה אני אספר לך

שלפני שהכרתי את ניר יצאתי עם מישהו זמן לא קצר (חמש שנים) והוא איך להגיד היה... חסכן .... ושאלת אותי מה אחרי שנתחתן (דיברנו על חתונה) כל מה שתרצי תקני לך? אמרתי לו כן כל זמן שאני עובדת בשביל הכסף הזה וההוצאות האלו לא יפגעו בנו כזוג אני בהחלט אקנה לי כל מה שאני חושבת לנכון לקנות לי ברור לך שלא התחתנתי איתו. היום ניר ואני מנהלים כל אחד את החשבון שלו והחלוקה לתשלומים והאחריות על הכסף שנוגע לבית כמובן נופלת על שנינו באופן שווה ובכל זאת אני לא צריכה לתת דין וחשבון . חתונה לא אומר איבוד הזהות העצמית שלך

מרין...

היום את לא סובלת, ואני מאמין לך. כי היום האהבה פורחת, והכל נראה ורוד, וחוץ מזה את עדיין גרה עם ההורים. דפוס ההתנהגות שאת מתארת, יוביל לסבל ודאי !!! את שומעת אותי ?
ודאייייי !! מרין... אל נא תכעסי עלי שאני כותב לך דברים בוטים... אני פשוט יודע ! כל כך יודע !!

מרין

אין לי את כל הזמן לקרא את כל התגובות אז יכול להיות שאני אחזור על דברים מסוימים העניין עם האוטו זה לא עניין שובניסטי זה עניין של קנאה זה שהוא לוקח אותך לכל מקום ולא מגביל אותך גם מוכר לי ותאמיני לי היום אני יודעת שזה לא מנחמדות ככה הוא יודע עם מי את ולאן את הולכת מתי את הולכת ומתי את חוזרת ותאמיני לי זה לפני הנשואים והעצמאות תילקח לך כל פעם עוד קצת לפי כל מה שסיפרת עד עכשיו ואנחנו ניסינו לענות לך בעדינות כי אנחנו יודעים עד כמה את אוהבת אותו ולא חשוב מה שנגיד את תמיד מנסה ליפות את הדברים אחרי שאת נרגעת אז אני לא אומרת לך מה לעשות ואני לא אומרת שאין עתיד השאלה אם עכשיו את מתפוצצת מה יהיה אחרי שתהיי אשה נשואה ואם לילדים והמצב הכלכלי נכון להיום הוא קשה כמעט לכולם מה יהיה אז בהצלחה יקירה אוהבת

מאו יין

New member
מרינ'צ'ו אל תיבכי ילדה../images/Emo24.gif

עכשיו הבנתי מדברייך משהו שלא שמתי איליו לב מקודם, שאריאל "מגביל" אותך מדאגה ולמי שלא מבין זה יכול להשמע כמו סתם תרוץ להתנהגות שתלטנית מצידו עליך, אבל אני מכירה את זה מעופר שלו יש "קטע" אחר שהוא תמיד מסביר את ה"קטע" הזה בכך שהוא נורא נורא דואג לי, עופר , אם אני לא עונה לו כשהוא מצלצל אלי לפלאפון הוא פשוט מצלצל ומצלצל אפילו 20 צילצולים רצוף עד שאני יענה לו, וזה לא משנה אם הוא יודע בדיוק איפה אני ומה אני עושה ( לדוגמא הוא עשה לי את זה כשהוא בעבודה ואני בבית באמצע טיפול פנים עם הקוסמטיקאית שלי.... וכל הפנים שלי מכוסות בחומרים ומטפחות...) את חייבת להסביר לאריאל שכמה שזה מרגש אותך לדעת שהוא כל כך אוהב אותך ודואג לך, את חייבת להיות חופשייה והוא חייב לתת לך את החופש הזה אחרת תיהי פשוט אומללה והוא לא רוצה בכך.... אל תבכי מתוקה

ניקולי

New member
מרין נשמה

תראי ראיתי שרשמו לך שלעשות דוקא זה לא פיתרון ונכון הם צודקים ... תראי אתם עומדים בפני חתונה ולהחזיק רכב זה מותרות למי שאין, יש לכם רכב אחד אצל אריאל ולדעתי למרות שאת רוצה רכב זה דיי והותר . ושוב לא בגלל שאני חושבת שלך לא מגיע רק שעכשיו אריאל דואג לחתונה מלבד זאת זה שאריאל חושב שלך לא מגיע רכב בגלל שאת אישה?? זה דבר אחר פה את חייבת להעמיד אותו במקום כי היום זה רכב מחר זה יהיה משהו אחר.. אישה יכולה לעשות כמו ואף יותר מאר גבר.. ואת זה את יכולה להראות לו.. רק מה תעשי לי טובה אל תריבו.. טוב?? אוהבת את שניכם ניקול*

mariana

New member
היי

אני מבינה את המצב שלנו זה באמת מותרות ואני לא רוצה לקנות רכב אבל זה מה שהוא מלאץ אותי לעשות. כשהוא היה באילת הוא יכל להשאיר לי את הרכב אבל לא!!! לפחות שיתן לי לנהוג יותר כי אני שוכחת לנהוג, זאת הכונה שלי. הוא טוען שהוא מפחד עליי ולא רוצה לתת לי לנהוג בגלל הפחד, אני מנסה לדבר איתו אבל הוא עומד על שלו, אפילו כבר דיברנו על פרידה, כי אני לא יכולה להישאר עם העקשנות שלו כמה שהוא דואג לי. מה יהיה כשיהיו ילדים? הם יצטרכו טיפולים ובדיקות למיניהם מי יקח אותם? האבא??? לא אז אני לא אסחב איתם באוטובוסים ולא סתם ביזבזתי 4 אלף בשביל רשיון הארור הזה. ולמה אין לך מצב רוח?

ניקולי

New member
את צודקת בהחלט

תראי מותרות כבר אמרנו.. להעמיד אותו במקום גם אמרנו... אני חושבת שאת צריכה לדבר עם אריאל ולא לריב איתו פשוט להסביר לו את מה שאת מסבירה לנו כאן.. שרכב זה חובה היום.. אני יודעת מה זה כשיש לי שני ילדים שיהיו בריאים ואני צריכה לקחת אותם לכל מיני בדיקות ואני לא יכולה להגיע בגלל שאין לי רכב... תאמני לי זה קשה מאוד ואני לא מאחלת לך להיות במצב כזה יחד עם זאת אני יודעת שזה קשה לקנות רכב כרגע ועוד לי אין בכלל רכב לא לי ולא ליהודה.. ככה שאני בכלל בבעיה... מרין אני מניחה שברגע שתצטרכי רכב ע"מ לקחת את הילדים שלכם לאן שהוא.. אריאל כן יתן לך את הרכב שלו או ש... יפסיד יום עבודה וילך איתם....

sidi

New member
עכשיו תורי

ובכן, הרבה אין לי מה להוסיף כיוון שכבר כולם כתבו לך אבל אני חושב שאני מזדהה מאוד עם מה שמיקי כתב לך. על תוותרי על העצמאות שלך ועל מה שאת רוצה וחושקת, ולרצות לנהוג ולהשתמש גם ברכב שלו זה לגיטימי וכל העניין של הדאגה זה בולשיט אחד גדול פשוט תירוץ.

mariana

New member
טוב אז העידכונים

אחרי שהיו צרחות וניתוקי טלפון, הגענו להחלטה להיפרד אבל כמובן הוא הבין שהוא עושה שטות שבגלל אוטו הוא מתוכח איתי, הסברתי לו הכל אמרתי לו שהיום זה רכב מחר זה משהו אחר, הוא הסביר שאף פעם הוא לא הגביל אותי פשוט הוא בן אדם שלא אוהב שמישהו אחר נוהג לו באוטו אני כמובן לא ויתרתי והמשכתי להסביר את הרצון שלי, הגענו להסכמה שאני נוהגת באוטו שלו יום שלם פעם בשבוע יום שאני אבחר. ואחרי החתונה נקנה אוטו יותר טוב אוטומט(כי כרגע יש לו מסחרית לעבודה) אם לא אז אני קונה לבד. זהו.

למעלה