קופסא קומותיים זה אחלה רעיון אבל לא עם הקופסא הזו, זו קופסא לטישו
ה היוצרת New member 28/9/04 #21 קופסא קומותיים זה אחלה רעיון../images/Emo24.gif אבל לא עם הקופסא הזו, זו קופסא לטישו
ה היוצרת New member 28/9/04 #22 סוף הסיפור........... חיממתי את הקופסא עם פאן, הפעלתי קצת כוח והופפפפפפפפפפפ.... המכסה נפתח!!!!!!!!!!!!!!!! כמובן שמיד שפשפתי קצת עם נר, כהצעתה של פיית מרציפן, ועכשיו המכסה מחליק על המסילה... לה... לה ותודה שהגעתם עמי עד הלום
סוף הסיפור........... חיממתי את הקופסא עם פאן, הפעלתי קצת כוח והופפפפפפפפפפפ.... המכסה נפתח!!!!!!!!!!!!!!!! כמובן שמיד שפשפתי קצת עם נר, כהצעתה של פיית מרציפן, ועכשיו המכסה מחליק על המסילה... לה... לה ותודה שהגעתם עמי עד הלום
T t o b i New member 28/9/04 #23 לי זה קרה עם אמייל קר ומצאתי את עצמי עם סכין יפנית נעוצה בכף היד אם אני אזכור אני גם יעלה בערב תמונות של הצלקת...
לי זה קרה עם אמייל קר ומצאתי את עצמי עם סכין יפנית נעוצה בכף היד אם אני אזכור אני גם יעלה בערב תמונות של הצלקת...
נ ניצנץ1 New member 28/9/04 #24 זו תיתי מהמחשב של ניצנץ יללה, יללה טובי... כולם יודעים שפשוט רצית לתקוע לעצמך סכין ליד והעבודה היא תרוץ עלוב
זו תיתי מהמחשב של ניצנץ יללה, יללה טובי... כולם יודעים שפשוט רצית לתקוע לעצמך סכין ליד והעבודה היא תרוץ עלוב
S smady a New member 28/9/04 #25 יוצרת אמרתי לך פאן. כפרות אצלי משמש לא לשיער. לאלף ואחד דברים אחרים. אבל לא לפאן לשיער. יופי שהצלחת.
ה היוצרת New member 28/9/04 #26 ../images/Emo24.gif חבל רק שלא ניסיתי קודם עם הפאן... חוק מרפי, הדבר הנכון תמיד יהיה ארחון גם אצלי הפאן לא משמש לפאן כבר כמה וכמה שנים
../images/Emo24.gif חבל רק שלא ניסיתי קודם עם הפאן... חוק מרפי, הדבר הנכון תמיד יהיה ארחון גם אצלי הפאן לא משמש לפאן כבר כמה וכמה שנים