אוףףףףףףףףףףףףףףף.........

היוצרת

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףף.........

מה התרופה לקופסאות שנידבקו מהלכה??????? נדבקה לי קופסא ואני לא מצליחה לשחרר את זה!!!!!!!!! למישהי יש פתרון???????

eytcor

New member
../images/Emo6.gif מה שלא הלך בפטיש 2 קילו......

בטוח ילך בפטיש 5 קילו...... סתםםםםםםםם אני מעריך שאת מתכוונת בהמכסה נדבק לקופסא, הלא כן? אם כך אני מציע לך להכניס מברג בין המכסה לבין הקופסא ולהתחיל להרים (שפת המכסה קצת תתעקם אבל לא נורא). לסובב במעט את הקופסא ולחזור על הפעולה. בסוף זה יוצא. המכסה קצת עקום, אבל שסוגרים את הקופסא נותנים מכות קלות עם פטיש (לא בפטיש 5 קילו) על המכסה וזה מתישר.

היוצרת

New member
תודה, אבל מברג במקרה זה לא יעזור

כיוון שזו קופסא של טישו והתחתית נדבקה למסילה!!!

eytcor

New member
אולי אציטון?

הבנתי ששום דבר (חוץ מצפורנים) יכול לעמוד מולו.

היוצרת

New member
שום כוח עד עכשיו לא עזר....

עלה לי איזה רעיון לראש ואם זה יצליח אז אספר לכם, אם לא יצליח אנסה את האצטון.

smady a

New member
ננסה ככה להמיס מעט את הלכה.

מה כבר יכול לקרות. ואם לא ילך אז נעשה הפוך הכניסי למקרר לא לא הכל יתקשה.אמממממממממ פאן כן כן פאן.

אני מאמינה ברפואה מונעת

גם לי בעבר נדדבקו קופסאות ומכסים ושחרור עם מברג גרם לקילוף צבע במקרה הטוב ולפגיעה בעץ במקרה הרע . מאז למדתי את שיטץ הרפואה המונעת . אחרי שהלכה מתייבשת אני משפשפת את שולי הקופסא ושולי המכסה בנר שבת רגיל . השוליים מתכסים בשכבת שעווה דקיקה שלא פוגעת במראה של הצבע אבל מונעת הדבקויות . נסו ותהנו.

היוצרת

New member
פייה יקרה, אחלה רעיון ../images/Emo51.gif

אבל בינתיים מה עושים עם מה שכבר נדבק???????

היוצרת

New member
טוב, אז בינתיים מרחתי את כל

הקופסאות שלי בנר ועכשיו רק נשאר לשחרר את קופסת הטישו הסוררת...

היוצרת

New member
טוב אז ככה, אתמול בלילה הכנסתי

את הקופסא למקפיא, אבל.... נאדה!!!!!!!!! היום אנסה לחמם עם הפאן, אם גם זה לא יצליח, אז אני הולכת על שיטת הפטיש ומורידה עליו פטיש 5 ק"ג

יוצרת, סליחה לא אל הפטיש התכוונתי.

לא יודעת לייעץ לך, אבל מאחלת הרבה הצלחה . כמה מתסכל לעבוד וליצור עבודה מהלב ובסוף להיתקע ככה - תרתי משמע.... בהצלחה.

תנסי עם סכין עם שפיץ חד (בזהירות)

ולאו דוקא בכוח. תנסי להכניס את החוד עם סיבוב כזה? ככה אני הצלחתי לשחרר בזמנו. אבל בזהירות רבה!!!!

היוצרת

New member
סכין לא תעזור כאן כיוון שהקופסא זו

קופסא לטישו והבסיס נדבק למסילה.

למעלה