ובנוגע לאזרחות ...
היום במקרה, המורה לאזרחות, תופס אותי במקרה בהפסקה ואומר לי שהייתה טעות בציון שלך ואתה צריך לקבל פחות
... אבל אז ההבעה שלו משתנה והוא אומר " אני אתן לך 90 בכל זאת" (למרות שהייתי צריך לקבל פחות מ 85 בערך)והוא גם מסביר למה וזה מה שקרע אותי מצחוק
- הוא אומר שהוא רואה בי תלמיד עם כישורים גבוהים ויכולות טובות (למרות שאת רוב הזמן בשיעורים שלו אני מבלה על השולחן - בשינה, או בניסיון לישון בכל אופן ....), ומבחינתו, "כבר ניצחתי" - WTF?! מה אנחנו פה במרתון ? זה בי"ס - תתאפס !!! ואני כבר הרגשתי שאני חייב לעוף ממנו כמה שיותר רחוק , שלא ימציא עוד משהו ואז באמת הייתי מתפרץ מצחוק מול הפרצוף בולדוג שלו . . . כבר חשבתי לזנק למטה מהקומה השנייה - היו לי את כל התנאים - הדלת הייתה פתוחה , הייתה רוח מזרחית שבמקרה הגרוע ביותר הייתי שובר ... זרת ... אבל אני החלטתי לחכות עד שהוא יסיים עם הדברים השטותיים שהוא מדבר ואז ... נמלטתי משם כל עוד נפשי בי !!! ובזאת אני חותם במסקנה - אף פעם אבל אף פעם ! לא לחשוב אפילו בכיוון של ללכת ללמוד הוראה !!! אפילו לא להתקרב לסמינר הקיבוצים בת"א שאני לא אחשוב חלילה על להיכנס ולראות מה הולך שם ! , זה רק מראה שאחרי שאתה מורה 10 שנים בערך משהו בראש שלך זז (הרבה ברגים/שייבות/ משתחררים) ואתה פשוט נהיה דוגמת המורה שלי לאזרחות ...