אוףףףףףףףףףףףףףףףף

crusher

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףף

(זאת הולכת להיות עוד אחת מהודעות הדיכאון האלה) אין לי כוח יותר לבצפר הזה, עכשיו בכלל הפילו עליי לוח מבחנים כזה מפוצץ וקשה... בחודשיים יש לי בערך 12 מבחנים שכוללים ספרות, הבעה אזרחות תנך... ואנגלית... כבר נמאס לי מכל זה אני כבר לא מסוגל ללמוד כמו שצריך, גם כן היום היה לי מבחן בספרות על חומר כזה קל וכנראה אני אקבל בו בערך 70 (במקרה הטוב)... אין בכלל זמן לנשום אני קופץ מחומר של מבחן אחד לחומר של מבחן אחר... וזה רק נהיה יותר קשה, ושתבינו המורים אצלנו בכלל לא באים לקראת התלמידים, הם באים לדכא אותם עוד יותר, ככה שהציונים יורדים, לא מספיק כלום בחומר ובסוף מי נדפק
אנחנו התלמידים אלה שצריכים להשלים בסוף את כל החומר לבד כי המורים מנאייקים... נשבר לי כבר מכל זה, אני כבר מת לסיים את הבצפר הזה ולא לחזור אליו לעולם

*superstar*

New member
אתה דואג מאנגלית?

מה יש ללמוד באנגלית? או שיש לך את זה או שלא. זה לא כמו הסטוריה או ספרות שאתה חורש ויודע. גם לי נשבר. ממש אבל. אין ברירה.

crusher

New member
אמממ

אנגלית של חמש יחידות... זה בכל זאת קשה... נכון שאומרים שאין מה ללמוד, אבל זה הקטע המלחיץ... לא יכול להיות מקצוע שיתבסס רק על הרעיון שאין מה ללמוד ואם יש לך את זה אז תצליח ואם לא אז נדפקת (
) כאילו מה? מה עושה תלמיד בינוני+ כדי לשפר את הציון שלו באנגלית
מה נגזר עליי ציונים מחורבנים (60-80)
משהו דפוק כאן, אתם לא חושבים
משהו קטן בשביל שיהיה סוף נעים: עשיתי בגרות חורף במתמטיקה, ועד סוף השנה אין לי יותר מתמטיקה (בדקתי את התשובות שלי אחרי המבחן והכל יצא נכון... אני מקווה שהציון יהיה בהתאם)

crusher

New member
אז ככה

אני רואה מלא סרטים (הרבה בלי תרגום)... לגבי הדיבור... אין לי בעיה בדיבור אבל שני הדברים האלה לא ממש עוזרים כשזה מגיע למבחן...

*superstar*

New member
בטח שזה עוזר..

גמני 5 יחידות אנגלית, וזה שאתה משתמש באנגלית ביומיום שלך כן עוזר.

Ez sLeeP

New member
למעשה לא כ"כ.

הבחינה באנגלית בודקת את כושר הביטוי שלך בכתב (שהוא להבדיל מכושר הביטוי בע"פ, דורש מחשבה נוספת) ואת כושר הדקדוק שלך. לא כולם התברכו ביכולות מצוינות גם בתחום הכתוב וגם בתחום ההבעתי-בע"פ. היום בבחינה של ספרות אנגלית הבנתי שהאנגלית שלי מאוד מוגבלת. ככל הנראה, אני אוכל להסתדר מצוין בשפת יומיום, אבל בכל הנוגע לכתיבה, דבר שאני אוהב לעשות, אני ממש לא מתקרב לרמות של הידע המילולי, או האסוציאטיבי שיש לי בעברית. ברור שאמור להיות הבדל, אבל לא ניכר כזה. יש לי קושי במציאת מילים נרדפות, בעת הכתיבה. ואני נחשב טוב באנגלית. זה זוועה. אני צריך לקרוא יותר באנגלית. חור בהשכלה.

*superstar*

New member
אז זהו, שזה לא מספיק רק לדבר וזה..

ברור שצריך לקרוא. זה הכל אוצר מילים ולדעת איך להשתמש בו. כמו שאמרתי- או שיש לך את זה או שלא.

Nimst

New member
לא נגזר עלייך ציונים בינוניים +

בהחלט אפשר לשפר. זה לא בדיוק "או שיש או שאין" - נכון שיש אנשים עם קליטה יותר טובה ופחות טובה לשפות, אבל גם מי ש"אין" יכול להגיע לציונים נחמדים.. הדרך הכי טובה תירגול מבחני בגרות ואנסינים. פשוט לשבת ולעשות כמה שיותר, ואח"כ לתת למישהו לבדוק ולראות מה היו הטעויות. וכמובן, קריאה משפרת פלאים אנגלית - גם גרמר וגם ספלינג. אבל לפני שקוראים צריך להגיע לרמה מסויימת של אנגלית. אם כל מילה שלישית צריך לבדוק במילון - זה לא כיף. אגב, 99 בחמש י"ל בכיתה י
(אמא שלי מורה לאנגלית)

Stillwater

New member
../images/Emo4.gif

אני צריכה להגיש מחר איזה ריקוד מפגר בספורט וממש, ממש אין לי מושג מה לעשות!!! יש לי כבר שיר...אמא רוסיה של בתולת הברזל (חחחחחחחח, טוב!... (Iron Maiden-Mother Russia אבל אין לי תנועות! וזה צריך להיות עם חפץ! מה עם חפץ??? חשבתי אני אעשה לה ריקוד בסיגנון מלכת סאדו מזו עם שוט והבגדים והכל...אבל בסוף התחרטתי! נו, בחייאת! מה זה לעשות ריקוד עם חפץ?

Stillwater

New member
מה אני אעשה...

והיא לא רוצה שאני אעשה לה התעמלות קרקע בלי חפץ למרות שאני דווקא עושה התעמלות קרקע וכל האלמנטים מצויין! גם כן אנשים שגרים בצור יגאל...

למעלה