אוסקר 2015!!!

מיכאל1411

New member
המועמדים לאוסקר

טרם ראיתי את 'מלון גרנד בודפשט' ואין סקרינר של איסטווד החדש, אבל רשימת הסרטים נשמעת לי לא משהו בכלל.
בירדמן לבטח יקח, אין לי ספק, הרי הוליווד מעניקה אוסקר לסרטים בינוניים כבר כמה שנים ברציפות. אז זה סגור.
אגב, משחק חיקוי והתיאוריה של הכל? דה פאק? יש להם טריילרים חלשים ושמעתי שהם סרטים מפוספסים.

בימוי - בירדמן. הצלם עשה את הסרט אבל איניאריטו עומד מאחורי הכוונות.

שחקן ראשי - תנו למייקל קיטון, מגיע לו.

שחקנית ראשית - מריון קוטיאר או ג'וליאן מור. קרב מעניין.

שחקן משנה - ג'יי.קיי. סימונס, יש ספקות?

שחקנית משנה - לא יודע, פטרישה ארקט הייתה לא רעה ב'התבגרות'

צילום - אידה ובירדמן ראש בראש

alco

New member
למשחק החיקוי אין סיכוי לזכות בסרט

"התבגרות" לוקח- סגור.
אם כבר איום אז "בירדמן" אבל סיכוי קלוש..

Cold WAR Kid

New member
דוקא נראה לי שתהיה הפתעה פה

בירדמן יקח סרט ולינקלייטר במאי כי באמת מגיע לו על העבודה החדשנית והמפרכת.

ערן1987

New member
אני חושב שאתה לא מעריך מספיק את "בירדמן"

"בירדמן" אמנם נמצא מאחורי "התבגרות" אבל בוא נגיד שזו לא תהיה הפתעה גמורה (לפחות כרגע) אם הוא יזכה בסופו של דבר. אני חושב ש"משחק החיקוי" יכול להרוויח מפיצול הקולות הזה ולהפתיע, לדעתי הוא כרגע במקום ה-3.

alco

New member
לדעתי יש ל"מלון גרנד בודפשט" סיכוי גבוה יותר מ"משחק החיקוי"

לרעתו נזקף העניין שהכוכב הראשי לא מועמד בקטגוריית משחק.
מי בכלל חשב שבראדלי קופר יהיה מועמד? חשבתי שיש סיכוי גבוה יותר לרייף פיינס, ג'ייק ג'ילנהול, דיוויד אוילואו, טימוטי ספול ואפילו אוסקר אייזק שהתעלמו ממנו שנה שעברה..
לדעתי את פרס האנסמבל בסאג ייקח "בירדמן" כי השחקנים שם טובים ומנוסים יותר מאלר קולטריין ולורליי לינקלייטר, ואז זה קצת ישקשק את העניינים אבל את האוסקר "התבגרות" לוקח.

ערן1987

New member
נכון שזה לרעתו

אבל "בודפשט" תפס בחודש וחצי האחרונים פוש ענק! מי האמין עד לפני חודשיים-שלושה שהוא יקבל כ"כ הרבה מועמדויות ועוד ראשיות?
&nbsp
אף אחד לא דיבר על אוסקר אייזק, אם הוא היה מקבל מועמדות אז זו באמת הייתה הפתעה! חחח.. ומסכים בעניין הסאג.

alco

New member
אתה באמת חושב

שיש קרב בין ג'וליאן מור למריון קוטיאר?
זו הקטגוריה הכי ברורה שיש.. ג'וליאן לוקחת. מריון הייתה החמישית שנכנסה

ערן1987

New member
בדיוק, מריון בקושי נכנסה

אז שתזכה? במיוחד כשכולם בעד ג'וליאן שצריכה סוף סוף לזכות באוסקר. אם מריון תזכה זו תהיה ההפתעה הכי גדולה של השנים האחרונות.

דוגרי? ממש לא.

כלומר, כן, סביר מאוד להניח שג'וליאן מור תזכה, אבל זה ממש אבל ממש לא Lock On מובן מאליו שאפשר לראות מקילומטרים כמו שקייט בלאנשט הייתה בשנה שעברה, או כמו שהלן מירן הייתה עם "המלכה" לפני עשור כמעט. בתכלס, היא בינתיים זכתה רק בשני פרסים קריטיים (וגם אז, בואו נודה חבר'ה, זה יותר עניין של "הגיע הזמן" מאשר של "באמת אהבנו את ההופעה שלה"), אם הסאג או אפילו הבפט"א יילך למישהי אחרת זה ייכול לטרוף את הקלפים ברמה רצינית במיוחד. ואם תשאלו אותי, המספר 2 השנה היא רוזמונד פייק בכלל שלדעתי זאת לא תהיה הפתעה כזאת גדולה אם תזכה (ולמרות חיבתי לסרט אומר שאני דווקא לא שותף להתלהבות העד כדי כך גדולה מההופעה שלה אז אני אומר את זה באובייקטיביות).

ערן1987

New member
אני ממש לא מסכים איתך, אני חושב שהיא נעולה

לזכייה ממש כמו פטרישה ארקט וג'יי.קיי. סימונס.
&nbsp
המצב חוץ מג'וליאן הוא כזה שאני לא מרגיש שיש מישהי שיכולה לקחת לה את הפרס.

alco

New member
רוזמונד פייק הייתה מאיימת יותר אם

הסרט נעלמת היה מועמד לסרט ולבמאי. זו הסיבה שויולה דיוויס איימה על מריל סטריפ ב2012.
ואני אהבתי את פייק בסרט אבל אני חושב שהיא פשוט ליהוק מוצלח כי היא מתאימה לתפקיד כמו כפפה ליד. בסרטים אחרים היא לא הרשימה..

ערן1987

New member
מסכים איתך לגמרי

לא ראיתי את רוזמונד באף סרט אחר (לא שאני יודע לפחות) ככה שאני לא ממש יודע אם היא שחקנית טובה או לא חחח.. אני חושב שה-freshness שלה לגמרי עבד במקרה של "נעלמת".

alco

New member
נכון

אם אני הייתי המפיק, הייתי לוקח קלף בטוח כמו שרליז ת'רון (שנבחנה לתפקיד וברור שמתאימה לו גם), אבל זה דורש אומץ (שהוכיח את עצמו) ללהק שחקנית לא מוכרת מספיק, ולכן גם לא מושכת קהל וגם- בריטית. לא אשכח את המבטא האמריקאי הגרוע שעשתה קייט ווינסלט ב"טיטאניק" אבל זה לא הפריע לסרט להצליח ולאקדמיה להעניק לה מועמדות לאוסקר.
אני מתפזר כאן אבל אני חושב שהמבטא האמריקאי הכי טוב שראיתי שעשתה שחקנית בריטית- היה של אמילי בלאנט ב"לופר". ממש לא ציפיתי לזה ממישהי ששינו את התפקיד של הדמות שלה ב"שטן לובשת פראדה" לבריטית כדי שתתאים לשחקנית המגלמת אותה..

ערן1987

New member
אני לא זוכר את המבטא של קייט בטיטאניק

למרות שראיתי כמה דקות ממנו בטלוויזיה לפני כמה ימים חח.. אבל היא הייתה מעולה שם האמת - מבטא זה לא הסיבה היחידה שנתנו לה מועמדות לאוסקר הרי

alco

New member
כשהמבטא לא טוב

לדעתי השחקן פחות משכנע. לאקדמיה זה לא תמיד משנה.
ניקול קידמן אלופה במבטאים

למעלה