אוסקר 2015!!!

Cold WAR Kid

New member
עכשיו קלטתי - קטגוריית השיר

למה הגרסא של קיירה לLOST STARS מועמדת, ולא אדם לווין?!
אני לא מת על מארון 5, אבל הגרסא שלו מתעלה בכל מובן על הגרסא של קיירה. מאוד אמוציונאלית.
אם כבר רוצים לתת לה מועמדות, עדיף השיר שמארק רופאלו מדמיין אותה עם עוד מלא כלים...

ערן1987

New member
אל תתפוס אותי במילה

אבל זו לא נראה לי גרסה ספציפית אלא השיר עצמו, לא העיבוד. אולי אני טועה? לא בדקתי לעומק

aשרון

New member
איזה יופי של מועמדויות.

רשימת מועמדים נהדרת.
כל הכבוד שהכניסו מועמדות לסטיב קארל לשחקן ראשי. לא הימרתי על בראדלי קופר שיקבל מועמדות אבל הוא נכנס על חשבון ג'ייק ג'ילנהול.
גראנד בודפסט הוטל במספר יפה של מועמדויות כולל לסרט ולבמאי. ווס אנדרסון סוף סוף מקבל הכרה אוסקרית.
אני שמח על המועמדות של רוזמנד פייק על GONE GIRL , לוייס ליין AKA איימי אדאמס AKA big eyes לא קיבלה מועמדות, זה רק נועל עוד יותר את הזכייה הצפוייה של ג'וליאן מור. למה היו חייבים לדחוף את מריל סטריפ לרשימת שחקנית המשנה?, לא יכלו לתת לשחקנית אחרת מועמדות.

כל הכבוד למארוול שקיבלו מועמדות על 'שומרי הגלקסיה' באחת הקטגוריות הטכניות.
איפה הסרט לגו?, למה לא קיבל מועמדות?, זה חתיכת מחדל היסטרי. אני דורש וועדת חקירה.

ערן1987

New member
ג'וליאן מור הייתה זכייה נעולה כבר מזמן

לא נורא איימי, את עוד תזכי כשתעשי תרגיל כמו ג'ף ברידג'ס וקייט ווינסלט, תעשי פרצוף לא נעים כי עוד לא זכית ואז תזכי. תראי, זה עובד מעולה השנה לג'וליאן מור!

alco

New member
יש בין ג'וליאן מור לאיימי אדמס קווי דמיון

שתיהן מועמדות 5 פעמים לאוסקר, שתיהן ג'ינג'יות ושתיהן פרצו בגיל מבוגר

ערן1987

New member
נכון, אבל ג'וליאן יותר ותיקה

וזה נותן לה את היתרון על איימי (שבמקרה שלה גם שיחקה בסרט שלא קיבל ביקורות נלהבות, לעומת ג'וליאן שדווקא כן)

alco

New member
שתיהן שיחקו בסרטים כאלה גרועים לפני שפרצו

הפעם הראשונה שראיתי את איימי אדמס הייתה בסרט משחקי פיתוי 2 וחשבתי לעצמי שזו שחקנית ממש איומה..מדהים איך סרע גרוע גורם לשחקנים להיות גרועים גם כן. מאז כמובן היא הוכיחה את עצמה

alco

New member
נכון

כשהתסריט גרוע המשחק גרוע.
בין שתי הופעות אוסקר של איימי אדמס בפייטר ובמאסטר, היא הופיעה ב"שנה מעוברת" והייתה איומה שם כי זה סרט טיפשי

ערן1987

New member
זה לאו דווקא אשמת התסריט

יכולים להיות כמה וכמה גורמים אבל התסריט הוא בהחלט אחד מהם.
&nbsp
אני מת על איימי ואני משתדל לצפות בכמה שיותר מהסרטים שלה אבל אפילו אני לא רוצה לראות את "שנה מעוברת"

alco

New member
אגב משהו שחשבתי עליו כעת- קשור ל"טיפש, מטורף, מאוהב"

מי ששיחק שם את האבא, האמא והבת- מועמדים השנה לאוסקר. (סטיב קארל, ג'וליאן מור ואמה סטון).

alco

New member
בדיקה של ההימורים שלי

אלו ההימורים שכתבתי כאן מלפני שבועיים וחצי. היחיד שלא רשמתי אותו בין המועמדים או בין אלו שיכולים להיכנס הוא ברדלי קופר. ואני עדיין לא מאמין שהוא מקבל מועמדות שלישית תוך 3 שנים. תמי הוא נכנס אך ברשימות קשות כשהוא מקום 5 בסיכוי לזכות. מאכזב שג'ייק ג'ילנהול לא שם..
מריון קוטיאר- מועמדת ראויה- אחרי ההתעלמות מהתפקיד ב"חלודה ועצם", מסתבר שזכרו לה באקדמיה חסד נעורים.
אני עדיין מתלבט מי יזכה- קיטון או רדמיין, כרגע נראה לי שלרדמיין יש יותר סיכוי.
אכזבה לג'ניפר אניסטון אבל לגבי איימי אדמס- עדיף בשבילה לא להיות מועמדת כי 6 מועמדות ללא סיכוי לזכייה.. לא נעים. חשבתי על זה שאם היו מגדירים את התפקיד שלה בשנה שעברה ב"חלום אמריקאי" כמשני- היא הייתה זוכה במקום לופיטה ניונגו..

שחקן ראשי:
1. מייקל קיטון ("בירדמן")- יזכה אבל יש תחרות עם אדי רדמיין.
2. אדי רדמיין ("התיאוריה של הכל")
3. בנדיקט קמברבאץ' ("משחק החיקוי")
4. ג'ייק ג'ילנהול ("חיית הלילה")
5. דייויד אויילו ("סלמה")
יכולים להיכנס: סטיב קארל ("פוקס קצ'ר") או טימוטי ספול ("מר טרנר")

שחקנית ראשית:
1. ג'וליאן מור ("עדיין אליס")- תזכה.
2. פליסיטי ג'ונס ("התיאוריה של הכל")
3. ריס ווית'רספון ("הולכת רחוק")
4. רוזמונד פייק ("נעלמת")
5. ג'ניפר אניסטון ("קייק")
יכולות להיכנס: אמילי בלאנט ("בתוך היער") או מריון קוטיאר ("שני ימים לילה אחד")

שחקן משנה:
1. ג'יי.קיי סימונס ("וויפלאש")- יזכה.
2. אדורד נורטון (בירדמן")
3. מארק רופאלו ("פוקס קצ'ר")
4. אית'ן הוק ("התבגרות")
5. רוברט דובאל ("השופט")
יכולים להיכנס: טום ווילקינסון ("סלמה") או צ'רלי קוקס ("התיאוריה של הכל")

שחקנית משנה:
1. פטרישיה ארקט ("התבגרות")- תזכה.
2. קיירה נייטלי ("משחק החיקוי")
3. מריל סטריפ ("בתוך היער")
4. אמה סטון ("בירדמן")
5. ג'יסיקה צ'סטיין ("שנה מסוכנת")
יכולות להיכנס: לורן דרן ("הולכת רחוק") או רנה רוסו ("חיית הלילה").

ערן1987

New member
לגבי ברדלי קופר, זו לא המועמדות השלישית שלו

אלא הרביעית! הוא קיבל השנה מועמדות כפולה השנה, גם כשחקן ב"צלף אמריקני" וגם כמפיק של אותו סרט. אגב, אם "נעלמת" היה מועמד אז ריס ווית'רספון גם הייתה מקבלת מועמדות כפולה בתור אחת ממפיקות הסרט.
&nbsp
וזמנה של איימי אדמס עוד יגיע.

alco

New member
צודק לגבי קופר! התכוונתי מועמדות שלישית רצופה כשחקן

לגבי ריס- ידעתי שהיא הייתה אחת ממפיקות הסרט אבל לא חשבתי על זה שהיא הייתה יכולה לקבל מועמדות- יפה! זה נהיה ממש טרנד ששחקן מקבל מועמדות ולפעמים זכייה על סרט- בן אפלק, ג'ורג' קלוני, בראד פיט, ליאונרדו דיקפריו, עכשיו ברדלי קופר..
אגב- לא יודע אם ידעת, אבל ריס יועדה לגלם את התפקיד של פייק ב"נעלמת" אבל ירדה מזה (בצדק) כי חשבה שהתפקיד לא מתאים לה. וזו לא פעם ראשונה שהיא בסופו של דבר לא משתתפת בסרט של דיוויד פינצ'ר. ב-1999 מפיקי הסרט "מועדון קרב" רצו אותה במקום הלנה בונהם קרטר בתפקיד מרלה סינגר, והיא הייתה מתקבלת לולא חשבה אז שהתפקיד אפל מידי בשבילה- לדעתי טעות פטאלית שלה.

ערן1987

New member
ידעתי על ריס ו"נעלמת"

ואני חושב שהיא הייתה עושה את התפקיד בצורה מצוינת אם היא הייתה עושה אותו בצורה רגועה יחסית. בכל מקרה, רוזמונד פייק הרוויחה בגדול, היא הייתה מעולה ממש.

alco

New member
ערן אולי אתה יודע למה על "השתולים"

בראד פיט לא זכה באוסקר אם הוא מוגדר כמפיק ולא מפיק משנה?

ערן1987

New member
אלה חוקי האקדמיה

יש תנאים מסוימים שהאקדמיה צריכה כדי להכיר במועמד כמפיק שמועמד לאוסקר, יש נגיד השנה צמד בסרט כלשהו (לא זוכר איזה ואם הסרט מועמד אבל אני זוכר בוודאות שהוא in the game) שלא הוכר כמועמד. יש גם מגבלה ל-4/5 מועמדים (למעט מקרים מיוחדים). ניתן כמובן להגיש ערעור אם אתה רוצה להיות מועמד אך האקדמיה לא חייבת להסכים לערעור.
&nbsp
לפעמים גם כשמכריזים על מועמדים לסרט אז אומרים "המועמדים יוכרזו בהמשך", כמו שקרה בשנה שעברה עם "הזאב מוול סטריט" שכשבוע אחרי ההכרזה על המועמדים זו מי המפיקים שמועמדים עליו לאוסקר, ליאונרדו דיקפריו ביניהם.
&nbsp
בקיצור, כנראה שבראד לא עמד בתנאי האקדמיה על "השתולים" אבל כן על "12 שנים של עבדות" שעליו הוא זכה באוסקר בשנה שעברה.

למעלה