אוסף קטנות 19.4

מיצו

New member
הזמנה לאירוע וספות ביום שישי הבא 27.4

(נמסר לפרסום ע"י עופר אבניר)

----
קבוצת עופר אבניר, יבואנית פיאג'ו בישראל מזמינה את הציבור הרחב וכל בעלי וחובבי הוספות בישראל לאירוע מיוחד ביום שישי ה 27.4.2012. באירוע, שיתקיים ברחבת הסינמטק (פינת הרחובות הארבעה וקרליבך) החל מהשעה 12:00 , יחולקו חולצות ממותגות וספה ל 100 בעלי הוספות הראשונים שיגיעו. האירוע הוא חלק מחודש "וספה בקולנוע". תערוכת "וספה בקולנוע", שמוצגת בימים אלה בסינמטק תל אביב, תישאר בישראל עד ה 5.2.

התערוכה "וספה בקולנוע", עוצבה על ידי הפרופסורים תומאס פאנפאני ופייר מרקו דה סאנטי מאוניברסיטת פיזה עבור קרן פיאג'ו בפונטדרה, והופקה על ידי CMDC – עמותת תרבות המארגנת אירועים הקשורים להיסטוריית הקולנוע וכוכביו.

התערוכה כוללת פוסטרים ותמונות מסרטים רבים המספרים על ששים שנים של היסטוריה, סגנון וטעמים משתנים, ואף כוללים גלריה של שחקנים ושחקניות מפורסמים שצולמו כשהם רוכבים על וספה בסרטים ועל הסט: הוספה הייתה "חברה לנסיעה" של שמות מפורסמים רבים כמו אורסולה אנדרס, צ'רלטון הסטון, ג'ון וויין, הנרי פונדה, גארי קופר, אנתוני פרקינס, דין מרטין, ז'אן-פול בלמונדו ועוד. לצד הפריטים האומנותיים יועמדו וספות אספנות ווספות מודרניות.

התערוכה מוצגת בימים אלה לקהל הרחב בסינמטק תל אביב.

הווספה הראשונה בעולם יוצרה בשנת 1946 והייתה למעשה הקטנוע הראשון בעולם. את הוספה תכנן קוראדינו ד'אסניו, שהיה מהנדס אווירונאוטיקה חסר ניסיון בתחום האופנועים. ב-23 באפריל 1946 יוצרה הווספה הראשונה במפעל "פיאג'ו". הותקן בה מנוע שתי פעימות בנפח 98 סמ"ק, והיא הגיעה למהירות מרבית של 60 קמ"ש.

מאז עברו כבר 63 שנה. 20 מיליון וספות יוצרו ונמכרו. הווספה, שהייתה פיתרון תחבורה זול למיליוני אנשים ברחבי העולם – הפכה ל"גיבורת תרבות" עולמית: היא כיכבה בסרטים ובספרים והייתה לאייקון אופנה ולצעצוע לסלבריטאים.

הווספה הופיעה על המסכים בפעם הראשונה ב-1950, 4 שנים לאחר הולדתה, בסרט האיטלקי של הבמאי לוציאנו אמר "יום ראשון באוגוסט", אך היא הפכה לסמל סטאטוס של ממש בעולם בסרט "חופשה ברומא" (1953) של הבמאי וויליאם וויילר, בסדרת הסצנות המפורסמת בה אודרי הופבורן וגרגורי פק נוסעים בתנועה של הבירה האיטלקית כשהם רוכבים על וספה 125.
-----



לידיעתכם, נראה שיהיה הפנינג נחמד.
 

מיצו

New member
קטנוע גנוב נמצא כעת ע"י המשטרה באזור מעלה

אדומים. הקטנוע, כנראה בנפח של כ- 400 סמ"ק, שחור לבן, שמספרו 85-414-50.

אין לי פרטים נוספים אבל אם אתם מכירים מישהו שזה שלו, רצוי שיפנה למשטרה.

המידע נמסר ע"י חבר פורום Kazzzy.

פורסם גם בקטנועים.
 

xxprowler

New member
שאלת שמן מנוע

שלום,

אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה כזאת.
יש לי קטנוע piaggio xevo 250 שלפי היצרן צריך להשתמש בשמן מנוע SAE 5W-40.API- SL, ACEA A3,synthetic oil.
נדלקה לי היום נורה באמצע נסיעה, ואז האופנוע הפסיק למשוך. נתתי לו להרגע כמה שניות ואז המשכתי לתחנה הקרובה(נורית השמן כבתה לאחר כמה שניות) כמובן שבתחנת הדלק היה רק שמן למכוניות, אבל מפאת השעה(7 בערב) וחוסר ידע על חנויות אופנועים בסביבה מילאתי שמן ARAL SAE 10W-40 ACEA A3/B4, API SL/CF,synthetic oil.
השאלה היא האם אפשר להמשיך לנסוע עם השמן הזה או שזה בעייתי ?

תודה.
 

HairyTowel

New member
שאלה בקשר לסימון על הכביש

נסעתי עכשיו באיילון דרום, (ירדתי ממחלף השלום) ושמתי לב שהשוליים השמאליים הפכו מקו לבן בודד לשני קווים מקבילים לבנים. זה ממשיך כך עד העלייה לגשר של מעל צומת הולץ (אם אני לא טועה)... הסימון חדש לגמרי וטרי. השאלה שלי - מה זה אומר?
מצאתי באיזה אתר:
"קו הפרדה רצוף
סומן בכביש קו הפרדה רצוף, ינהג הנוהג את רכבו או את בעל החיים בצידו הימני של הקו ולא יעבור את הקו בגוף הרכב או בחלקו ולא יעצור בדרך לידו, לרבות שולי הדרך, אלא למלוי הוראות כל דין"
לעומת
"סימון על הכביש-קו הפרדה רצוף כפול בצבע לבן
נהג בצידם הימני של הקווים, אל תעבור את הקווים בגוף הרכב או בחלקו"
אז מה ההבדל? (בפועל, הרי זה לא שיש שם מקום לעצור גם ככה...)

יכול להיות שמישהו מתכנן לשנות את היחס כלפי רוכבי הדו"ג? מה דעתכם?
 

ben0071

New member
יש לי

יש לי הרגשה ששני הקווים שסומנו , מאפשרים סטיה הגיונית לצד שמאל...מה שבטוח שאת הקו השמאלי הקיצוני אין עבור!!!
 
אין הבדל. הכפול מחליף את הבודד.

באמצע 2011 נכנס לתוקף לוח תמרורים חדש במדינת ישראל.
http://he.mot.gov.il/index.php?opti...2-08-08-48&catid=108:pub-memshal-c&Itemid=153
בלוח זה אין יותר קו הפרדה רצוף יחיד (תמרור ד-4 הישן), ובמקומו יש קו הפרדה רצוף כפול (תמרור מס' 803).
http://media.mot.gov.il/PDF/HE_TRAFFIC_PLANNING/tamrur803.pdf
יקח בטח כמה שנים עד שכל הקווים הבודדים יעודכנו לכפולים, ובינתיים שניהם תקפים, עם אותה משמעות.
בעתיד, הקו הצהוב המסמן את השפה הימנית של הכביש במקום בו אין אבני שפה (מה שאנחנו נוהגים לכנות קו השול הימני) יהפוך לקו לבן.
 

gamgam

New member
כלומר ״ההבנות״ עם המשטרה לדבי שול ימין -

ימיהן ספורים?
 
לא בהכרח. כלומר אני לא רואה שום קשר.

בעתיד, אחרי שכל הקווים הלבנים-רצופים-בודדים של היום (אלה שאסור לנסוע משמאל להם) יהפכו לכפולים, קו השפה הימנית הרצוף הצהוב יהפוך לקו ימני רצוף לבן, אבל תהיה לו בדיוק את אותה משמעות שיש כיום לקו הצהוב, לא את המשמעות שיש כיום לקו הלבן.
פשוט רוצים שהצבע הצהוב ישמש רק לדברים שקשורים לתחבורה ציבורית, וכל מה שקשור להסדרת תנועה רגילה יהיה בלבן, כמקובל באירופה.

כך שעדיין, אם ירצו, אפשר יהיה להתיר לנסוע על השול הימני, ואם לא ירצו - אפשר לאסור ולאכוף את זה גם בצבע צהוב.
 

a c t i v e X

New member
הידעתם? "עובי רפידות הקלאץ' משתנה תוך כדי

התחממות השמן"
כך טוען MORM

אולי פה יימצא בר הסמכא שידע לומר אם זה נכון או איוולת אדירה? אולי MORM משתמש ברפידות על בסיס ספוג או ליפא טבעית ולא קוולאר כמו כולם?
 

a c t i v e X

New member
אני רק מנסה להביא את זה לתפוצה רחבה יותר

מאשר בפורום שטח...
כמות השטויות שהוא פולט היא ביחס ישיר לאגו המנופח שלו
 
לא לגמרי איוולת

הדיסקיות מתכת שבין הרפידות קלאץ אכן מתרחבות כשהן מתחממות, כמו כל מתכת בעולם.
יש מתכות שמתרחבות יותר, ויש מתכות שמתרחבות פחות.

אבל ההתרחבות הזאת היא כל כך קטנה וכל כך לא משמעותית לתפעול והתנהגות הקלאץ שזה לא מורגש בכלל.

זה מה שנקרא נתון נכון אך לא רלוונטי
 

kalorit35

New member
שלום תוכי ,יש לי שאלה אליך

יצא לך פעם לשפץ ממסרה הדרולית אוטומטית של רכב ?
 
למעלה