אוסף הקונספט שלכם

kawa

New member
אה- אה../images/Emo70.gif

חתימתך מעניינת! אמור לי מהיכן היא? סתם סכרנוט

kawa

New member
זרע תפתיע את חוש הטעם שלך בעעעעעעעע

והשאלה נשאלת כי - זה מזכיר לי איזה משהו. איזה חוג קופירייטינג מפגר שפעם בעווני הייתי בו
והמרצה המפגרת שם עודדה סלוגנים בסגנון הזה. אני מדמיינת או שיש קשר
ענבל

nute kram

New member
אין ממש קשר...../images/Emo4.gif

חשבתי על זה לבד, כי הצחיקה אותי הפרסומת של קוקה קולה לדיאט לימון שלהם.

kawa

New member
כנראה המרצה המטומטמת הזאת רודפת אות

י לכל מקום עם הטמטום שלה
ניחא... בחולמיקרה... פירסומות ( בפ'י רפויה כמו שאמר ג'וג'ו בטלווזיה כשהיה ג'וג'ו בטלווזיה |ימין אני ראיתי רק לפני 7 שנים טלוויזיה ומאז לא
)אני לא רואה. אני לא טלווזיונית. אני משתעממת מהר מאד מטלוייזיה ובטח לא מגיעה לערוץ 2. האנשים שם יצוגיים
מידי לטעמי...

kawa

New member
מנסה גם

טוף את השרשור לא קראתי.. הידע המוסיקלי שלי הוא קצת אלפנים, ( על הפנים ) אבל אני אנסה. המוטיב שיחזור כ'חוט השני' באוסף שלי הוא זה- צביטה בלב וצמרמורת בגוף, נוגות בטירוף. זה יתחיל כמובן מקוויק סאנד. קוויק סאנד זה שיר ששמעתי ביום שישי אחהצ מהחדר של אחותי בימים שהיא עברה לגור אצלי בדירה. אחותי הקטנה כמובן. כשהצלילים האלו באו מהחדר שלה זה נשמע הרבה יותר נוגה וצורב בעור ובא לצרוחח כזה. השיר השני- ליידי סטארדסט. שוב שיר עצוב נוגה ונוגע ללב ( אני עכשיו בקטע העצוב כזה של חיי). שיר שלישי: ווילד הורסס של מיק ג'אגר. רביעי - אנג'י של מיק ג'אגר. חמישי? טוב ההודעה הזאת תכתב משורשרת בהמשכים כי כל פעם באמצע כתיבת ההודעה אצטרך ללכת.... ( אני במילואים , עם חליפת נינ'ה באמצע מארב על מחבל וכל פעם שאני רואה את הצל שלו אני צריכה לצעוק ה----יאאאאאאאאאאא בסינית ולהסתער עליו . אני עכשיו באמצע סיכול ממוקד, אז תסלחו לי חברים נכבדים עם ההודעה נכתבת בהפסקות( שלכם ענבל

kawa

New member
המשך

דקרתי ת'מחבל. טוב- אני אמשיך. נקרע לי קצת החליפת נינג'ה והחרב השחורה שלי מפלסטיק נשברה קצת. השיר הבא- מחוסר הכרה באופן אולטימטיבי. זה של הפינק פלויד. נו זה כיתה א' של אגדות רוק אני לא מאמינה שאני "מסבירה" שזה של הפינק לויד. שיר מספר שש- יש עוד שיר של הפלויד מהחומה. כן אני יודעת אדון מנהל יקר שפינק פלויד זה שאקירה עבורך
אבל מה לעשות אני בקטע הנוגה בטירוף של חיי
. יש איזה שיר... נו זה שהוא שואל את החברה שלו וירה למה היא בורחת, והוא אומר שיום אחרי יום ...האהבה נעשית אפורה אני מזדקן ואת נהיית קרה.. בלה בלה בלה. כן זה שיר שש. שיר מספר שבע- נו מה עוד נוגה בטירוף. אה - נזכרתי בטומולוגיות שלי ( כן זו אני הטומולוגית
) נו נו נו ...שהרופא הזה- בודק ככה את הילד- והוא אומר שהוא יכול לראות לשמוע וכל זה... אבל הוא צריך להוזיז ( סתם אמרתי בשפה של ערסים ברור לי שאומרים להזיז ) את המחסום הפנימי שלו.. ואז הוא אומר לו 'ראבק שלך לך למראה' 'נו ראבק מה אתה עומד כאן כמו איזה עומו לך למראה יא גבר'...

Nir of GondoliN

New member
דבר נציג מאפיית הפינק פלויד

comfotably numb זה לא מחוסר הכרה באופן אוטלימטיבי. עדיין לא מצאתי מישהו שמצא תרגום טוב. אולי רדום בנוחיות? אפילו מנהלנו הנערץ (
) לא חושב שפינק פלויד זה שאקירה. ואל תשווה בכלל! וחוץ מזה אני חושב שאתה חדש אז ברוך הבא!

kawa

New member
להירדם בשירותים../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

לא נעים. עם עיתון או בלי עיתון
ומה עם שאר בני הביית? לא דופקית על דלת ה'נוחיות' בעצבנות 'נו תצא כבר
'

בא לשכונה קונספט חדש...

להלן אלבום העל של כל הזמנים: "כל מה שיצא לך מכל החורים – בשירותים של החיים", או בשמו האלטרנטיבי – "לכל שאלה תשובה"... הרעיון פשוט – אוסף שירי שנות 80, שהם זבל אולטימטיבי ומייצג, ומולם 20 תשובות הולמות, וגם הסבר קצר ומתחכם (שלא לצורך, כרגיל...). חגרו חגורות בטחון, אנו ממריאים... 1. אירופה – The final countdown דון מקלין – American pie כי - קודם כל צריך שיהיה כאן סדר. כולנו יודעים איזו יבשת נחשבת באמת... 2. טוטו – Africa The guess who – American woman כי - גם אם תתעקשו למצוא יבשות אחרות, עדיין אמריקה שולטת (כמעט ורשמתי שולתת, ברוח הפורום:) 3.אלפאויל – big in japan Grand Funk Railroad - We're An American Band כי, וזאת הפעם האחרונה שאני אומר את זה, אמריקה שולתת! (שגיאת הכתיב במקור). 4. סנדרה – מריה מגדלנה Derek and the dominos – layla כי - רק אחת מהגברות היא קדושה אמיתית, לפחות עבורי. ואני לא מדבר על זו שבברית החדשה... 5. סידני לאופר – I drove all night Peter, Paul, and Mary - Leaving On A Jet Plane כי - זו דרך הרבה יותר נוחה ומהירה להתקדם בחיים (אלא אם כן אתם על הדרך המהירה לגיהינום...) 6. Foreigner – I want to know what love is Ten Years After - I'd Love to Change the World כי – איך אפשר להשוות את האהבה שלי לאהבה שלו?... 7. ליונל ריצ'י – hello The Doors - Hello, I Love You כי – שלום ליונל, ולא להתראות... 8. נוכרי (עוד אחד...) – eye of the tiger The Who - Behind Blue Eyes כי – רק את השיר של "המי" אני רואה ממטר. 9. אה אה – take on me Eagles - Take It Easy כי – נשרים מעופפים זה יותר מטוב מסתם מתרוממים (הומופוב? אני???) 10. דוראן – דוראן – view to a kill Talking Heads - Psycho Killer כי – אם כבר למות, אז שיהיה בסטייל. 11. ג'ורג' מייקל (וואם) – careless whisper Beatles - Twist and Shout כי – גם שהחיפושיות רק מחקים אחרים, זה עדיין הכי טוב שיש... 12. בון ג'ובי – keep the faith לא מחליף את השיר בשום דבר. לעניות דעתי (הקובעת, ניחשתם נכון), מדובר באחת היציאות המדהימות של כל הזמנים – אני אף פעם לא ארגע מזה שאוסף מלוקקים, אמריקאים מניו ג'רזי ממוצא איטלקי, שמבלים את חצי היום אצל הספרית האישית (ואת החצי השני אצל המדיקוריסטית, יש להניח) – הביאו לעולם את אחד משירי הרוק המשובחים שיש שם בחוץ. 13. סופט סל – tainted love Cream - Sunshine Of Your Love כי – מה למה? ככה! 14. תאומי תומפסון – hold me now Beatles - I Wanna Hold Your Hand כי – נו באמת, תחזיקו אותי שלא אתגלגל מצחוק... 15. Simple minds – don’t you forget about me (מתוך פסקול "מועדון ארוחת הבוקר"). Allman Brothers Band - Midnight Rider כי – לא נשכח (את דווין אולמן) ולא נסלח (על העשור האבוד...) 16. Samantha Fox - Touch Me ג'ימס בראון – sex machine כי – אני מעדיף סקס עם "הסנדק" מאשר עם המגעילה הזו...(נראה לכם?:) 17. baltimora – tarzan boy deep purple – highway star כי – עדיף לשמוע מישהו שיודע לצעוק באמת (גיליאן – הסופרסטאר) 18. פלאשדנס (הפסקול) – she's a maniac Neil young – mansion on the hill כי רק צ'רלי מנסון המטורף הוא תשובה הולמת לשלאגר ההזוי הזה. 19. Phil Collins - In The Air Tonight Lynyrd Skynyrd - That Smell כי – אני לא יודע מה פיל קולינס מריח באויר הלילה, אבל לי זה נשמע מסריח. אצל ואן זאנט והחבר'ה אין חשש כזה – הכל טרי ומשובח! 20. המשבצת הזו פתוחה עבורכם, אני כבר מתמוטט... הרשימה הזאת באה להזכיר לכולנו (ובעיקר לי – כמה דקות אחרי סיום שבוע מרתוני של הרבה יותר מדי תורנויות), שלא הכל בחיים טוב ויפה (מי אמר קווין ולא קיבל?), אבל גם במקבץ הזבל המפואר של שנות ה-80 אפשר (כמובן, רק אם אתם לבד – ורצוי בסתר, ליתר בטחון) למצוא נחמה בימים קשים... טוב, הסיבה האמיתית היא שאין לי כח לכתוב טור על אלבום אמיתי (דונובן, דיפ פרפל וטרפיק על הכוונת, אבל נראה, אולי מחר). אגב, במבט מהיר וחוזר על הרשימה, שירי שנות ה-80 מוצאים חן בעיניי. לא מוותר על אף אחד מהם...

HelterSkelter1

New member
תמצא קונספט מסויים ל

smoke on the water ו stairway to heaven כי הם ראויים להיות שם.

yoavsc

New member
רק תיקונצ'יק (אם אני לא טועה)

eye of the tiger זה שיר של survivor ולא של foreigner

TheFly

New member
אחלה קונספט הולדן אבל

את Eye of the Tiger אם אני לא טועה שרו הניצולים Survivor. את משבצת מספר 20 יתפוס השיר המהולל One Night In Bangkok של השד יודע מי מצד שני אם שירים כמו שהזכרת מה זה משנה

Grimble Grumble

New member
One Night In Bangkok

של מורי האד.. הלא הוא יודה'לה איש קריות בחזוז קרייסט סופרסטאר...

say my name

New member
הומופוב? לא

יותר מתאים פופו-פוב, אבל למרות ההשמצות הפרועות אני מתה על מה שאתה כותב. הולדן, אפשר חתימה

קיר קמט

New member
אוקיי , קונספט באמת.

כל השירים הטיפשיים שכולנו אוהבים לאהוב , או לא לאהוב, תלוי מה הטעם. 1. Deep Purple - Smoke On The Water טיפשי או לא ?! תענו. 2. Monty Python - Always Look On The Bright Side Of Life וכולם לשרוק ביחד. אני יכול לעשות כאן רשימה שלמה ממונטי פייטון, אבל זה לא חוכמה, אז זה יהיה המייצג היחיד. 3. Van Halen - Jump יכול להיות יותר טיפשי ?! 4. Beatles - Drive My Car כי אין ספק שזה נורא רומנטי לנהוג במכונית של מישהו אחר. 5. AC/DC - Big Balls כי לי יש את הביצים הכי גדולות מכולם ? 6. David Bowie - Let's Dance ויותר לא תשמעו ממני מילה על השיר כביכול הזה... 7. Elvis Presley - Jail House Rock למרות שאלביס נשמע גם שם במיטבו (הוא תמיד אלוהי. ואתם מעיפים אותו
) 8. Eric Clapton - Cocain 9. George Thorogood - Bad To The Bone היא יכלה לדעת ישר, שהייתי רע עד העצם.
10. Kiss - I Was Made For Loving You כן כן , הזכרתי את קיס בפורום הזה. 11. The Monkees - I'm A Believer וכולם ביחד ! נפסיק כאן, אבל נציין שאפשר להמשיך עד מחר, בזכות כמה להקות שכל תכליתן הייתה לעשות שירים טיפשיים (ושום מילה על קווין.)

HelterSkelter1

New member
ושום מילה

ושום מילה על מטאליקה ושום מילה על לד זפלין ושום מילה על הרולינג סטונס ושום מילה על דיפ פרפל ושום מילה על גאנס אנד רוזס... וזה נמשך ולא מפסיק. לכל להקה יש שירים טיפשיים.

קיר קמט

New member
שיר טיפשי מדי פעם זה נחמד.

להפוך את זה לקונספט של הלהקה - זה כבר מעורר רחמים.

למעלה