אוסף הנעליים שלי - Newkiticat

הן ממש מיוחדות

נראה לי שאחרי הבלוג הזה צריך לקשור אותי לבית כדי שלא ארוץ לקנות נעליים.
מאז שגיליתי את הפורום הזה הזדעזתי כמה אני בן אדם בנאלי ומשעמם בבחירת נעליים :(

newKiticat

New member
ניין ווסט 04

כשאת הנעל השלישית אפשר לראות מכל הכיוונים ממש כאן. היא ממש נוחה!!! ופרקטית ומדהימה. אבל היא באמת באמת נוחה.

VIOLETT1

New member
קניתי את הנעליים בגללך..

או בזכותך כי אני מאוהבת בהן והן נוחות בטירוף!
(הכוונה היא לנעליים בקישור)

לי וולף

New member
איזה כיף!

אוסף מרשים!! לא שאני מופתעת... ובכל זאת

newKiticat

New member
האמת שיש לי עוד כמה דברים להעלות...

פשוט תפוז לא נתן לי בבוקר ובינתיים הלכתי לישון... (אחרי שהייתי ערה יותר מ-24 שעות...
)...

newKiticat

New member
מותגים: רנואר

המותג הנוסף הוא רנואר. זו חנות הבית שלי בשנים האחרונות. אני מסוגלת להכנס ולהוריד בערך 1300 ₪ וזה תמיד יכלול שני זוגות נעליים. אני חולה על הדגמים שלהם, הם נוחים ויש כמה זוגות במיוחד, כולל זוג של נעל עקב אחד שלמרות שהקדימה שלו דק יחסית הוא עדיין נוח באורך קסם.

newKiticat

New member
"מותג": טוגו...

טוגו – יש לי בשפע. ואני מאמינה ששווה להכנס בסוף עונה ולהצטייד בנעליים במשקל. מה ששורד, נפלא. מה שלא? נו בסדר. הניסיו שלי מעיד שהן דווקא שורדות יחסית טוב. מה שכן, אני נזהרת דווקא עם העקבים שלהם שנוטים להיות לא נוחים. וודג'ים ובובה דווקא זורמים.

הנעל בתמונה היא אחת מהאהובות עליי באוסף עצמו. אני אוהבת את העקב שמאוד יציב ובינתיים החזיק לפחות 4 שנים. לא רק זאת, זה היה הנעל שרקדתי עליו בחתונה של אחותי
(עד כמעט סוף החתונה שאז החלפתי לנעלי בד מזעזעות....)

newKiticat

New member
מותגים: קסטרו

טוב, אז לי בסה"כ 4 נעלים. והסיבה היחידה שאני יכולה לספור אותם בראשי היא כי קניתי 3 במכה באיזשהו שלב, ואז את המליסה לפני שנה וחצי...

בסה"כ המליסה מאוד חמודות, אבל הן יושבות צמוד מאוד על הרגל. ובגלל החומר שהן עשויות ממנו- כשחם מדי, הן גורמות לרגל שלי להתנפח קצת בצורה לא טבעית...
אבל הן כן יפות ואני חולה על הריח הזה שיש בקופסא כל פעם שאני פותחת אותה!

newKiticat

New member
התאומים הלא זהים...

האמת? הנעלים פה, כולן כולן, מאוד נוחות. ספיצפית האסוסיות. וכשדגם ממש טוב, אז צריך אותו בצבעים טובים.. מבחינתי הניודית שזה הדבר הכי משתלב עם הכל...

לצערי, עכשיו צילמתי (כן, כן, אני מצלמת תוך כדי שאני מעלה..
) ואני לא מוצאת את אחת השחורות.. אני מצרפת תמונה אבל אני דואגת לתינוקות שלי.

newKiticat

New member
תקריבים 04

אגב, הנעל הזו ואחותה, הם ממנגו. הן נקנו בסוף השנה הראשונה שלי ללימודי תקשורת כשלא עבדתי. הן עלו בסה"כ 230 כל אחת (והן כל כך נוחות שזה מטריף!), אבל התלבטתי לגביהן כל כך הרבה זמן...... בעיני? אחת הקניות הכי מוצלחות שעשיתי בחיי.

למעלה