אוסף הלקים שלי

זהו.

סה"כ אני מאד אוהבת את הלקים שלי.
לא צילמתי את כל התוספות, טופים בייסים סרומים קרמים פצירות מדבקות חותמות וכו', לא נראה לי נחוץ. אם אני טועה תקנו אותי ואצלם בשמחה.

עיסוק בלקים הוא כיף, זה הטאץ' הסופי בקצה היד ואני מתה על זה.

ענבל30

New member
יופי של אוסף

וראיתי אצלך כמה הפתעות: קרליין בלוז כחול, פרו-טן בבקבוק המוזר (יש לי שניים של החברה הזו שקיבלתי בהחלפה עם בלוגרית והם הלקים הכעורים ביותר שיש לי... אני שומרת אותם לצורך "אספנות" בלבד).

lilo4

New member
המון המון תודה על ההשקעה

הסטנד ממש ממש מגניב! גם חשקתי בו ובסוף הגעתי למסקנה שאין לי באמת צורך בסטנד מקצועי [ובעיקר אין לי איפה לשים אותו. וכסף מיותר לשלם עליו], אבל הוא מגניב

כשראיתי את התמונה שלו עשיתי עם עצמי משחק ניחושים וניסיתי לזהות כל מיני לקים וכל מיני חברות

אגב, יש לנו בדיוק אותם מחזקים- בדיוק סיימתי להשתמש במחזק של סאלי הנסן בצבע זהב ועכשיו עברתי לכחול עם הפקק המוזהב.

חוצמזה יש לך אוסף ממש מגניב וממש מגוון

dana8le

New member
אוסף מקסים מאוד אבל אני דווקא כן הייתי רוצה

שתעלי את התמונות של התוספות שלך

trilliane

Well-known member
מנהל
אוסף נאה, וטיפ לגבי התמונות שאת מעלה

גם אם הצילום יצא לא רע ועל אחת כמה וכמה אם יצא ככה-ככה, כדאי להעביר את התמונות בתכנה גרפית. גם תכנה פשוטה (אפילו משהו שמגיע עם מערכת ההפעלה) יכולה לעשות פעולות פשוטות כמו למשל להכניס יותר אור לתמונה (לא בהירות אלא "גמא") ולהגדיל את הניגודיות (קונטרסט). זה עושה פלאים. מאפשר לך לשחק עם הגוונים והתאורה ולהתאים אותם למציאות.

כתבת על תמונת הלקים האדומים שהיא לא יצאה טוב, אז הורדתי אותה למחשב, העליתי קצת את הגמא, הניגודיות והרוויה (סטורציה) והנה התוצאה. אין לי מושג אם זה תואם יותר למציאות או לא, תגידי לי את איך זה נראה לך.

כל מה שלא על הסטנד נמצא בשתי סלסלאות בארון.

הלבנה היא מללין, קיבלתי פעם מתנה (היא הייתה מלאה בקרמים כמובן) והאפורה אני באמת לא זוכרת מאיפה אבל אני זוכרת שהיא הייתה מלאה סוכריות.

וככה זה נראה בחוץ

פצירות הכי פושטיות שיש, עושות את העבודה הכי טוב לדעתי. באפר אחד גמור מוואו ואחד חדש שאני לא כ"כ אוהבת, אבל עלה שמונה שקלים אז בסדר. מחזק וטופ למתי שמה שיש לי ייגמר, סט מניקור על הפנים ממגנוליה שאני לא משתמשת בו בחיים, ושני קרם ידיים. בנוסף יש לי קרם של ללין בתיק ושל אהבה באוטו.
מתה על הפדים להסרת לק, לצערי אלה פחות מוצלחים מהקודמים שהיו לי שנקראו polish off אבל אני עדיין חושבת שזה עדיף בהרבה על שיטת צמר הגפן.

והשאר ממה שיש בסלסלאות

את המדבקות קניתי כי הן היו כ"כ זולות שלא יכולתי לסרב, אבל עוד לא מצאתי הזדמנות לשים אותן. קעקועי המים הם מביוטי קייר, והמדבקות הלבנות הן של וואו- אני ממש מרוצה מהן! מאד עמידות, וזה מפתיע.
יש לי שתי דיסקיות של חותמות, אני גרועה בזה אז אני לא עושה. זה יוצא נורא.

למעלה